سلام :نیازبه فایل ایسی 29f400bb ایسیو زیمنس 405 2 گانه سوز با یک ایسیو مدل CBE دارم با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام :نیازبه فایل ایسی 29f400bb ایسیو زیمنس 405 2 گانه سوز با یک ایسیو مدل CBE دارم با تشکر
ضمنا: اقاي اميني فر.
بعد از پروگرام ecu .مراحل تعريف ecu انجام شود.
سلام
اقاي اميني فر.برنامه را از ادرس زير دريافت كنيد.
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - فایل ایسیی biful kHAMایسیو زیمنس 405پارس
سلام
لطفاً فایل فلش سمند زیمنس بایفول رو آپ کنید، خطای ایمبولایزر می زنه و ماشین روشن نمی شه می خوام بی کد کنم. با تشکر
سلام كليه خودروهاي بايفول خطاي سيستم ايموبيلايزر را دارند.و موردي هم ندارد.
با دستگاه ايكو در قسمت ايموبيلايزر ببينيد چه خطايي دارد.
با سلام و تشكر از اساتيد محترم
هرچند مشتري بدون اينكه ماشين روشن بشه بكسل كرد و برد ولي براي تجربه ميپرسم
خودرو سمند بايفول مذكور نه پمپ راه ميافته و نه جرقه سر واير داره به صورت دستي با دياگ در قسمت تست عملگرها هم پمپ كار ميكنه و هم كوئلها و خطاهايي كه داره ايمبولايزر و خطاي ولتاژ هست ولي از اونجايي كه پمپ بنزين و كوئل همزمان از كار افتادن و ماشين روشن نميشه حدس من اين بود كه اين بار برعكس هميشه خطاي ايمبولايزر واقعي هست.
تا نظر اساتيد چي باشه
دوست عزيز در خودروهاي باسيستم زيمنس چنانچه سيستم ايمو بيلايزر كار نكند.رله دوبل كه داخل ان دو رله موجود است.يكي معروف به رله اصلي و دومي معروف به رله پمپ بنزين است.
بنابرين رله پمپ فعال نميشود و برق به عملگرها كه شامل پمپ بنزين/كويل/سنسوراكسيژن.و....
به همين جهت خودورئي كه سيستم ايمو ان مشكل داشته باشد بنزين و جرقه ندارد.
اتفاقاً دقيقا به همين شكل بود و در رله دوبل يكي از رلهها فعال نميشد.
خيلي سعي كردم تعريف سوئيچ كنم ولي با دستگاه پردازش موتور كه تعريف سوئيچ اتفاق نيافتاد البته بعد از وارد كردن كد سوئيچ دستگاه اعلام ميكرد كه تعريف سوئيچ شد ولي بازم خودرو روشن نميشد.
با همون دستگاه پردازش فلش هم كردم ولي به هرحال مشكل حل نشد كه نشد.
سلام:با دستگاه پردازش موتور به سختی میشه سوییچ معرفی کرد البته فقط در محصولات ایران خودرو بغیر از 206 بهترین کار اینکه شما یک سوییچ خام تهیه کنید و مدام سوییچ جدید معرفی کنید البته بعد از هر بار معرفی ریست کردن یونیت ایموبلایزر فراموش نشه انقدر این کار انجام بدین تا صدای پمپ بنزین بشنوید وقتی صدای پمپ بنزین شنیدین سوییچ معرفی شده من بااین روش با دستگاه پردازش موتور نتیجه گرفتم
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم کسی از اساتید فایلهای خام یا بی کد ECU SIMENS CB3 داره برام بزاره خیلی گیرم متشکر میشم
با تشكر از جناب امينيفر عزيز
عكسي كه آپلود كرديد كاملاً درست است ولي مشكل اينجاست كه در خودرو مذكور و چند خودرو ديگر با اي سي يو زيمنس بايفول فقط قسمت اول ايمبولايزر زيمنس كه با كليك روي آن فقط كادر تعريف سوئيچ باز ميشود كار ميكند.
و كادرهاي بعدي كه با ايموبلايزر 2 و 3 مشخص شده (Siemens immo 3 , Siemens immo 2) روي خودرو مورد نظر كار نميكند يعني بعد از كليك روي آن پيغام Please Open Switch ميدهد كه با كانكت روي OK خودرو مورد نظر را شناسايي نميكند درست مثل اينكه سيستم ايمو درست انتخاب نشده باشد.
موفق باشيد
با سلام دوستان کسی فایل خام یا بی کد ecu siemens CB3 تک ECU دوگانه سوز رو نداره
با سلام خدمت شما اساتید گرانقدر اگر لطف کنید فایل خام آماده تعریف سوییچ ای سی یو زیمنس سمند موتور ملی (EF7) را برام بذارین ممنون میشم
:720_dash1::720_dash1::720_dash1::720_dash1:
بفرماید
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
به فایل های زیمنس پراید ci1-ci2-ci3 نیاز دارم اگر کسی هست که میتونه کمک کنه ممنون میشم آپ کنه
با سپاس
باسلام فایل بی کدecu زیمنس تیبا رو میخاستم از دوستان اگه کسی داره ممنون میشم خیلی گیرم.
سلام
لطف بفرمایید اگر فایل ایسیو گاز سمند زیمنس یک خانه کور به شماره ای سی29f200bb لود کنید با تشکر
با عرض سلام فایل فلش ایسو زیمنس پراید hp+ برای اصلاح پشت امپر ها میخواستم باتشکر وسپاس
با عرض سلام فایل فلش ایسو زیمنس پراید +hp برای اصلاح پشت امپر ها میخواستم باتشکر وسپاس
با سلام درخواست فایل کانتینال تال سمند سورن ci2
باسلام به اساتیدمحترم:لطفا فایل بی کدزیمنس پیکان وانت رو قراردهیدبا تشکر
با سلام خدمت اساتید محترم . فایل بی کد 405 تکسوز زیمنس sim2k رو نیاز داشتم مرسی.
لطفا فايل فلش خام يا كددار پرايدHP+يورو4 ايسيو crouse با شماره فنيTN202-18-881 را محبت فرماييد .ممنونم.
درخواست فایل فلش SAAT پراید یورو 2-29F400BBخام
نیاز فوری. ممنون