با سلام من در قسمت تالار فرکانس و ماهواره و ورزش می توانم فعالیت داشته باشم .
با تشکر فراوان از شما
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من در قسمت تالار فرکانس و ماهواره و ورزش می توانم فعالیت داشته باشم .
با تشکر فراوان از شما
با سلام خدمت شما دوست گرامي
ممنون از فعاليتي كه شما تا اين لحظه در اين سايت داشته ايد.
شما كار خود را در بخش هايي كه ذكر كرديد اغاز كنيد تا با تصميم هيئت مديره در گروه مديريتي سايت در خدمتتان باشيم.
موفق باشيد
با سلام و خسته نباشی خدمت مدیر کل سایت ادمین عزیز و همکاران گرامی من در بیشتر سایتها مدیر بخش
مدیر تالار اخبار , مطالب و تازه های روز جهان,بخش دانشجویان ایران
و یا مدیر تالار سینما
و یا مدیریت تالار عکس
من در این سایت همچین گزینه ها ندیدم
من میتوانم در این بخشها مدیر فعال باشم
اگر میشود این بخش ها یا بخش درست شود من خدمت شما هستم من این بخشها همه سایتها دارند
مدیر تالار اخبار , مطالب و تازه های روز جهان,بخش دانشجویان ایران
این بخش بینده زیاد دارد
اگر ممکن است این بخش درست
که ما هم فعالتی در این بخش داشته باشیم
متشکرم فوری
با سلام خدمت مدیر کل سایت و هیات مدیره سایت اقا شهریار تا بخش اخبار و بخش دانشجویان مورد تایید قرار گیرد
من مدیریت بخش فرکانس معرفه ماهواره ها و تنظیمات انتن میخواستم متشکرم
با سلام
سایت خوبی هست و تمام قسمتهای اصلی سایت مدیریت خوبی دارد
فقط اگه دوست داشتید بشکل تخصصی برای طرفداران عکسهای منحصربفرد اچ دی و فول در خدمت دوستان هستم
اگه برای مدیریت سایت امکان این باشد که میدونم نمیشه من فقط پستای ارسالی خودمو ببینم
کافی میباشد
دوست دارم پستای که تو فسمت والپیپیر اچ دی هست با عکسهای تک و ویژه پر کنم
توقع دسترسی به هیچ یک از تاپیک های سایت را نمیخام فقط تو بخش خودم ازاد باشم
بنده همکار انجمن یک سایت بزرگ و و سرپرست تالار عکس یه سایت خوب هستم
با سلام
دوست عزیز برای گروه کاربر عادی در بخش های تخصصی تعمیرات کلا عکس ها به صورت لینک میباشد وباید یا عضو گروه ویژه باشید یا مدیر یک قسمتی از سایت که بتوانبد عکس ها را بطور باز و تمام صفحه ببینید
در بقیه بخش های ماهواره و بخش های ازاد سایت برای شما و همگان بازه میتونید در بخش ازاد ارسال داشته باشید تا اگر بررسی شد و در به درد بخش تعمیرات تخصصی خورد
انتقالات تاپیک و گروه شما انجام بشه
موفق باشید
سلام ادب و عرض خسته نباشید.
بنده اگه کمکی در بخش خودرو ازم بر بیاد با تمرکز روی مباحث تیونینگ موتوری و روش های تقویت دریغ نمیکنم.
با سلام
من هم میتونم در چند قسمت فعالییت کنم
موبایل -موسیقی -ریسیور -قسمت ازاد انجمن ها اخبار وغیره
با سلام و خسته نباشی خدمت مدیر کل و ادمین عزیز و هیت مدیر سایت
من مدیریت بخش فیلم و موزیک را میخواستم متشکرم
درود بر شما
بنده در چند تا از فوروم های ماهواره ای در قسمت نصب و راه اندازی ماهواره مدیر هستم ولی در این بخش ظاهرا نیاز به مدیریت ندارید . لطفا بفرمایید در چه بخش هایی نیاز به مدیریت دارید تا بنده در صورت توانایی مسئولیت آن را بر عهده بگیریم . در ضمن برای مدیران بازدید از بخش های vip امکان پذیر هست ؟
با سلام به مديركل و معاونين سايت بنده در خصوص مباسبتها--استارست---و قسمت ترتيب كانالها ميتونم در خدمتتون باشم/
خدمت مدیریت کل سایت و جناب شهریار خسته نباشید عرض میکنم.بنده توانایی مدیریت در بخش رسیور و کامپیوتر (ارتباط بین این دو) کرکینگ نرم افزار(خواستن کرک و تهیه تا حد امکان) بخش های تخصصی الکترونیک (به صورت تئوری ) در خدمت سایت و همه کاربران عزیز باشم.
ممنونم
پیروز و سربلند باشید
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز
از کاربران و همکاران گرامی که می توانند ما را در مدیریت بخش های تعمیراتی زیر یاری نمایند ، دعوت به عمل می آید
تعمیرات موبایل
تعمیرات خودرو
تعمیرات لوازم خانگی
بخش فلزیاب ها
در صورت تمایل میتوانید در همین تاپیک اعلام فرمایید
موفق باشید
با سلام
دوست داشتید و مایل بوید می توانم در
مدیریت را برعهده بگیرم بخش (برنامه نويسي و پروژه)
برای بدست یافتن سوابقم هم مایل بودید تیو گوگل نام کاربری ام سرچ کنید متوجه سابقه ی طویل بنده می شوید
http://kiansat.kim/clear.gif
درود
دوستان ما دوست داشتیم در بخش تعمیرات فعالیت کنیم جواب اکثر کاربران رو می تونم
بدم . تعمیرکار هستم . دربخش شرینگ هم فعالیت دارم چند روزی هست دربخش دانگل
فعالیت خود را آعاز کردم دوست دارم دربخش تعمیرات پاسخ کاربران رو بدم ولی متاسفانه
امکان دسترسی به او بخش ها برای من نیست . مدیریت محترم چگونه میشه تو اون بخش
فعالیت کرد باید جز کاربران VIP شد. درضمن آماده پاسخ به سوالات در رابطه با پروگرامرهای
TNM هستم .
باتشکر ،TNM
دوستان عزیز من میتونم با توجه به رشته وتخصصم در رابطه با تعمیرات خودرو چه سبک و سنگین کمک کنم اما اینکه من فعالیت کنم تا مدیریت فعال بشه من نزدیک 10 سال هست تو این مقوله دارم کار و مدیریت میکنم ( ابته مدیریت عملی )شما میتونین 1 ماه مدیریت منو فعال کنید اگر راضی بودید که هیچ اگر هم نه مدیریت رو به کاربر عادی تغیر دهید . با تشکر
با تشکر من چون یه مشکلی ماهواره ای داشتم با سایت اشنا شدم . البته فکر کنم یه سوال پرسیدم و بیشتر کمک دوستان کردم و چندین نرم افزار هم اپلود کردم . درباره خودرو هم چند مطلب گذاشتم دیدم زیاد استقبال نشد و از یک طرف هم چون دسترسی و محدودیت به بخش خودرو داشتم نتونستم زیاد فعالیت کنم . موفق باشید
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت کل سایت و مدیران بخش های مختلف سایت.
بنده اطلاعات مفیدی در مورد بحث ها و مطلب های ورزشی دارم.
البته ورزش مورد علاقه ی من فوتسال و فوتبال است و اطلاعاتم در این زمینه زیاد است.
بازیکن فوتسال هستم و در یکی از تیم های قوی در لیگ استانی پا به توپ هستم.
اگر قبول کنید حاضرم وقتم را با فعالیت در بخش ورزشی سپری کنم.
ممنون از شما
سلام من میتونم در بخش کارتهای dvb و نرم افزارهای مربوط به اون فعالیت کنم معرف من هم آقای dariushm1370 هستند
درود
جناب محترم کل سایت اقای m.salehi
من هم میتونم در تالار ریسیور و دانگل پاسخگوی دوستان باشم
خوشهال میشم که عضو کوچکی از سایت در خدمت باشیم
میشه فعالیت من را تا الان برام پیغام خصوصی بذارید
زنده باد سایت بزرگ کیان ست
متخصص در امور نصب وراه اندازی
در صورت بروز مشکل پیام خصوصی بزنید
با سلام خدمت شما دوست عزیز
از فعالیتهای شما متشکرم توجه داشته باشید برای همکاری و فعالیت در سایت حتما مدیر شدن
ملاک نیست کاربرانی هستند که بدون هیچ چشم داشتی صادقانه فعالیت دارند و گروه هیئت مدیره خودشون با توجه به فعالیت مناسب اونها تصمیم به دادن عنوان مدیریت مینمایند
شما نیز به فعالیت خودتون ادامه بدید در آینده با بررسی نتیجه اعلام خواهد شد
متشکرم