پس با این حساب ما برای داشتن امکاناتی که اونا میگن یه 5-4 میلیونی باید خرج کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
پس با این حساب ما برای داشتن امکاناتی که اونا میگن یه 5-4 میلیونی باید خرج کنیم
باسلام
دوست عزیز شمافایل راهنمای دستگاه فلشیت که در آن به قابلیت خواندن و نوشتن فایل ایپرام و میکرو از طریق کابل obd با آپدیت ورژن 8.30 اشاره شده رو در سایت اپلود کنید چون ما چنین چیزی رو نگفتیم ما ابدیتهای نرم افزاری رو هرچی که بیاد رایگان دراختیار یوزرها قرار میدیم ولی تغیرات سخت افزاری رو باید هزینه بدن بعداز اون اگر فکر میکنید با دستگاه مشکل دارید ویا در قابلیتها کوتاهی شده دستگاه رو برگردونید وهزینه تونو بگیرید
باتشکر:scooter:
:1205219183:جناب ورمزیار عزیز خودتون بهتر میدونید تو این حرفه برای پیشرفت در کار یا عیب یابی محصولات جدید شرکت های خودروسازی دائما باید هزینه کرد و اینکه چه وقت این هزینه ها جبران میشود مشخص نیست حالا این وسط اگر مجبور باشید برای استفاده از امکاناتی که قرار بوده در دستگاهی که خریدید گنجانده شود دوباره هزینه کنید چه حالی پیدا میکنید البته من چون از تماس با شرکت جواب قانع کننده ای نگرفتم خاستم در این تاپیک دوستانه مطرح کنم تا شاید من اشتباه میکنم و پاسخ شما با نقد و بررسی سایر دوستان مورد قبول من و امثال من قرار گیرد و چون شما درخواست سند و مدرک کردید تقدیم میکنم که در آن اشاره ای به تغییر سخت افزاری نشده خودتان قضاوت کنید .متشکرم
باسلام به همگی
دوست عزیز منظور از قابلیت خواندن دامپ که در ورژن 8.30 هم وجود داره دامپ فلش میباشد نه ایپرام ببخشید شما اشتباه متوجه شدید ما تازه تونستیم به خوندن ایپرام از طریق او بی دی دست رسی پیدا کنیم ودر هیچیک از تبلیغات قبلی اشاره به این موضوع نکردیم الان دستگاه شما قابلیت خواندن تمام دامپهای فلش رو دارد خواندن ایپرام در ورژن 8.50 اضافه شده
ممنون:0018:
باسلام هر یک از دوستان اگر میخوان سمند مالتی رو کم کنند یک اف ان کار کرده برای من بفرستن تا براشون کم کنم که داشته باشن وقتی ماشینی اومد سریع کمش کنند واف ان ماشینرو بردارند:lay:
با سلام جناب ورمزیار عزیز بنده رحمانی از کوهدشت گله منم از شما ///// چرا که بنده پسر خاله ام را 200کیلومتر رفت و 200کیلومتر برگشت فرستادم تا FNو کیلومترش رو درست کنید و متاسفانه شما جواب دقیقی به اونا ندادی ؟ مبلغ کار هم فرمودی 180 بنده گفتم چشم ؟؟؟؟؟ اگر خودتان بودید ناراحت نمیشدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ماشینی که پیش من اومده سمند معمولی بوده نه مالتی پلکس یعنی شما بعداز این همه کار وتجربه فرق سمند معمولی با مالتی پلکس رو نمیدوندی بعداز اون فکر کنم یادتون رفته که دیشب به بندهزنگ زدید وبهتون گفتم که خودشما هم میتوندی این ماشین روکم کنید این حرفها وگلگی شما چه ربطی به این سایت داره
سلام:زمانیکه این 2 تایپیک باز شده قرار شد دوستان تجربه های کار کردن با دستگاه هایاقای همت زادهواقای وزمزیاردر این پاپیک ها قرار بدن حال شده محل برای شکایت و گله گذاری دوستانیکه پست اول این 2 تایپیک مطالعه نکردن به دقت مطالعه کنن در صورت تکرار چنین پست های پست مورد نظر چذف وباز کننده پست اخطار میگیرد
ضمن تایید فرمایش جناب امینی فر بنده از هردو بزرگوار دستگاه خریدم و باید بگم برخورد هر دوشون واقعا محترمانه بوده و با خونسردی من رو توجیه و راهنمائی کردند ثانیا هر دستگاه بنا به نیاز خریدار امکانات خاص خودشو داره و نمیشه گفت کدوم خوبه یا بده پس بیائید با معرفی قابلیتهای مفید هردستگاه شناخت سایر دوستان نسبت به آنچه از انتخابشان انتظار دارند را بالا ببریم و اجازه سوء استفاده بعضی افراد سود جو را ندهیم.درود بر همه شما:631821_Laie_82:
دیاگ خودروهای داخلی
بزودی از طریق ارتقاء نرم افزاری ، دیاگ خودروهای ساخت داخل ایران خودرو و سایپا به نرم افزارهای فعلی دستگاه اضافه خواهد شد.
مدلهای دستگاه:
همه مدلها شامل یک عدد پروگرامر 5000 معمولی هستند به همراه امکانات زیر:
-ایسیو کیت مدل 4001 (پروگرامر+ جیتگ):دارای یک عدد برد جیتگ (6 سیمه) برای پروگرام کردن قطعات ایسیو روی برد بدون نیاز به درآوردن قطعات مانند انواع ST10F و 29F200 و 95080. بدون کانکتور و کابل OBD ( بدون قابلیت تبدیل و فلش و دانلود ایسیو) قیمت 700000 تومان
- ایسیو کیت مدل 4002 (پروگرامر+ دانلود/تبدیل ایسیو): دارای کانکتور و کابل OBD (قابلیت تبدیل و فلش و دانلود ایسیو)بدونبرد جیتگ (6 سیمه) و بدون قابلیت دانلودهای تخصصی مثل گیربکس اتوماتیک و ... قیمت 900000 تومان
-ایسیو کیت مدل 4005(پروگرامر+ جیتگ + دانلود/تبدیل ایسیو): مجموعه قابلیتهای 2 مدل 4001 و 4002 . دارای کابل OBD (قابلیت تبدیل و فلش و دانلود ایسیو) و دارای 1 عدد برد جیتگ (6 سیمه) قیمت 1100000 تومان
-ایسیو کیت مدل 5000 (مدل حرفه ای): دارایتمام قابلیتهای مدل 4005 بعلاوه نرم افزار دیاگ خودروهای داخلی و قابلیت دانلود وتبدیلهای تخصصی مثل گیربکس اتوماتیک و ایسیوهای تخصصی از راه کانکتور دیاگ و قابلیت پروگرام قطعات تخصصی خودروهای خارجی ( موتورولا – NEC) مانند داشبورد C5 و BMW و قفل فرمان مرسدس 500 و .... با کیف چرمی پروگرامر و کیس چوبی دستگاه ودفترچه چاپ شده رنگی و 1 عدد برد جیتگ اضافه و تستر PWM و مربعی و ... قیمت 1600000 تومان
-ایسیو کیت مدل 5000A(مدل پیشرفته): دارای تمام قابلیتهای مدل 5000 بعلاوه قابلیتهای تخصصی که برای اولین بار در ایران انجام میشود مانند تبدیل پایه ایسیو زیمنس و خواندن و نوشتن اییپرام از راه کابل OBD و پروگرام FN/CCNمولتیپلکس قیمت 2600000 تومان
سلام خدمت همگی بالاخره کارائی فوق العاده دستگاه تونست منو قانع کنه که سخت افزارم رو آپدیت کنم و سوء تفاهم رو از بین ببره واقعا بیشتر انتظاراتم رو برآورده کرده فقط میخام بدونم این تستر pwm که میگین با مدل 5000a اضافه میشه چون موقع خرید ندادید.انشاا.... بعد از آپدیت بازم از امکانات جدید خدمت دوستان عرض میکنم که چقدر مفید بوده.با تشکر از بابک عزیز که زحمت این تاپیک رو میکشند.
با سلام
جناب ورمرزیار آیا به کسانیکه قبلا" خرید کرده اند هم کیف چرم وباکس داده میشه؟ اگر جواب مثبت هست راهنمایی بفرمایید.با تشکر
:227021_Laie_43:
با سلام از اقا بابک یه سوال داشتم اینکه فلاشیت در حالت قفل بودن ایسیومیتونه اون رو دانلود کنه و برنامه اون رو در بیاره همچنین ایپرام رو؟با تشکر
با سلام
به اطلاع اساتید محترم میرساند که نرمافزار دیاگ ما به زودی درسایت گذاشته میشود :405821_225320_likef
سلام آقا بابک نرم افزار دانلو د جهت رفع خطای سنسور ناک کامپیوتر های ساژم .اس 2000-10 در نظر گرفته نشده اگه امکان داره راهنمایی کنید
باسلام خدمت دوستان عزیز ورژن 8.70 فلشیت روی سایت گذاشته شده دوستان میتونند دانلودکنند:158121_Laie_34:
سلام نرم افزار دیاگ هنوز نیومده ؟ منتظر هستیم.
باسلام
دوستان عزیز نرم افزار دیاگ ما امادست میتونید از سایت دانلود کنید :746319_rvsn11zrmkk3
با سلام و خسته نباشید
در ورژن اخر دستگاه ایسیو کیت با مراجعه به دامپهایی که در کامپیوتر نصب می شوند دو مدل فایل مختلف با دو پسوند BIN و BIZ مشاهده می شود خواهشا در مورد آنها توضیح دهید
با تشکر
[QUOTE=kadkhodai;235472]با سلام و خسته نباشید
در ورژن اخر دستگاه ایسیو کیت با مراجعه به دامپهایی که در کامپیوتر نصب می شوند دو مدل فایل مختلف با دو پسوند BIN و BIZ مشاهده می شود خواهشا در مورد آنها توضیح دهید
با تشکر[/QUO
باسلام
دوست عزیزدرقسمت دامپهاهمه باپسوندBINهستند من چک کردم دوباره چک کنید یا یکی ازفایلهارو با این پسوند اپلود کنید تا چک کنم
ودر مورد دیاگ هم دوستان نظر بدن
ممنونم:746319_rvsn11zrmkk3
با سلام
با باز کردن برنامه همه فایلها با پسوند BIN هستنداما اگر از طریق مسیر نصب برنامه به قسمت دامپها مراجعه کنید به غیر از دامپهای بی کد بقیه با پسوند BIZ می باشد لازم به ذکر است فایل قابل اپلود نبود
با تشکر
با سلام
من حدودا 3 ماهه که از دستگاه شما استفاده می کنم و اضافه شدن دیاگ برام لازم بود که این مهم با تلاش شما انجام شد وبه خاطر آن از شما ممنونم
سوالی که داشتم اینه که با خواندن فایل از طریق OBDحجم فایل خوانده شده کمتر است آیا این فایل برای استفاده از طریق JTAG مناسب است
[QUOTE=kadkhodai;235523]با سلام
من حدودا 3 ماهه که از دستگاه شما استفاده می کنم و اضافه شدن دیاگ برام لازم بود که این مهم با تلاش شما انجام شد وبه خاطر آن از شما ممنونم
سوالی که داشتم اینه که با خواندن فایل از طریق OBDحجم فایل خوانده شده کمتر است آیا این فایل برای استفاده از طریق JTAG مناسب است[QUOTE]00414
باسلام
این فایل برای استفاده از طریق JTAG مناسب نیست چون قسمت بوت برنامه خوانده نمیشه
فقط مناسب دانلود از طریقOBD :731617_victory:
برنامه دیاگ عالیه از دست عوض کردن دستگاه و....... راحت شدیم واقعا دست همگی درد نکنه به امید اینده بهتر و کاملتر.:k12::100::Ban19:
سلام دوستان گرامی من با دستگاه فلش هیت نمیتونم از ای سی یو های ایمو دار رید بگیرم آیا قابلیت رید گرفتن از ای سی یوهای ایمو را داره یا نه. با تشکر.:lay:
با سلام دوست عزیز ایسیو نباید در حالت قفل باشه اگه روی ماشین رید بگیری فکر نمیکنم به مشکلی بربخوری هنوز دستگاهی رو ندیدم که با obdدر حالت قفل رید بگیره
ایا سمند مولتی به دیاگ اضافه میشه؟
چرا پروگرام fn/ccn را در مدلهای پایین تر قرار نمیدین تا مجبور نشیم هزینه زیادی پرداخت کنیم؟