نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت شما جناب شهریار
تمام فرمایشات دوستان که راهنمایی کردند درست ولی چند روزه شاهد مشکلات فراوانی توی اینترنت هستیم گاهی وصل میشه گاهی نه ... در برخی موارد با یک مرورگر میشه با اون یکی ارور میده...........
بنظر بند چند روزی سر کنید تا ببینیم تکلیف مون چی میشه؟؟
باسلام
جناب شهریار عکس های زیر رو ببینید
http://www.shabakeh-mag.com/data/gal.../8/image86.png
فایل پیوست 50521
جناب شهریار عزیز سلام خدمت شما
طبق تحقیقی که بنده در مورد این مشکل انجام دادم ظاهرا این مورد یکی از معایب ورژن جدید موزیلا هست .. البته بنده خودم دارم از نسخه نهایی استفاده میکنم و چنین مشکلی ندارم ..!
برای وارد شدن به اون پنجره که جناب سلیمی فرمودند طبق تصویر زیر از منو HELP , گزینه restart with add -one disable رو بزنید بعد ok رو بزنید پنجره مورد نظر تنظیمات ظاهر میشود
فایل پیوست 50551اگر همچنان میخواهید از فایر فوکس استفاده کنید بهتره به ورژن قدیمی تر اون یعنی 3.6 برگردید که از پایداری بهتری برخوردار هست در ضمن مرورگر گوگل کروم هم بد نیست پیشنهاد میکنم تست کنید
فایل پیوست 50552
یکبار تمام تیکها رو بردارید اگر حل شد که هیچ اگر نشد تمام تیکها رو بزنید وتست کنید
اگر طالب دانلود موزیلا 3.6 هستید از لینک زیر دریافت کنید موفق باشید
موزیلا ورژن 3.6
جناب صالحی سلام
نمی دانم مشکل کجاست اما در HELP فقط همین گزینه ها دیده می شود
FIREFAX HELP
FOR INTERNET EXPLORER USERS
Troubleshooting information
Release notes
Report broken web site
Report web forgery
check for update
About mozilla firefox
اما در TOOLS من گزینه ADD-ons را دارم بدین شکل
پنجره ای باز می شود
سلام خدمت جناب شهریار عزیز
جناب شهریار شما این ورژن آخر مرورگر فایر فاکس رو از لینک زیر دانلود کنید لطفا من الان یکماه ازش استفاده میکنم مشکلی ندیدم پیش بیاد خودش هم آپدیت میشه حتما تست کنید
در ضمن اگر خواستید نصب کنید حتما ورژن قبلی رو با نرم افزار your unistaler که هر نرم افزار نصب شده روی سیستم رو بطور ریشه ای پاک میکنه پاک کنید و ورژن جدید رو نصب کنید موفق باشید
ورژن جدید فایر فاکس
نرم افزار یور آنیستال