فایل ایپرم درخواستی با کد 2222 سالم و تست شده تقدیم به شما:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان فایل ایپرام پخش پراید مدل pca-8405 مربوط به شرکت پارس با شماره آی سی 24c04را اگه دارین لطفا برام آپ کنید . یه مدل در آرشیو بود مربوط به شرکت موج نیکان با شماره آی سی 02دانلود کردم جواب نداد
ممنون میشم
با پست زیر رجوع شودمجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست - نمایش پست تنها - آرشیو کد و ایپرام انواع پخش وسی دی خودرو
درضمن روی 24c02زده شود
سلام
نرم افزار پیدا کردن کد پخش ماشینهای پراید رو میخاستم لطفا اگه ممکنه برام آپ کنید این هم فایل ایپرام خود پخش مدل pca-8405مربوط به شرکت پارس
دوست عزیز باید در تاپیک درخواست کد پست میزدید
اینجا:
تاپیک مخصوص درخواست فایل ایپرام انواع پخش خودرو 1 - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست
این هم کد درخواستی شما
کدایپروم پخش پراید(صبا)از شرکت پارس
PCA-8405
24C02B
کد ورود4231
http://kiansat.kim/attachment.php?at...7&d=1283079535
http://kiansat.kim/attachment.php?at...8&d=1283079535
http://kiansat.kim/attachment.php?at...1&d=1283079535
http://kiansat.kim/images/royal/attach/zip.gif PCA-8405 PARS-PRAID-SABA-24C02B-4231.zip (179
برا pioneer deh-520 که mp5 هستش و بجای سیدی از usbوsd استفاده شده وبرا ماشین هم هستش فایل ایبرام لازم دارم لطفا دوستانی که این فایلو دارن در سایت قرار دهند
سلام
دوستان لطفا فایل مارشال مدل : me 2433 رو لطف کنید
لطفا در مورد ایپرام پخش مگان راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
من این کد را ازمایش کردم اما جواب نداد و ارور میده این مدل چون قدیمی هست احتمالا یک ایپرام دیگه باید داشته باشه این فایل اگر انرا redکنی متوجه میشی که برای مدلهای جدید استفاده میشه من دو تا سی دی همین مدل را دارم اما متاسفانه ای سی ان قفل هست و نمیشه انرا red کرد لطفا انرا چک کنید یا اگه فایل انرا پیدا کردید یا راه حلی دارید لطف کنید با تشکر
ویرایش مدیر:
توضیحات:
ای سی باید حتما 16 بیتی و در انتخاب شماره ایسی
توسط پروگرامر 16 بیتی را انتخاب نمایید
در غیر اینصورت پخش روشن نمیشود
سلام
دوست عزیز من کد انرا دارم اما ارور میدهد تا چند وقت پیش درست عمل میکرد اما بعد از تعویض باتری کد خودش را هم قبول نمی کند و ارور میدهد اگر از روی سریال باشد که نیست ای سی ایپرامی هم که ندارد به نظر شما تکلیف این مدل چی میشود دوستانی که نمایندگی دارند یا با انها سرو کار دارند لطف کنند راهنمایی فرمایند با تشکر پخش پرایدمدل kt-2900
سلام
سریال ان kt ddgcc1002312 مدل kt-2900 است و که با کد خودش روشن میشد اما حالا ارور میدهد
کاظم جان سلام
شما بفرمایید که هم اکنون ارور چند میدهد ؟
باید به ازای هر ارور دستگاه را به پنج دقیقه به برق وصل کنید و روشن نمایید
مثلا اگر ارور 3 میدهد باید دستگاه به مدت یک ربع به برق وصل باشد
سپس از شما کد میخواهد و باید کد آن را وارد نمایید تا دستگاه روشن شود
موفق باشید
سلام
خسته نباشی بعد از رفع ارور که 8 بود بازدن 12345 ارور 9 شد قبلا گفتم که بعد از رفع ارور درخواست کد میکند اما با دادن کد خودش روشن میشد اما حالا ارور می دهد
سلام
من یک پخش kangto دارم با شماره سریال KTCCFCL2906117 که تا الان 6 بار کد خورده و الان بعد از اینکه یک چند ساعتی گذاشتم روشن شد حالا کد میخواد
ممنون میشم کمک کنید
متشکرم
کد مادر پخش فابرک ریو مدل SF-4200
پخش سی دی فابرک ریوئ ای سی کد ندارد چطوری کد باز کنم
سلام دوستان.
من دربه در دنبال فایل فلش پخش ماشینacoustics مدل MBA-200dvd میگردم اگه لطف کنید بزارید ممنون میشم.
دوست گرامی مشکل راعنوان کنید ..شاید به روش دیگر مشکل شما بتوانیم حل کنیم ویا اینکه از فلش دستگاه نباشد
با سلامی مجدد مشکل دستگاه این است که فلش مموری و قسمت cd را از کار انداخته اگر مستر کد ویا چیزی دیگه که بتونه مشک رو حل کنه ممنون میشم برام اپلود کنید
با تشکر
دوستان عزیز اگر فایل ایپرام پخش DVD - SILLEXX مدل SL-10130 را دارید به همراه شماره ای سی ایپرام را لطف کنید بذارید :salta::salta:
ایپرام پخش پراید مدل aa3_3300
با سلام
من فایل فلش مارشال به مدل me-2579
cpu ALI: m5673s
flash:MX25L1005M
loding:am5766
رو میخواستم
با تشکر
برادر اول در سایت جستجو نمایید اگر نبود درخواست دهید این هم فایل فلش درخواستی شما
ME-2578-79 MX25L1005.rar (60.5
این هم تاپیک فایل فلش های مارشال سری 25xx
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - فایل فلش پخش دی وی دی اتومبیل مارشال سری : Me-25xx
باسلام: دوستان پخش فوق صاحبش شماره کد ان را گم کرده وایسی کد هم سالم هست ایا کسی شماره ان را می داند؟ یا چه ای سی کد دیگری به ان می خورد >؟لازم به ذکر است که پخش فوق را از روی زانتیا باز کردم از راهنمایی شا متشکرم.
دوست عزیز سلام
تنها راه حل مشکل دستگاه شما برنامه ریزی آی سی ایپرام آن میباشد
و فایل آن نیز در این لینک وجود دارد
موفق باشید
سلام و خسته نباشید
لطفا کد پخش مدل st-3755 با شماره آی سی 24c02 را مرقوم بفرمایید
با تشکر
بسمه تعالی
دوست عزیز سلام
دستگاه فوق که ساخت شرکت ستاره طلایی کیش میباشد کد مادر یا مستر کدی ندارد که بتوانید توسط آن دستگاه را روشن نمایید ولی شما میتوانیدبه صورت شانسی 1111 را روی آن تست کنید
اگر 1111 را قبول نکرد ، میبایست آی سی ایپرام آن را که همان 24C02 را میباشد برنامه ریزی نمایید
برنامه ریزی این آی سی نیز توسط پروگرامر صورت میگیرد و برنامه آن نیز در این لینک وجود دارد
ولی شما به دلیل عدم عضویت در گروه VIP یا همان گروه اشتراکی سایت قادر به دانلود آن نخواهید بود !
برای عضویت در گروه ویژه سایت نیز میتوانید به این لینک مراجعه نمایید
موفق باشید