از سايت پيدا كردم متشكرم manssor
نمایش نسخه قابل چاپ
از سايت پيدا كردم متشكرم manssor
سلام دوست گرامی خسته نباشید
در صورت امکان قبل از درخواست بخش مربوطه رو جستجو نمایید تامنتظر نمانید
ممنون و موفق باشید
به لینک زیر مراجعه نمایید
فایل ایپیرام مانیتور CRT ال جی مدل : LG FLATRON F700B (F700BK - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
لطفا فایل ایپیرم مونیتورسامسونگ m1740
سلام :
لطفا فایل ایپرام مانیتور ال سی دی acer al1711 sm را می خواستم . با تشکر
سلام وتشکر جناب شهریار :
این فایل به دستگاه نمی خوره این مشکل با گذاشتن یک ایپرام خام هم به شماره 24c04 هم حل می شه اما دیگر پیغام نو سیگنال در دستگاه ظاهر نمیشود و به جای این پیغام صفحه با رنگهای مختلف شروع به چشمک زدن میکند . با زدن این فایل هم این داستان صورت می گیرد . (1717) .
با سلام و خسته نباشید
در خواست فایل ایپروم سامسونگ MB 1795 و LG730PU
در سایت موجود نبود
با تشکر
[بنام خدا[/QUOTE]
سلام دوستان عزیز لطفا در صورت امکان فایل فلش مانیتور فراسو مدل fld-1950w را اپلود فرمایید با تشکر
ic flash=sst 25vf010
موفق باشید
باسلام لطفا فایل ایپرام ال جی مدل
w1954s-pf رامیخواستم اگه کسی داره اپلود کنه
ایپرام مانیتور ال جی فلاترون T730PU
با سلام لطفآ فایل ایپرام مانیتور LCD سامسونگ1932BW SYNCMaSTer
سلام و خسته نباشيد
فايل درخواستي شما در سايت موجود بود
فایل فلش و فایلهای ایپیرام مانیتور ال سی دی سامسونگ مدل : SyncMaster 1932BW PLUS - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
ال جی فلاترونez T730PU
درود
این فایل را تست کنید اگر جواب نگرفتید . شماره شاسی و آیسی ایپرام و ایسی سیستم را بنویسید
فایل ایپرام مانیتور ال جی مدل T730PUL T17LD - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
اساتید گرامی لطفا فایل ایپروم ال جی FLATRON W1954S-PFاگر کسی داره برام اپلود کنه چندمین باره که پست میزنم با تشکر
هوالعليم
با سلام ، دوستان عزيز و همكاران گرامي اگر ايپرام اين مانيتور (Microlab GWTM1931 )رو موجود داريد بزرگواري بفرماييد و در سايت قرار بديد شماره آي سي 25L1005MC
با تشكر
عرض ارادت خدمت شما
در صورت امکان ، لطفا" فایل ایپرام مانیتور ال جی به شماره مدل E 19 41S را قرار دهید .
با سلام خدمت دوستان اگر کسی فایل فلاش و ایپرام مانیتور ال جی مدل L1740P رو داره ممنون میشم واسم بذاره
با سلام خدمت دوستان عزیز
فایل فلش و اپرام مانیتور ال سی دی سام سونگ مدل
sync master sn 1933 pluc
رو می خواستم ممنون از همکاری تون
لطفا ایپرا هانسول 720ed را محبت کنین
سلام
خسته نباشید
درخواست فایل فلش مانیتور دل مدل E177FPV رو دارم .ضمنا توی پست 2 همین تاپیک یک فایل هست مربوط به همین مانیتور که این فایل مربوط به ایپرام هستش و من فایل فلشش رو میخوام
از دوستان اگه کسی داره لطفا برام اپ کنه
ممنون
سلام خسته نباشید وبا تشکر از زحمات شما دوستان اگر لطف کنید ایپرام مانیتور samsung syncMaster B1955N plus رو برام بذارید هر چی گشتم پیدا نکردم اگر اعضای محترم هم دارند لطف کنند ضمیمه کنند با تشکر
باسلام
لطفا فايل فلش وايپرام مانيتور سامسونگ s19a300b را برايم بگزاريد.
باتشكر:cool:
درخواست فايل فلش وايپرام s19a300b
درخواست فايل فلش وايپرام s19a300b led monitor sumsung
درخواست فايل فلش وايپرام s19a300b led monitor sumsung
با سلام
دوست عزیز لطفا موقع درخواست در بخش مربوطه مطرح کنید اینجا محل قرار دادن فایل هست نه درخواست
دوم اینکه برای یک درخواست شما دو پست زده اید لطفا از این پس دقت کنید
فایل را هم در بخش اپلود کردم
از اینجا دانلود کنید
با سلام
دوست عزیز فایل درخواستی در بخش اپلود شد
از اینجا دانلود کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز بنده احتیاج به فایل فلش مانیتور سامسونگ ال ای دی به مدل bx2031 به شماره فلش f25l04pa را دارم کسی داره اپلودش بکنه ممنونم از شما ..
سلام خسته نباشید ایپرام مانیتور samsung syncMaster B1955N plus رو برام بذارید هر چی گشتم پیدا نکردم اگر اعضای محترم هم دارند لطف کنند ضمیمه کنند خیلی ضروری با تشکر
فایل ایپرام و فلش 1933snسامسونگ
خواهشمند است فایل منیتور ال جی ال سی دی LB500K
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و اساتید محترم ایپرام مانیتور الجیt900pرو میخواستم مشکلش اینه که no signal میزنه کابل و مسیر ورودی تا مایکوم رو بررسی کردم مایکوم رو ندارم عوض کنم میخوام ایپرام رو عوض کنم ممنونم مرسی
از کمکتون بسیار ممنونم مرسی
با سلام و خسته نباشید همکاران محترم :
نیاز به فایل فلش مانیتور ال ای دی ال جی با مشخصات زیر دارم لطفا در صورت امکان در سایت قرار دهید.
مدل: LG=W1943S
شماره آی سی فلش: W25X20
با تشکر BA.DAVOOD
با سلام سال نو همه عزیزان مبارک
نیاز به فایل فلش مانیتور ال جی 19 اینچ مدل :E1941ST با مشخصات زیر دارم . لطفا
در صورت موجود در سایت قرار دهید .
آی سی فلش :Pm25ld020
آی سی پردازنده:NT68168AFG
ساخت چین
فایل پیوست 68301عکس از مدار ضمیمه شد
با تشکر و سپاس BA.DAVOOD