نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام خسته نباشید فایل کیلومتر 16800 برای پراید به شماره آی سی 93c46w که صفحه کیلومتر هندی میباشد میخواستم در صورت امکان برام ارسال فرمایید manssor سپاسگزارم
باسلام وخسته نباشید وباتشکر از فایل قبلی که به صفحه کیلومتر نخورد اگر امکان دارد فایل اصلی صفحه کیلومتر پراید 132 مدل 1389 که صفحه هندی میباشد و آی سی 93c46wr میباشد را در صورت امکان به گزارید
سپاسگزارم manssor
متا سفانه فایل آی سی پاکشده است
باسلام وخسته نباشید متاسفانه فایل اپرام آی سی پاک شده در صورت امکان اگر داشتید آن را به 21500 تبدیل کنید سپاسگزارم از لطف محبت شما manssor
سلام درصورت امکان خواسته ام راجوا ب بدهید متشکرم manssor
باشکر سلام فایل آماده نیسان زامیاد کسی داره یا باز کرده با تشکر
سلام
خدمت شمامجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام لطفا ايپرام پژو پارس مدل نود تكسوز با دنده اتومات فكر كنم مالتي پلكس باشه چون سوكت هاش كوچيك بزرگه شماره ايسي احتمالا 9346 باشه با يه مدل كه تو سايت بود زدم صفحه كيلومتر درسته فقط دنده ها رو نشون نميده و نمايشگرش خاموشه .با تشكر
ممنون ولي ايپرام قبليش رو سيو نكردم الان حالت دنده اتومات رو نشون نميده فايل ايپرام سالم ميخام.
بابا همينو ميخاستم مرسيييييييييييييييي.
دوست گرامی لطفا فایل کیلومتر تیبا 5800 کیلومتر. با تشکر
سلام دوست عزیز من ایبرام کیلومتر نیسان بیکاب به رقم 25000 رو میخاستم با تشکر از زحمات شما ممنون
اینم آموزش کم کردن کیلومتر نیسان پیکاپ خدمت شما---------------------------------------------------------------------------------ابتدا در اين گونه امپر ها هم تريپ كيلومتر را قبل از باز كردن صفر مي كنيم.هر دو يعني AوB را صفر كرده سپس باز مي كنيم.شماره ايسي اين ماشين (Atmel 93c 56 128*6) را در برنامه پروگرامر وارد كرده سپس ميخوانيم .(Read) وبعد از ان از صحت پروگرام كردن مطمن ميشويم .يعني بايد برنامه ها تا سطر 00D0: باشد و بقيه بصورت FF FFباشد
سپس سطر :0060:XX XX XX XX XX XX XX XX (AF F6 5F ED BF DA 7F B5)0070:XX XX (5F EB BF D6) xx xx xx xx xx xx xx xx xx xxداخل پارانتز را تغيير مي دهيم.وبراي كيلومتر ها از اعداد زير استفاده مي كنيم:0km=مثال:تغيير سطر اول وسطر دوم(0060و0070)براي صفر كردن:
String #1 = 3DB77B6EF6DCEDB9
String #2 = 7B6EF6DC
در0060:XX XX XX XX XX XX XX XX (3D B7 7B 6E F6 DC ED B9)&0km =0070: XX XX (7B 6E F6 DC) xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx
String #1 = 3DB77B6EF6DCEDB9
String #2 = 7B6EF6DC
60km =
String #1 = 3CB7796EF2DCE5B9
String #2 = 796EF2DC
120km =
String #1 = 3BB7776EEEDCDDB9
با سلام خدمت دوستان وعرض ادب
امروز یه تندر 90 با ایسی 93c56 اومد که کیلومترشو کم کنه منم کیلومترشو با تاچو 21.5 زدم کم کردم ولی دیگه خبری از کیلومتر سفری نشد اگه ممکنه یه بکاپ از تندر 90 بزارید ضمنا پروگرامرم tnm 2000 lمیباشد برای کم کردن باید 8 bit استفاده کنم یا 16 bit
سلام دوستان میخواستم بدونم فرق 16 بیت با 8 بیت چیه و جه فرقی تو سیو ایپرام داره و از کجا باید بدونیم که با 16 بیت بخونیمش یا 8بیت با تشکر
سلام با تشکر از استاد گرامی اقای دهقان که کار بنده حقیر رو راه انداختین.
سپاسگذارم باتشکر
با سلام خدمت اقای سام اگه شما کارتون کیلومتر باشه برای اینکه تو دردسر نیوفتید موقعی که ایپیرام رو در اوردید یک بار با 8 بیت بخونید و سیو کنید ویک بار هم با 16 بیت بخونید و سیو کنید در صورت اینکار اگر یه موقعی اشتباهی کردید میتونید اصلاح کنید در واقه یه فایل پشتیبان دارید
سلام لطفا فایل کیلومتر پژو جی ال ایکس با کیلومتر کروز به مقدار 58000 و 62000 را قرار دهید . متشکرم .
با سلام دوستان عزیز بنده به فایل کیلومتر ار دی مدل 87 دوگانه سوز شرکتی در حدود 50الی 60 هزاز کار کرد احتیاج دارم کمکم کنید ....
سلام خسته نباشید فایل کیلومتر زانتیا مدل 88 با شماره ای سی p7f4847cمحبت کنید ممنون میشم کیلومتر 42000 مرسی
سلام و خسته نباشيد
من فايل كيلومتر مزدا 3 ميخواستم با اي سي 93سي 66
مقدار كيلومتر 26000
متاسفانه بدجور گير كردم مشتري پدرم رو در اورده
:0014:سلام خدمت همه دوستان اگر لطف کنید فایل کیلومتر پرادو 2011 رو با هر عددی بزارین ممنون میشم....یکی از همکارها فایلو خراب کرده میخوام بهش کمک کنم