درود
من رو 3 تا ماشین با ایسیوهای مختلف انجام دادم من که نوشتم در ظاهر شما توپارمترها تغیری ندارید ولی تو پشت امپر دمای پایین هست و اگر یک دماسنج دیجیتالی دارید میتوانید اختلاف دمارو تست کنیید موفق باشی
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
من رو 3 تا ماشین با ایسیوهای مختلف انجام دادم من که نوشتم در ظاهر شما توپارمترها تغیری ندارید ولی تو پشت امپر دمای پایین هست و اگر یک دماسنج دیجیتالی دارید میتوانید اختلاف دمارو تست کنیید موفق باشی
سلام دوست عزیز آیا این روش رو ایسیو زیمنس هم انجام دادید یا نه
درود اقا سجاد
فعلان نه اینکارو نیز میخوام تست کنم اگر جواب گرفتم بهتون میگم
باسلام خدمت دوست عزیز mh310 این کاری که شما انجام می دهید برای ماشین هایی که دوگانه سوز وتک سوز
سرسلندر تراش خورده باشد البته در مورد ماشینهای که از ecu فرمان می کیرند خوب می باشد ولی دو ایراد دارد اولی وقتی موتور سرده زمان ساساد کمتری داریم دوم اینکه ما وقتی برای تست تند دور فنها سوکت فشگی سبز را می کشیم حالت تست نداریم چون مقاومت سرراه قرار دارد و حالت سوم در سوخت کمی بالاتر می رود البته نا محسوس
وقتی ماشین سرد میشه دما دیگه تو ای سی یو پایین نمیاید چون سیستم کمترین مقامت به بدنه را انتخاب می نمایید
درود خدمت اساتیت شما توجه نکردید من مقاومت با تلرانس خیلی پاین گرفتم تا ایراد تو کار ایسیو نیافته ضمنن ما اختلاف 7الی 9 درجه رو داریم من این دما رو با دما سنج تست کردم وجواب گرفتم
من چنین کاری را انجام دادم .
مشتری گفت صبح تا مقاومت را جدا نکرده روشن نشده .
این سیستم در هوای سرد جواب گو نیست وماشین زیاد استارت میخورد . من چند سال پیش این کار رو انجام دادم ولی بصورت کیت تایمر دار و روی تمام مدل های ECU جواب میده.