دوست عزیز تبریک بنده را هم پذیرا باشید .
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز تبریک بنده را هم پذیرا باشید .
سلام استادعزیز انتصاب شایسته ی شما راتبریک عرض میکنم .
باسلام
دوستان عزیزازاینکه ابراز محبت نموده اید،ازهمه شما تشکرمی نمایم،ضمنا بنده جزئی ازکاربران سایت عظیم کیانست هستم که درخدمت دوستان عزیزهستم .انشاالله خداوندفرصتی دهد که به دوستان عزیزم خدمت نمایم واین یک وظیفه انسانی است وبایداندوخته هایمان را به اشتراک بگذاریم وآرشیوهایی که هرچندمبتدی وساده هم باشد دراختیار دوستان قراردهیم،مدیروغیرمدیرهم فرق نمی کندچون همه تشنه آموختن هستیم.بازهم تشکرویژه ازجناب اشکان وجناب صالحی دارم که درمورداینجانب ودوستان عزیزهمیشه لطف دارندوهمیشه بدون هیچ چشم داشتی به دوستان عزیزخدمت می کنند.باز هم ازشما عزیزان تشکرمی نمایم.
سلام دوست من
موفق باشید
سلام اقای پروانه از صمیم قلب تبریگ میگم چون به جرات یکی از صبور ترین وپرکارترین مدیران سایت هستید انشالله بتونیم از تجربیات شما به نحو احسا استفاده کنیم ودر تمام مراح زندگیتون موفق باشید
تبر یک میگم
سلام وعرض تبریک,انشاله موفق باشند.
من هم به شما دوست عزیز وگرامی تبریک میگویم *موفق باشید* ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ******************************** ******************
برادر گرامی جناب آقای پروانه
احتراما" باسلام و عرض ارادت
خدا را شاكریم كه با عنايات خود برگي ديگر بر افتخارات و شايستگيهاي جنابعالي افزوده شد ، با کمال مسرت انتصاب بجا و شایسته ی حضرت عالی را به ارتقاء مدیریت در سایت بزرگ کیان سات تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
با سلام:
بنده هم تبريك ميگم دوست عزيز.