سلام:بله باید جای سیم های کویل تعویض و f3&g1سوکت خاکستری یکی کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ...
دوستان امروز یک پراید اوردن که با سویچ اصلیش چراغ چکش چشمک میزد .استارت میخورد ولی روشن نمیشد
که فهمیدم خواستن با یک کلید دیگه ماشینو سرقت کنن.بعداز این که چندجا رفته بودن به مالک گفتن ای سی یو باید بیکد بشه .من فقط با برنامه فلش مهاد صنعت وفلش کردن کامپیوتر خودرو ماشین درست شد .چگش ثابت وخودرو روشن شد.
سلام
شما 2 تا كليد براي ماشين تعريف كن خاموش ميشه
سلام
من امروز با یک پراید ایمو روبرو شدم که سه کلید براش فعال کرده بودند مگر والو 2 کلید بیشتر هم فعال میشه؟
با سلام خدمت دوست عزیز بله والیو تا 5 کلید میشه تعریف کرد :(64):
سلام دوستان امروز یه ایسیو پراید والو ضد سرقت آوردن برام که بیکدش کنم آیا با بیکد کردن این ایسیو هیچ مشکلی پیدا نمیکنه اگه میشه بیکدش کرد اول باید چیکار کنم با تشکر از دوستان خوبم در ضمن عید را بر همه دوستان تبریک میگم
سلام دوست عزیز متاسفانه دستگاه تبدیل ایسیو ندارم میتونم بدون دستگاه تبدیل بیکدش کنم با تشکر
سلام دوست من یه فایل بیکد پراید والو رو رو آی سی 95160 پروگرام کردمو رو سوکت خاکستری f3با g1 رو یکی کردم و به مشتری گفتم جای وایر های 2و3 رو با 4و1 عوض کنه ماشین رو روشن کنه در ضمن از سوکت cp k3با c4 رو قطع و به k3 وصل کردمو رو تستر ایسیو یی که داشتم امتحان کردم درست بود و به مشتری دادم که زنگ زد و گفت به شمع ها برق نمیاد حالا مشکل من از کجاست که بهش گفتم فردا ماشین رو بیاره با تشکر