با سلام به دوستان مطابق با آخرين اخبار از گروه دلتا بزودي اينتر فيس دستگاه فلش هيت تغيير ميكنه و ريد ورايت ايپرام و تغيير كيلومتر زيمنس با OBD و نرم افزار دياگ و... اضافه ميشود.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به دوستان مطابق با آخرين اخبار از گروه دلتا بزودي اينتر فيس دستگاه فلش هيت تغيير ميكنه و ريد ورايت ايپرام و تغيير كيلومتر زيمنس با OBD و نرم افزار دياگ و... اضافه ميشود.
سلام به همه دوستان
کلا رید گرفتن از ایپرام 40 ثانیه وریختن فایل فلش یک دقیقه وسی ثانیه طول میکشه مگر این زمان زیادیه بعداز اون ما هیچ دستگاهی رو نداریم که از ایپرام رید بگیره البته برای ای سی یوهای داخلی
برای همین برنامه ما میکرو رو در مد خواندن ایپرام قرار می ده وبعداز اون باید دانلودبشه که به مد کاری قبلش برگرده
ممنون:0018:
سلام
دربرنامه جدید فلشیت کیلومترهای والو وزیمنس از طریق OBDکم مشیه وحتی شما میتونید ECUهای زیمنس رو تبدیل کنید وکد سویچ 206 رو از OBDبخونید وخیلی ..........
:lay::bana2:
باسلام
من بابک ورمزیار یکی از اعضای گروه مهندسین دلتا هستم که نماینده انحصاری این دستگاه هستیم
ما هرکدوم یک فلشیت داریم وتمامی این برنامه ها رو قبل از بیرون دادن تست میکنیم اینهایی رو که در پست قبلی گفتم خودم تست کردم
ما برنامه هایی رو که داریم وکار میکنند رو تبلغ می کنیم نه مثل دیگران تبلیغ چیزی رو که درست نشده کنیم
من دیروز یک کیلومتر سمند مالتی کم کردم ویک کدسویچ 206 J34 بیرون کشیدم
بازم اگه سوالی هست در خدمتم:0018:
سلام
در نرم افزار جدید فلشیت موارد زیر اضافه شده
خواندن دامپ بوش 7.4.4و7.4.5 از راه OBD
ایسیو L90 بوش 7.4.11 پراید مگنتی مارلی 6LP2 پژو407 وسیتروئنC5
فلشربرای زیمنس- ساژم -والئو
ایسیو S2000 21,29
تغیر سخت افزارایسیوکیت به مولتیپلکس
ایسیو گیربکس اتومات زیمنس AL4
دانلو BSI
دانلو وخواندن ایپرام ازراهOBD
تبدیل پایه ایسیو زیمنس ازراه OBD
پروگرم ای سی TMS374 ایسیو SL96
وحذف شدن سیم ریست
سلام
نخیر برای همست فقط برای چند مورد باید هزینه اضافه پرداخت چون هم نرم افزار فرق میکنه وهم سخت افزار:lay: