سلام
ولی جای تعجب است که همچنان صفحات من بدون دکمه ی تشکرند ! هم پست های جدید و هم پست های قدیمی تر !
به هر حال باز هم ممنون
سلام پست هر كاربر براي خود كار بر كليد تشكر را ندارد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ولی جای تعجب است که همچنان صفحات من بدون دکمه ی تشکرند ! هم پست های جدید و هم پست های قدیمی تر !
به هر حال باز هم ممنون
سلام پست هر كاربر براي خود كار بر كليد تشكر را ندارد
با سلام وتشکر از دوستان عزیز بنده مکررا با این مسئله برخورد کردم که گزینه تشکر روی صفحه موجود نبوده و هر چه سعی کردم و صفحه رو ریلود کردم باز گزینه تشکر نیامده حال با توجه به تذکر دوستان اینجانب مجاب میشوم در قسمت پاسخ به موضوع هر مطلبی که مشاهده میکنم از فرستنده موضوع کتبا تشکر نمایم باتشکر فراوان shahryar2008
درود
دوست عزیز همانطوری که دوستان هم در پستهای بالا فرمودند
پستهایی که قدیمی هست دگمه تشکر ندارند
ضمنا برای تشکر هم بهتر هست فقط از کلید تشکر استفاده شود
برای نظم بخشها از زدن پست تشکر خودداری کنید
ضمنا دوست عزیز امروز من دو تا فایل فلش دی وی دی قرار داده بودم
شما هر دو انها را دانلود کرده بودید بدون تشکر
حالا سوال اینجاست دگمه تشکر در ان پستها غیر فعال بود ؟؟
یا اینکه یادتان رفته بود تشکر کنید ؟؟
سلام مدیران سایت من خودم اول عضو شده بودم درباره تشکر نمیدانستم ولی من 1ماه است که عضو شدم تقریبا 110پست ارسال کردم که تعداد بازدید از هر پست من کمتر از 100 نیست اما از تشکرها خبری نیست با تشکر از مدیران که این پست را ایجاد کردند
درود
عزیز متاسفانه برخی از دوستان کم لطفی می کنند
و از کلید تشکر استفاده نمی کنند
این یک حالت بود و
حالت دوم
تعداد اندکی از کاربران دانلود بی رویه و بسیار
بالایی دارند که سعی می کنند از تشکر استفاده نکنند
تا رد پایی از انها به جا نماند ولی این افراد هم
همیشه تحت نظر و کنترل هستند
تشکر شما باعث دلگرمی ماست
تشکر نشانه شخصیت هر فرد میباشد و کسانی که دانلود میکنند و از زدن تیک بر روی تشکر خودداری میکنند در تمام شئونات زندگی خود مفتخور هستند/
باسلام وخسته نباشید به کنترل ارشد کل سایت . کاملا حق با شما هست بنده هم در اوایل کارم اگه فایل یا جزوه ای احتیاج داشتم پیش همکاران میرفتم بیشترشون یا میپیچوندن یا بهونه میاوردند ولی موقعی که با این سایت اشنا شدم هر چی که لازم داشتم از این سایت تهیه میکردم.در واقع زدن دکمه ی سپاس در مقابل اطلاعات با ارزش و گران بها بسیار ناچیز است.بازم میگم قبلا هم گفتم تا اخره عمر مدیون این سایت هستم .هر چی که هستم و دارم از صدقه سری دوستان و استادان فریخته ی این سایت هست.در اخریک تشکر ویژه از کنترل ارشد سایت دارم بابت زحمت های فراوان.همچنین از بزرگان اقای دهقان_حمید ذوالعلا_اقای کیانفر_اقای امینیفرکه بسیار انسانهای دلسوز و دلرحمی هستند