درود
بنده هم این نوروز باستانی را خدمت همه کاربران سایت کیانست و همه مدیرانی که شبانه روز در این سایت زحمت میکشند تبریک عرض میکنم .
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
بنده هم این نوروز باستانی را خدمت همه کاربران سایت کیانست و همه مدیرانی که شبانه روز در این سایت زحمت میکشند تبریک عرض میکنم .
با سلام و تبریک سال جدید خدمت دوستان محترم و تشکر از زحمات بی دریغ
کیانفر و شهریار و اشکان و صالحی و ناظم سایت و تک تک مدیران محترم
و در سال جدید سلامتی و کسب و کار عالی را از خداوند برای همه ارزومندم
نوروز شعر بی غلطی است که پایان رویاهای ناتمام را تفسیر می کند..
سال نو مبارکhttp://up.vbiran.ir/uploads/29085142...oneh_com-3.jpg
این عید نوروز باستانی را به دوستان ومدیران عزیز وزحمت کش سایت تبریک عرض میکنم با ارزوی سر بلندی وشادی برای عزیزان دورود کیانست
من هم سال نو رو به شما جناب کیانفر عزیز و سایر دوستان مدیران و سروران عزیز بعنوان عضو کوچک (کاربر سایت) کیانست تبریک و تهنیت عرض میکنم.
با درود فراوان خدمت همکاران و دوستان ارجمندم
پیشاپیش فرا رسیدن سال جدید سال 1394 را به همه شما بزرگواران تبریک عرض می کنم و امیدوارم در این سال جدید به تمام ارزوهایتان برسید و شروع خوشبختی صد ها ساله برای شما و عزیزانتان باشد .
باسلام خدمت همه اساتید سایت کیان ست
من هم سال نو را خدمت همه اساتید و دست اندرکاران
این سایت تبریک عرض میکنم امیدوارم سالی پر خیر وبرکت
پیش رو داشته باشند
از این همه زحمتی که در طول این مدت برای عزیزان داشتم
حلالیت میطلبم
با سلام.....من هم پیشاپیش سال نو را به همه مدیران و همکاران محترم تبریک عرض میکنم ........با تشکر
اینک بهار تا دروازه هاى شهر رسیده و رستاخیز دوباره درگیتى دمیده
و من در دعایی خاضعانه به درگاه مدبر هستی ، احسن الحال را برای شما آرزو میکنم . . .
نوروز پیشاپیش مبارک
بنده هم به نوبه خودم سال نو را به همه دوستان و همکاران و مدیران و کاربران عزیز انجمن وزین کیانست تبریک میگویم ..
امیدوارم سالی پر از سلامتی و رزق و روزی و بدور از مشکلات و با خیالی آسوده آغاز کنید ...
سال نو مبارک