سلام دوستان گرامی فایل پیوست مربوط به زیمنس بایفول cbe 405 میباشد لطف کنید به 5000 کیلومتر تغییر بدید. متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان گرامی فایل پیوست مربوط به زیمنس بایفول cbe 405 میباشد لطف کنید به 5000 کیلومتر تغییر بدید. متشکرم
خدمت شما
خدمت شما :
.
دوست عزیز لطفا فایل پیوست رابه 5350 کیلومتر تغییر بدید . قبلا از 15000 به 5000 تغییر داده بودید اما نمی دونم چرا همون 15000 مونده . شاید من جایی اشتباه کردم اگه ممکنه فایل رو چک کنید.متشکرم
همکاران گرامی درود
فایل پیوست ای سی یو ci6 پراید 132 با نام کونتانیتال است که هر چه سعی کردم نتونستم کمش کنم .گیلومتر الانش حوالی 46000 کیلومتر است لطفا به 6000 کیلومتر تغییر دهید
سلام
دوستان عزيز لطفا نتيجه كار را اعلام كنند.
باتشكر
با سلام
دوستان اگه امکان داره این فایل را به کیلومتر 65000 تغییر بدید.اگه بتونید امشب کارمو راه بندازید ممنون میشم.در ضمن تعریف سوییچ هم نخواسته باشه چون ماشین اینجا نیست.
با تشکر
دوستان کسی نیست امشب.واقعا لازم دارم اگه ممکنه کیلومترش را تغییر بدین
با تشکر
با سلام
اخه دیدم حجمش کمه دیگه فشرده نکردم.حالا یعنی نمیشه کیلومتر این فایل را تعییر داد
با تشکر
از اساتیدکسی جواب من را نمیده؟
با سلام
با تشکر از فایلها ارسالی شما
یک فایل ecu زیمنس با کیلومتر دلخواه گیر بیارید و خط کیلومتر را در فایل خود بنویسید
اگر خطهای کیلومتر درست نوشته شود روشن میشود
سلام وعرض ادب
برنامه خام برای پراید تک سوز با کیلومتر 31200 رو میخواستم
باتشکر
سلام
دوستان میشه راهنمایی کنید برنامه خام زیمنس برای پراید تک سوز با کیلومتر 31200 رو میخوام
سپاسگذارم .
سلام
نوع ایسیو را مشخص کنید.
با تشکر
با برنامه 28000 تا برنامه ریزیش کردم ممنون.
ecu هم ci6 بود که برنامه جدیدی که بهش دادم ci4 هستش
ولی نمیتونم مقدار دهی کنم ایا نرم افزاری وجود داره که بتونیم کیلومتر ecu رو مقدار بدیم بدون اینکه ایموبلایزر بهم بخوره ؟؟؟
با سلام
فایل ایسیو CI6زیمنس ضد سرقت با کیلومتر4000 را میخواستم
مدل پراید131
فایل خودتو کم کردم چک کن خبر بده
4001خدمت شما
تست کنید
فایل پیوست 61721
با سلام
سمند با ایسیو زیمنس بایفیول اگه امکان داره یا این فایل را به 32000 تا تغییر بدین یا این که یک فایل خام با کیلومتر 32000 تا اپلود کنید.
سلام این فایل مربوط به 405 cbe دوگانه می باشد لطفا روی 30000 تا بدون احتیاج به تعریف سوییچ تنظیم شود
خدمت شما البته با کمی بالاتر.
لطفا 120000 كيلومتر شود simens ci3 پرايد
با سلام
خودروی پراید مدل 90 با ایسیو siemens continental cr1
کیلومتر فعلی 19708.میخوام به 7000 تا تغییر کنه.ممنون میشم تغییرش بدین.
با تشکر
با سلام
شرمنده دو تا فایل هست.یکیش فایل اصلیه.دومیش فایلی هست که خودم کم کردم میخواستم ببینید درست کم شده یا خیر.در ضمن با تاچو زیمنس که کم کردم فایل را با برنامه اقای رضوی که باز میکنم نشون میده کیلومتر تغییر کرده اما وقتی روی ماشین میریزم کیلومتر را 0 نشون میده.
با تشکر