پاسخ : نوسان دورموتور در پراید ساژم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar_ataee
با تشکر از دوستان که سعی به کمک کردن داشتند،
بعد از تعویض باتری و ای سی یو و هزارتا چیز دیگه بالاخره ایراد پیدا شد، ایراد از سه سیم فیوز که در داخل اتاق موتور بود رخ داده بود،امروز وقتی فیوز وسطی رو کشیدم ماشین دیگه نوسان نداشت و مثل روز اولش شد فقط وقتی این فیوز قطع میکنم ماشین دیگه استارت نمیخوره ولی در حالت موتور روشن شارژ باتری انجام میشه حتی سر باتری هم برداشتم و هیچ مشکلی نداره نشون باتری ساز دادم سر در نیاورد ، آیا دوستان میتونن راهنماییم کنن،آخه این سیم برای شارژ دینام چه ربطی به استارت داره
این سیم فیوز برق دینام و برق داخل اتاق از قبیل سوییچ و استارت و جعبه فیوز تامین می کند در اوردن این سیم فیوز و برداشت سرباطری موتور روشن حال به هردلیل باعث خسارت می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar_ataee
جناب امینی فر چون هنوز کسی رو پیدا نکردم که مشکلم حل کنه آیا نمیتونم این سیم بر دارم ولی سرباطری ها جای خودشون باشن و با ماشین کار کنم
سیم فیوز نمیشه دایم و موتور روشن در اورد بهتره یک سیم مستقیم از سر باطری مثبت به پایه خروجی سیم فیوز نصب کنید (البته موقطی)در دراز مدت احتمال مشکل وجود دارد
بالاخره مشکل حل شد
بعد از کلی ور رفتن با سیم کشی آخر سر تصمیم به تعویض دینام گرفتم،رفتم دینام باز کنم دیدم خروجی دینام به باطری خیلی کم پیچش شل،با سفت کردنش مشکلم حل شد،پیش ده تا باطری ساز برده بودم نفهمیده بودن:confused:
نه دوست عزیز،هیچ نشونه ای نداشت،
تنها چیزی که میشد ایراد ازش فهمید "زمان شارژ کویل" بود که بعد از درست شدن فهمیدم
خیلی نوسان داشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar_ataee
نه دوست عزیز،هیچ نشونه ای نداشت،
تنها چیزی که میشد ایراد ازش فهمید "زمان شارژ کویل" بود که بعد از درست شدن فهمیدم
خیلی نوسان داشت
سلام
ممنون دوست عزيز لطفا زمان شارژ كويل قبل و بعد از رفع ايراد بفرماييد.
با سلام
مقدار شارژ با هم برابر نبود یعنی اگر 1و4 برابر با 4.1 بود زمان 2و3 برابر با 4.9 میلی ثانیه بود و نوسان توشون مشاهده میشد.
شرمنده یادم رفت بنویسم، بعد از درست شدن ،زمان شارژ کویل 1و4 -2و3 هر جفت برابر با 4.1 میلی ثانیه شد و دیگه نوسان نداشت