با سلام :
دوستان این مدل منو مخفی آن دستکاری شده وشفافیت آن کم شده کسی از دوستان واساتید هست راهنمایی کنه ممنون ومتشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام دوست عزیز
بهترین روش این است که شما وارد منو سرویس شوید
دستگاه را بازگشت به کارخانه نمایید
وگرنه جهت ایپرام از آی سی خام نیز می توانید استفاده نمایید
موفق باشید
باسلام دوست عزیز
بازگشت به کارخانه را آزمایش کردید؟
اگر ایراد نرم افزاری باشد
بایستی مشکل با بازگشت به کارخانه مشکل حل شود
درود
لطفا اگر قصد دریافت راهنمایی برای رفع ایراد دارید یک تاپیک جدا باز کنید
و اگر آپگرید این مدل را میخواهید به این لینک مراجعه کنید . در قسمتFirmware
دو فایل برای دانلود هست یکی روش آپگرید و دیگری فایل آپگرید
Support for UA46B8000 SAMSUNG
سلام
دوست گرامی شما باید فایل ایپرام را تهیه وایپرام را پروگرام کنید تا کیفیت وشفافیت تصویر بهتر شود وآبگرید نمی تواند کیفیت را بالا ببرد.
ایپرام خام هم در مورد مشکل شما جواب نمی دهد اگر قبلا از فایلش بکاپ گرفته ای می توانی استفاده کنی وگرنه منتظر باشید اگر دوستان فایل را داشته باشند قرار دهند .
سلام
بنده این مورد را داشته ام وتجربه کرده ام که خدمت شما عرض کردم که مشکل بیشتر نشود کاری که بنده کرده بودم قبلش یک بکاپ از فایل داشتم که بعدا که تصویر مشکل پیداکرد وکیفیت خوب نبود با پروگرام دوباره ایپرام درست شد.
سلام
لطفا فایل ایپرام ال سی دی سامسونگ مدل : LA40C550J1R (بانه ای ) با شماره برد BN94-03998H و شماره آی سی 24C32 را در سایت قرار دهید
با تشکر
باسلام و خسته نباشیدla32b430منو فارسي لطفا بذاريد
سلام من تلوزیون ال سی دی سامسونگ مدل 40b690 دارم می خواستم بفرمایید که ایا نیاز به اپگرید دارد یا نه؟
در ضمن تلتکس فارسی ان هم مشکل دارد قاطی می نویسد تنضیمات مربوطه در منوی مخفی را هم جهت بهبود تلتکس انجام داده ام ایا راه حلی با اپگرید کردن دارد؟ و ایا به تواناییهای ان در زمینه پخش فرمتهای تصویری افزوده می شود .با تشکر فراوان
سلام
بعضی از مشکلات با آبگرید حل می شود اما با ید ریسک آن را بپذیرید چراکه ممکن است در حین آبگرید مشکلاتی پیش بیاید ویا فایل بهش نخورد وتلویزیون خاموش شده ودیگر روشن نشود.
لطف کنید فایل فلش سامسونگ مدل C5000 را برام اینجا قرار بدید
سلام دوست گرامی جهت را هنمایی شما .
اول اینکه شما باید در عنوان پست دقت کنید .
دیگر اینکه مدل را کامل بنویسید حتی با پسوند آخر .
مثال : la40c530f1r=samsung
که f1r پسوند مدل است
واینکه مارک آن نیز سامسونگ است.
مگه این مدل چند نوع آی سی دارد؟؟؟
هم نرم افزار بزارید هم فایل قلش
دوستان من تازه عضو انجمن شدم و میدونم اینجا جای مناسبی برای پست من نیست ولی متاسفانه دسترسی به بخش منوی مخفی محدوده و من میخوام درخواست خودمو اینجا مطرح کنم و اگه فایل مورد نیاز من که شدیدا بهش احتیاج دارم تو سایت شما موجود باشه حتما حق عضویت رو پرداخت میکنم و مطمئنا از سایت خوبتون استفاده میکنم
دوستان کسی عکسهای کاملی از منوی مخفی دستکاری نشده
LA46C650L1R
داره من منو رودستکاری کردم و تنظیمات بهم خورده و دیگه رنگها تو منوی مخفی کالیبره نمیشه
ممنون میشم اگه هزینه هم داره مشکلی نیست من ازتمام منوها عکس میخوام
سلام
معمولا در سایت فایل ایپرام وفلش وآبگرید گذاشته می شود ودر مورد دادن حق عضویت اجباری نیست ومطمعن باشید در این مورد هم کار شما پیگیری می شود واگر ثبت نام کنید از مزایا ودستیابی به امکانات بیشتری استفاده خواهید کرد ارزشش دارد اگر تعمیر کار هستید یک لحظه هم درنگ نکنید.
لطفا منتظر باشد اگر دوستان از این مدل دارند عکس تهیه می کنند وقرار خواهند داد.
بله ولی بخشی هم برای منو مخفی دارید که متاسفانه امکان ورود برای اون بخش فقط برای اعضای vip هستش
متاسفانه تعمیرکار نیستم و برای همین درخواست خودمو اینجا مطرح کردم تا اگه فایلها تو اون بخش موجود هستش باکمال میل حق اشتراک رو پرداخت کنم و دسترسی به اون بخش برای من باز بشه
ممنون
سلام
دوست گرامی بخش منوی مخفی تنها روشهای ورود به منو را در اختیار شما می گذارد وفایلهای مدلها را ندارد به ندرت اگه در خواستی باشه ودوستان مدل را در مغازه موجود داشته باشند قرار می دهند.
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط آریا احسان پور;1***05
دوستان عزیزآپگرید کردم مشکل حل نشد
با سلام فایل ال ای دی سامسونگ مدل 40d5000 را میخواستم باتشکر
با عرض سلام خدمت اساتید سایت . فایل ایپروم تلویزیون ال سی دی سامسونگ با شماره مدل LA40B580K1R می خواستم .متشکرم.
درود
برای ایپرام اصلی میتوانید از یک آیسی خام 24c256 استفاده کنید .
فایل ایپرام آیسی با شماره 24C32 نیز در این تاپیک قرار گرفت .
فایل ایپرام ال سی دی SAMSUNG مدل LA40B580K1R - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
سلام
آخرین نسخه فریم ور ال سی دی مدل LA40B580K1R هم من نیاز دارم. آخرین نسخه این ال سی دی کدام است؟ من ببینم توی تلوزیون کدام نسخه را دارم
لطفا آخرین نسخه را اعلام بفرمایید و همچنین تعغیراتی که داشته را هم بفرمایید
با تشکر
با سلام
:1205219183:درخواست فایل ایپرام ال ای دی سامسونگ مدل UA46C6900VR را دارم با تشکر از همه دوستان
این مدل چرا هیچ برنامه ای نداره؟؟؟!!!!!
با سامسونگ هم صحبت کردم گفت که اصلافرقی نداره که چه باشه یا نباشه
یعنی این مدل اصلا پشتیبانی خوبی نداره
من گفتم اگه برنامه جدید باشه توی امکانات منو و ظاهر منو تعغیراتی میکنه و شاید هم در کیفیت تصویر بهتر بشه
آخه مدل 585 که بعد از 580 اومد هم فیلم پخش میکنه و هم منوهاش فرق داره و احساس کردم تصویر بهتری هم داره
با سلام
لطفا فايل ايپرام سامسونک ال سي دي 32
LCD32
مدل تلويزيون LA32530PVR
مدل شاسي LOLA3B550-LREVERSE
کد BN41-01163AREV0/1
با تشگر
باسلام دوست عزیز
بدون اطلاعات ایپرام از آی سی خام 24c256 می توانید استفاده نمایید