پاسخ : خطای مداوم کویل در سمند دوگانه EF7
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fattahi_m
سلام متاسفانه این مشکل برای ماشین من هم وجود دارد واقعاً نمیدونم باید چیکارش کنم میشه لطفاً باهاتون تماس تلفنی داشته باشم تا بتونم براتون توضیح بدم09******581
درود:
دوست عزيز،قرار دادن شماره تماس خلاف قوانين سايت ميباشد.سوال خود را در همينجا بفرماييد تا دوستان راهنمايي نمايند. موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali110-ar
با سلام و تشکر از راهنمایی های قبلی تان
من هم مشابه همین مشکل را دارم بطوریکه وقتی ماشین بعد از یک ساعت کارکردن و در ترافیک و یا سربالایی شروع به لرزش می کنه و چراغ چک روشن میشه که بعد از خاموش کردن ماشین و استارت مجدد عیب رفع شده و دوباره بعد از مدتی دوباره در شرایط بار زیاد همین موضوع تکرار میشه لطفاً راهنمایی نموده و یا یک آدرس معتبر جهت مراجعه بهم بدین
با سپاس
درود:
اگر دسته سيم انژكتور ،كوئل و منيفولد از نوع قديمي باشد با نوع جديد تعويض نماييد.
نوع قديم سوكت يكپارچه تخم مرغي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وهاب قدس قرجه
درود:
اگر دسته سيم انژكتور ،كوئل و منيفولد از نوع قديمي باشد با نوع جديد تعويض نماييد.
نوع قديم سوكت يكپارچه تخم مرغي
ممنون از پاسخ شما
مدل ماشین ef7 پایه گاز سوز سال 89 است و خطاهای که تو دیاگ نشون داده شامل این موارد است
code:2310
code:2304
code:2307
خرابی مدار کنترل کننده چراغ اخطار mill
ارادتمند
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali110-ar
ممنون از پاسخ شما
مدل ماشین ef7 پایه گاز سوز سال 89 است و خطاهای که تو دیاگ نشون داده شامل این موارد است
code:2310
code:2304
code:2307
خرابی مدار کنترل کننده چراغ اخطار mill
ممنون میشم با توجه به خطاهای بالا راهنماییم کنیین مشکل از چی میتونه باشه
ارادتمند
باسلام .همانگونه دوستان نظر دادن به احتمال خیلی زیاد اشکال از دسته سیم کوئل میباشدکه حتما چک شود.خطاها یی که عنوان فرمودیدشرح آن اینگونه هست.لطفا پس از بررسی نتیجه را اعلام فرمائید.باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran11
باسلام .همانگونه دوستان نظر دادن به احتمال خیلی زیاد اشکال از دسته سیم کوئل میباشدکه حتما چک شود.خطاها یی که عنوان فرمودیدشرح آن اینگونه هست.لطفا پس از بررسی نتیجه را اعلام فرمائید.باتشکر
با سلام و عرض ادب
ممنون از راهنمایی همه عزیزان
شرمنده فایل پیوستی را نتوستم بازش کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali110-ar
با سلام و عرض ادب
سلام
چک شدمشکلی نداشت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali110-ar
با سلام و عرض ادب
درود:
شما كاربر ويژه نيستيد،اكانت خريداري نماييد به تمام فايل ها و عكسها دسترسي خواهيد داشت.موفق باشيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali110-ar
با سلام و عرض ادب
درود
دوست گرامی طبق اطلاعیه فنی توسط ایرانخودرو چنانچه دسته سیم مربوط دچار الودگی به روغن علی الخصوص روغن هیدرولیک حتما باید دسته سیم تعویض گردد.البته بشرط اینکه از سلامت کویل ومتعلقات مربوطه مطمعن باشی.