نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرخ جوانمرد;1****8
دوست عزیز اصلاً میخوای چکار کنی ؟
مشکلت گوشیت چیه؟
اگه موضوع خیلی مهمه در تاپیک جدا مطرح کن
متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرخ جوانمرد;1****8
دوست عزیز اصلاً میخوای چکار کنی ؟
مشکلت گوشیت چیه؟
اگه موضوع خیلی مهمه در تاپیک جدا مطرح کن
متشکرم
استاد سلام
مشكل از آنجا شروع شد كه من گوشي خود را از ورژن4.0727.2.2.1 به ورژن 4.0839.42.2.1آپگريد كردم به اميد اينكه به امكاناتش اضافه شوداما برخلاف انتظارم بهتر كه نشد بدتر هم شد و روزي چند بار هنگ ميكنه بعضي از برنامه هاي سنگين جاوا هم باز نميشن مانند همراه بانك ملت ويا برنامه x-plore تا 20دقيقه طول ميكشه باز شه در حاليكه ورژن قبلي اين مشكلاتو نداشت....
اين را هم عرض كنم براي هر بنده خدايي فلش اين ورژن رو زدم دادش در اومده كه اي بابا گوشيم سنگين شده
تو فورومهاي مختلف سرچ كردم ديدم همه دارن مينالن و ميگن اين كلكي از جانب نوكياست كه گوشيهاي بالاترشو بفروشه در ضمن اين ورژن 4.0839.42.2.1 به سختي هك ميشه و با برنامه Secman هك نميشه ميبينم كه شما يه ورژن بالاتر از همه گذاشتين نميدونم چيكار كنم
سلام.گوشي ايكس 6 دارم ولي منوي وفونت فارسي نداره لطفا كمك كنيد
لطفا طریقه ی وصل شدن به اینترنت با gprs همراه اول درکامپیوتر بگید
با سلام به همه مدیران و کاربران محترم این سایت
من یه سوالی دارم که نمیدونم قبلاً اینجا پرسیده شده یا نه؟
من یک گوشی N8 دارم که زبان فارسی هم داشت و اونو به symbian belle آپدیت کردم ولی الان دیگه فارسی نداره. روشی هست که بشه کاری کرد که حداقل بتونم sms فارسی تایپ کنم؟
الان برادرم هم که E7 داره میخواد آپدیت کنه ولی به همین دلیل منصرف شده..!!
به هر حال ممنون میشم اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه.
با تشکر فراوان
gushim nokia c6
mitunam soalamo beporsam?
---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:49 ----------
komak konid lotfan
lamse vasate safe gushim kar nemikone
chikaresh konam modelesh c6 01
دوست عزیز شما از این ورژن استفاده کنید مشکل شما حل خواهد شد.
فیرمور رسمی و فارسی سیمبین بل N8 ورژن (111.30.609)(RM-596)(Belle)
این هم برای گوشی برادر عزیزتون..
فیرمور رسمی و فارسی سیمبین بل E7 ورژن (111.30.609)(RM-626)(Belle)
گوشی من: nokia 6300
بهش رمز داده بودم.گوشیمو خاموش کردم حالا که روشن میکنم بالا میاد ولی بعد 2 دقیقه ریستارت میشه و چون کیبردش قفله نمیتونم باهاش کاری کنم. تا رمزم رو هم بزنم گوشیم ریستارت میشه و فرصتشو بهم نمیده.واقعا ممنون میشم کمکم کنید.
ضمنا جدیدا هیچ برنامه خاصی هم روش نصب نکردم.
اساتید عزیز من گوشی n79 دارم میخوام آپدیت کنم لطفا آخرین ورژن رو برای آپدیت برام بذارید ورژن الان گوشی 32.001 هستش
باسلام
دوست عزیز لطفاسوال خود را در بخش مربوطه ارسال کنید و به قوانین احترام بگذارید
فلش گوشی های نوکیا - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
در مورد سوال شما
اگر RM گوشی شما 348 باشد این ورژن که دارید آخرین ورژن می باشد
فایل فلش فارسی نوکیا rm-348 n79 ورژن 32.001
http://jam-gsm.com/forum/attachments...kia-n79-00.jpg
0568358
FARSI Pewter and Canvas White/Light Sea Blue
RM348_0568358_32.001_001.vpl
RM-348_32.001_prd.core.fpsx
RM-348_32.001_022_prd.language.fpsx
RM-348_32.001_53.1_prd.customer.fpsx
RM-348_32.001_001_000_U005.uda.fpsx
vivien_eno_imaker_ape_only.fpsx
RM348_0568358_32.001_001.dcp
RM348_0568358_32.001_001_signature.bin
باسپاس
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان ومدیران مهترم
من یک گوشی نوکیا6120دارم که خود به خود خاموش می شود و دوربینش هم کار نمیکنه پیغام میده که ویژگی پشتیبانی نمی شود و بعضی وقت ها شارژ نمی شه http://kiansat.kim/images/icons/kom.gif
با تشکر
باسلام به استاد عزیز من یک نوکیا n8دارم ومیخوام کلا منو ونرم افزاررا بروز کنم لطفا راهنمایی کنیدمشخسات گوشی مدلrm596 اخرین نسخه بروز نشده نسخه مرورگر7.3 ........ flsh3.1 باتشکر صاحب اسد
سلام .
گوشی نو کیا مدل 3500 دارم خواستم ببینم ابدیت جدیدی با ساپورت فارسی براش هست در ضمن میخوام اینترنتشم فعال کنم با ید چیکاار کنم ممنون.
باسلام خدمت استادارجمند:گوشی ام نوکیاn86میباشد،وقتی میخواهم حافظه پیام هایم راروی مموری کارت بزارم میگه کلیه پیامهادرحافظه جدیدکپی شوند؟بله راکه میزنم میگه پیامهای اصلی ذخیره شوند؟باز هم بله راکه میزنم میگه امکان انتقال محل ذخیره پیام وجودنداردوروی حافظه مموری کارت نمیره درصورتی که روی حافظه های دیگه میره چرا؟ممنون میشم راهنمایی ام کنید.(درضمن حافظه ام جا داره)
با سلام
گوشی نوکیا e7-00 دارم چه جوری میتونم هکش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
گوشي n8 دارم حافظه اصلي گوشي كه حدود 250 مگا بايت است خود به خود و بدون اتصال به اينترنت پر ميشود و مدام بايد گوشي را فرمت كرد. آيا نرم افزاري براي رفع اين مشكل موجود است .خواهشمندم در صورت امكان كمك كنيد. با تشكر
باسلام
خدمت شما
روش آسان ساین کردن گوشی های سیمبیان (c7 .n8 c6.01)
باسپاس
با سلام خدمت دوستان.بنده یه گوشی ان 73 دارم که ایرادش بدین صورته که :گوشی تا زمانی که رو شنه هیچ مشکلی نداره. ولی هر وقتی خاموش میکنم دیگه روشن نمیشه.بعده 2و3 روز میرم سر وقتش که بخوام روشنش کنم بدون هیچ مشکلی روشن میشه .دیگه کلافم کرده به خدا.کسی دردشو میدونه.لطفا کمک کنی
سلام وخسته نباشید
نوکیاx2_02دوسیم کارته دارم زیادهنگ میکنه اس مس های بلندناقص میاد ی دفه صفحه سفیدمیشه
خاموش روشن میشهver1184
لطفآاگه نرم افزاری داره برام بزارید
مشکلشم راهنماییم کنیدازچیه؟
باتشکر
عزيز توضيح ندم بهتره چون متوجه نميشيد در واقع بايد فلش بشهبه تعميركار بگو مشكل نرم افزاري داره فلش كن در ضمن اگر رم داري هم حتما با يك آنتي ويروس آپديت اسكن كن چون اگر گوشي فلش بشه و مشكلش برطرف بشه و رمت ويروسي باشه و دوباره بذاري تو گوشي باز همون آش و همون كاسه به همون تعميركار بگو شايد داشته باشه!!!(حالا اون خودش يا با باكس فلش ميكنه يا با فونيكس ديگه خودش ميدونه)
الان حضور ذهن ندارم ولي تعمير كار اگر وارد باشه هيچ وقت آخرين ورژن رو منتقل نميكنه ميذاره براي مبادا كه تعميركارا ميدونن مبادا يعني چه
حالا يا فلش كرده يا نكرده دوباره فلش بشه رم رو توي گوشيت نذار بعد اينكه فلش كردي و تست كن بايد جواب بگيري چون كاره نشدي نيست
كلا سري x2 از اين ايراداي مختلف نرم افزاري زياد پيدا ميكنن كه من با فونيكس عرض 2 دقيقه واقعي فلش ميكنم
عزيز مگه دوستت نيست مطمئن نيستي بهش اعتماد نداري ببر پيشش بگو اين ايرادو داره برات تعمير كنه اگر تعميركار باشه حل ميكنه چرا خودتو اذيت ميكني آخه من چي بگم دوست عزيز يكسري حرفها مختص مغازه داري هست و بايد قمپز در كني ديگه با همون ورژن 11.84 هم دوباره فلش كنه نرم افزاري باشه رد ميشه اگر كامل فلش بشه موفق باشي
فعلا آخرين ورژن همينه و اگر قرار به رفع ايراد با فلش باشه با همون بايد حل بشه
در مورد اينكه ورژن به ايميل مياد خوب مثلا من الان يه فايلي رو به دليل شرايطي زود گير ميارم يا... و به شما كه دوستمي ايميل ميكنم و كلاسي نداره
براي همين هست كه گفتم اگر تعمير كار وارد باشه آخرين پچ رو منتقل نميكنه چون قضيه گوشي با رسيور فرق ميكنه نرم افزار گوشي به ورژن پايينتر منتقل بشه گوشي خاموش ميشه هميشه برا همين قضيه يه راه فراري ميذارن و نهايتا ورژن يكي مونده به آخر رو ميزنن هر چند با شرايطي ميشه كه ورژن پايين منتقل كرد اما ريسك داره ديگه
عزيز ميگم سر خودتو درد نيار چون كاره تخصصي هست من بخوام توضيح بدم متوجه نميشين بعضي از ايرادها طوري هست كه بايد گوشي دستت باشه تا مراحل مختلف رو تست كني تا بتوني به نتايجي برسي ...
RAHNAMAYI DAR MOREDE PEGHAM UNUBLE TOPERFORM BLUETOTH OPERATION LOTFAN KOMAK KONID
سلام من گوشی نوکیا ایکس 6 16گیگ دارم بولوتوسش روشن نمیشه پیغام میده
UNUBLE TOPERFORM BLUETOTH OPERATION
با فلشم درست نشده کمک کنید مرسی