ضمن عرض سلام و تشکر فراوان از جناب دهقان عزیز .مگه ایسی c167میکرو حافظه فلش داخلی داره که بشه خوندش من همیشه از 200bb برنامه ریزی میکنم که البته کمی دمار اعصاب و چشم رو در میاره حالا اگه راه بهتری باشه که نمیری بابا.
نمایش نسخه قابل چاپ
ضمن عرض سلام و تشکر فراوان از جناب دهقان عزیز .مگه ایسی c167میکرو حافظه فلش داخلی داره که بشه خوندش من همیشه از 200bb برنامه ریزی میکنم که البته کمی دمار اعصاب و چشم رو در میاره حالا اگه راه بهتری باشه که نمیری بابا.
با سلام خدمت اقای دهقان
برای خریدxprog چطور باید اقدام کنم؟
ممنون
با سلام خدمت جناب دهقان در صورتی که استحضار دارید دستگاه فلاشیت ساخت شرکت دلتا ار یک دستگاه تی ان ام 5000 و یک برد جانبی ساخته شده که طبق کاتالوگی که بنده دریافت کردم میتونه بدون کابل او بی دی هم مثل ایکس پروگ ام سی یو رو دانلود کنه و ساژم اس 2000 رو هم از همین طریق دانلود میکنه در حالیکه تی ان ام 5000در دمویی که توسط شرکت تی ان ام داده شده این ام سی یو ها رو ساپورت نمیکنه به نظر شما نوع تی ان ام 5000 اونها با تی ان امی که شرکت تی ان ام میفروشه فرق میکنه؟
به نظر من که همان TNM 5000 و هیچ فرقی ندارد فقط یک برد به آن ازافه شده
ولی تی ان ام مدل 5000 اصلا ام سی یو های مدل اس تی 10 رو ساپورت نمی کنه
سلام
دوست عزیز دقت نکردی من تو تاپیک قبلی چی گفتم
گفتم که یک نرم افزار جدا گانه براش طراحی کرده است
فایل پیوست 47646
سلام اقای دهقان: من میخاستم ایسی های موتورولا رو باxprogبزنم mc68hc908az32(0l72aممنون میشم راه پروگرام را توضیح بدید