پاسخ : ایا ایکو دیاگی که کپی نباشه رو میشه تهیه کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nazari580
با سلام در مورد ایکو که دوستان توضیحاتی دادند منم چند کلمه ای اضافه میکنم که ایکوی ایران خودرو مزیتش این: میتونی بدون هیچ هزینه ای فایل اپدیت دریافت کرده(از طریق دوستان که به سایت فنی مهندسی دستری دارند) و با ورود یک سیستم جدید(ای سی یو) به شبکه فروش ایران خودرو فایل مذبور اپدیت شده توسط فنی مهندسی و قابل دستریس میباشد قبل از اینکه شرکتهای دیگه برنامه اش ارائه دهند و در مورد تهیه اینترفیس میتونید با شرکت مبین سامان هماهنگی لازم داشته باشید و مبلغ ان 600هزار تومان میباشد.البته اگر اینترفیس غیر مالتی داشته باشید(در نمایندگیها قابل استفاده نیست و با پورت کام) میتونید زودتر به نتیجه برسید و تخفیف برای قیمت در نظر گرفته میشود. با تشکر
با سلام
دوستان عزیز ، در مورد تفاوت بین دو دستگاه باید عرض بکنم که بیشتر نمایندگیهای ایساکو با ارجاع دستگاه اصلی ایساکو به ما
درخواست تعویض میکرو شون رو دادند. به این ترتیب قابلیتهای فلش انواع ایسیوها و همچنین دانلود خطای نشتی SAX500 و نیز
دانلود ایسیوی SLC به دستگاهشون اضافه میشه.
کارشناسان ایساکو از قیمت دستگاه دانلود SAX500 ، فلش ایسیوها و همچنین دانلود ایسیوی SLC مطلعند. جهت اطلاع عرض
میکنم که مجموع قیمت این موارد بیش از چهارصد هزارتومان میباشد. علاوه بر اینها آیکو ماکس کاتل سیستم دیاگ گاز OMVL
برای روآ - وانت - پراید و همچنین Prins برای پراید را دارد که ارزشی بیش از یکصدو بیست هزار تومان در بازار دارد.
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!
از آقای نظری در مورد مزیتی که فرموده بودند ، خواهش دارم تا توضیحات روشنتری ارائه بفرمایند.
باسلام و عرض ادب به دوستان و مهندس همت زاده بابت توضیحات داده شده در تاپیک فوق دستگاههایی که کار کردم و اطلاعات کوچکی که داشتم عرض نمودم و هیچ گونه تعریف یا تمجید از سایر و این دیاگها را نداشتم انشاء ا... اگه تونستم دیاگ کاتل تهیه کنم و مزایای این دیاگ را در سایر تاپیکها داشته باشم. باتشکر
سلام
بنده از دستگاه ايكوماكس كاتل استفاده ميكنم.وبسيار راضي هستم.
هم از قابليتهاي دستگاه .پشتيباني و اپديت ارتقاء و قيمت بسيار بسيار مناسب نسبت به دستگاههاي مشابه.