سلام عزیزان
مدار حشره کش رو میخواستم
برا لامپ ماورا بنفشش یه چک درست کردم که ردیفه اما نمیدونم برا کشنده با ولتاز برقش چی بسازم
ممنون از راهماییتون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزان
مدار حشره کش رو میخواستم
برا لامپ ماورا بنفشش یه چک درست کردم که ردیفه اما نمیدونم برا کشنده با ولتاز برقش چی بسازم
ممنون از راهماییتون
با سلام ............دوستان من كلمه باز را براي جلو درب مغازه با 122 LED نوشته و همه را بصورت موازي وصل كرده ام دوستان لطف كنيد مداري جهت روشن و خاموش كردن نوشته ميخواستم ..........با تشكر فراوان
درود
دوست عزیز شما با استفاده از آی سی 555 که یک آی سی نوسان ساز موج مربعی است
به راحتی میتوانید این کار را انجام دهید
کلا اساس کار این آی سی این است که با استفاده از ولتاژ ورودی فرکانس در خروجی تغییر میکند
یعنی با ولتاژ های متغیر شما میتوانید سرعت روشن و خاموش شدن L.E.D ها را تعیین کنید
به این مدار Vco یا نوسان ساز کنترل شده با ولتاژ هم میگویند
مدارهای آماده داخل بازار زیاد است که میتوانید به راحتی این کار را انجام دهید
ولی اگر خودتان قصد ساخت دارید اعلام بفرمایید تا تست شده مدار را برای شما قرار بدهم
موفق باشید
با سلام وتشكر فراوان از جواب شما ..............دوست عزيز اگه لطف بفرماييد نقشه مدار و وسايل مورد نياز و .... برام بذاريد ممنون ميشم ............با تشكر
جناب آبادی سلام
شما تمام LED ها را نباید به صورت موازی قرار دهید !
به واسطه اتصال هر سه عدد LED باید یک مقاومت 220 اهم روی پایه کاتد آنها قرار دهید
همانند عکس زیر
فایل پیوست 54308
ببخشید که نقاشیم خوب نبود
موفق باشید
با سلام جناب پناهي ..........ديگه همه را وصل كرده ام و كار تمام شده يعني ديگه نميشه كاري كرد .يعني مداري براي روشن و خاموش كردن وجود ندارد ضمنا من براي تغذيه ميخواهم از شارژر موبايل استفاده كنم ...........با تشكر
با سلام جناب صالحي گل.............بنده همانطور كه اعلام كردم ميخواهم از شارژر موبايل كه معمولا 5 ولت هست استفاده كنم .اين اولين باريه كه ميخواهم چنين كاري انجام دهم منتظر راهنمايي شما و ديگر دوستان و بيان تجربيات شان هستم ...........با تشكر
سلام مجدد
جناب آبادی عزیز متوجه فرمایش شما شدم منتهی
شما تعداد 122تا الیدی رو موازی بستید و خودتون میدونید شارژر موبایل جریان خروجی چندان زیادی نداره اگه می تونید جریان و ولتاژ مصرفی مدار رو بدست بیارید خیلی عالی میشه
بنده امکاناتش رو ندارم ببندم و تست کنم ولی قبلا از این کارا زیاد کردم
منتظریم موفق باشید
جناب آبادی سلام
122 تا ال ای دی را آن هم به صورت موازی بستید و میخواهید با ولتاژ 5 ولت روشن کنید ؟
چنین چیزی امکان پذیر نیست !
اول اینکه باید طبق پست بالایی که عرض کردم هر سه عدد ال ای دی را با یک مقاومت می بستید تا نه بار اضافی بکشید و نه اینکه ولتاژ کم بیاورد و از همه مهمتر هم اصول کار این بود
شما اگر بخواهید به این طرحی که ساختید ولتاژ دهید اولی پر نور تر از آخری خواهد شد !
البته اگر روشن شود !
موفق باشید
با سلام وتشكر از دوستان عزيزم جناب صالحي و پناهي ................بنده با ترانس متغير 3تا 12 ولت با گذاشتن ترانس روي 3 ولت البته 2 آمپر مدار را روشن كردم و مشكلي از لحاظ نور ندارم حالا فقط ميخواهم مداري باشه تا اين مدار را روشن و خاموش كنه .آيا همچين مداري وجود داره يا نه؟ ............با تشكر
با تشکر از جناب پناهی عزیز
اگر تمام الیدی ها از یک جنس و تولید یک شرکت باشند و
چون الیدی ها بصورت موازی بسته شده مشکلی در کم و زیاد شدن نور الیدی ها بوجود نخواهد آمد ولی جناب آبادی شما باید با یک منبع تغذیه متغییر ولتاژ و جریان مصرفی رو در شرایط نور ایده ال بدست بیارید اگه این کار انجام نشه این کار شما نتیجه بخش نخواهد بود
موفق باشید
....
با سلام وتشكر از جواب بموقع شما..........من دو تا عكس ضميمه ميكنم شايد رهگشا باشد.
جناب
ابادی چون امکان داره سرم مشغول کار بشه و نتونم این تاپیک رو دنبال کنم دو راهکار خدمت شما عرض میکنم یکیش این مدار رو ملاحظه کنید
فایل پیوست 54322
این یک نمونه مدار فلاشر یا چشمک زن ساده هست ولی برای دو عدد الیدی طراحی شده
اگه بخواهید از این مدار استفاده کنید بستگی به جریان مصرفی الیدی ها شما باید
1.اولا ترانزیستورهای Q1/Q2 رو قویتر انتخاب کنید
2.دوما مقاومتهای R3/R4 رو تغییر بدید از لحاظ وات و اهم
روش دوم اگه ولتاژ مصرفی مشخص شد یعنی فهمیدید که در چه ولتاژی بهترین نور حاصل میشه
میتونید از یک ترانس با ولتاژ مشخص شده و یک فلاشر 220ولت برای قطع وصل برق ترانس استفاده کنید این روش بی دردسر تر از روش اول هست
موفق باشید
درود
با تشکر از جناب پناهی و صالحی عزیز که راهنمایی های به جایی کردن (مخصوصا قرار دادن مقاومت)
مداری که برای شما قرار میدهم اسیلاتو موج مربعی است که با ولتاژ متغیر معمولا
از حدود 4تا 12 کار میکند (دقت کنید هرچه ولتاژ بالاتر برود سرعت روشن و خاموش شدن LED تند تر میشود)
که با یک پتانسیومتر 500 کیلو کنترل میشود
دیگه توضیح خاصی نداره
بازم اینجا دوستان همه استاد هستند اگر قبل ساخت سوالی داشتید بفرمایید
این مدار با نرم افزار بسته شده است و به راحتی کار میکند
فقط تنها احتمال جریان زیاد کشیدن است....!!
باز هم میگم اگز قصد ساخت خودتان دارید از این مدار استفاده کنید
در غیر این صورت مدارهای آماده ارزان تر تمام خواهند شد
موفق باشید
با سلام ..............از همه همكاران گرامي نهايت تشكر و قدرداني دارم و اميدوارم موفق به ساخت مدار مورد نظر بشوم ....................باز هم تشكر
با سلام .
میتونیدخروجی 555 مدار آقای سیناپارس رو با یه مقاومت یک کیلو اهم به بیس یه ترانزیستور منفی مثل d313 وصل کنید و از کلکتور اون منفی led ها رو تغذیه کنی.
باسلام وخسته نباشی من دنبال مداری هستم وجود موبایل را دریک اتاق با اژیر مشخص کند
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان:
من مدار دماسنج با اي سي LM35 براي دماي بالاي صفر وزير صفر همراه با برنامه ان ميخواستم .
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
در صورت امکان یک مدار استراق سمع قوی و با کیفیت برای بنده قرار دهید . با تشکر
سلام
از اربابان درخواست میکنم در صورت امکان مدار زیر را به صورت مدارچاپی برای مونتاژ در بیاورند
با تشکر
سلام دوستان ،
من نیاز به نقشه مدار وان شستشوی اولتراسونیک دارم . آیا میتونید کمک کنید ؟؟؟
سلام عزیزان
من یه مدار میخواستم که ولتاژ12 ولت مستقیم رو کم و زیاد کنه(با استفاده از ولوم).میخوام دور یه فت 12 ولتی رو تغییر بدم
متشکرم عزیزان
متشکرم
دوست عزیز سلام
برای اینکار شما از تغذیه 0 تا 30 ولت می توانید استفاده کنید
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام عزیزان
من یه منبع تغذیه سئویچینگ میخوام که 220 ولت برق شهر رو به 12 ولتDCبا آمپر حداقل 3آمپر تبدیل که
داخلش اصلا از چوک و یا فریت استفاده نشه
ممنون از راهنماییتون
این مدار درصورت عملی بودن بخشی از مشکلاتم رو حل میکنه.نمیخوام از هیچ بوبینی درش استفاده بشه.مشکلاتی رو برام فرا هم میکنه
فقط با قطعات الکترونیکی
با سلام من یه دیمر dcکه بتونه 12 ولت رو کمتر کنه تا 20 امپر نیاز دارم متشکرم
با سلام :
دوستان ، لطفا نقشه مداری شارژر باطری خودرو که حداقل 74 آمپر را شارژ نماید ، مدار ساده و پرقدرت باشد در سایت آپلود نمایند . ممنونم .
باسلام
دوستان وهمکاران عزیز من مدار یه تایمر 12 ولتی dc میخام که تو رنج ثانیه باشه از 0.1 ثانیه تا 5 ثانیه .
باتشکر
سلام دوستان نقشه مداری میخوام که ولتاژ 12 و به 1.5 رگوله شده کامل در بیاره. ممنون
درود
عزیز به نظر من خیلی ساده هست
شما یک عدد رگلاتور معمولی تهیه کنید
با خروجی 5 ولت یا 3.3 ولت
بعد یک عدد هم رگلاتور از نوع SMD که
در رسیورها بکار می رود تهیه کنید
بعد ولتاژ 12 را به رگلاتور بزرگ وصل کنید
بعد خروجی ان که ولتاژ 3.3 هست را به ورودی
رگلاتور 1.2 ولت وصل کنید
در اخر هم خروجی کاملا صاف و یکنواخت
خواهید داشت
ضمنا در مسیر ولتاژ 12 و خروجی 3.3 ولت
از خازن استفاده کنید .
سلام .یک مدار کوچک وجمع جور یک بتونه فایل های ام پی تری رو از روی سوکت usb اجرا کنه وبه امپلی فایر بفرسته. ممنون
درود
بردهای کوچکی در بازار هستند که با 5 ولت کار
می کنند که هم
usb می خوره و هم مموری کارت sd همراه با کنترل
و دیسپلی
می توانید تهیه و استفاده کنید .
دوستان کسی مدار شارژر اتوماتیک12ولت 4.5امپر ساعت داره ممنون میشم مدارشو اپلود کنه
درود
عزیز من یه نقشه 4 امپری دارم
ببین به کارت میاد یا نه ؟
ضمنا این نوع شارژر در بازار
موجوده بهتر نیست اماده ان را
تهیه کنید ؟
بی دردسر و با قیمت مناسب
فایل پیوست 97957
با سلام خدمت اساتید محترم من درخواست مدار شارژر با قطع کن اتومات جهت باطری 3ولت 3آمپر را دارم .