سلام
من نمي تونم برنامه ها و سافتكم هاي مربوط به x97 تيتانيوم رو دانلود كنم .نزديك به 2 ماه شده كه اين مشكل رو دارم . ميشه لطفا راهنماييم كنيد ؟ :salta:
با تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من نمي تونم برنامه ها و سافتكم هاي مربوط به x97 تيتانيوم رو دانلود كنم .نزديك به 2 ماه شده كه اين مشكل رو دارم . ميشه لطفا راهنماييم كنيد ؟ :salta:
با تشكر
سلام دوست عزیز سوال شما توسط جناب پناهی در لینک زیر داده شده و توضیح دادن که دانلود فقط مخصوص کاربران اشتراکی است
جناب آقاي مهرپور
با سلام: در باز کردن اکثر تاپیکها حتی اونهایی که خودم نوشتم .پیام سیستم میده مبنی بر ال بند مثلا" -1-اشتراک یا نام کاربر یا غیره 2-بعضی از ادرسهای که برای دانلود وجود داره ***** هستند .
با سلام من نمی تونم عکسهای دورن تایپیک ها رو مشاهده کنم یعنی نام عکسها وجود داره اما خود
عکس وجود ندارد و یک علامت ضربدر در گوشه بالا سمت چپش می باه
لطفا راهنمایی فرمایید
درود
ازمرورگر فایرفاکس استفاده کنید و این قسمت را نیز بررسی کنید
رفع مشکل عدم نمایش عکس های تاپیک ها بصورت باز - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
من یه برسشی اینجا کردم و دلیله اینکه برسیدم بیدا نکردن بخش بودی به اسم دی وی دی ال جی
چرا حذف کردید؟
ویرایش
چون محل مناسبی پیدا نکردید باید تاپیکی را بهم بزنید؟
سلام:اگه میشه تاریخ های تالار گفتمان رو به میلادی ننویسید .فارسی رو پاس دارید .
راستی اگه امکانش هست مثل بعضی از سایت ها نرم افزاری برای پیدا کردن سایت جدیدتون بزارید چون راحت تره .با تشکر از زحمات شما
درود
دوست عزیز پست شما حذف نشده است بلکه به تاپیک جداگانه در بخش سئوالات
دی وی دی منتقل شده است . لطفا به این تاپیک مراجعه کنید :
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام:
خدمت جناب کیانفر گرامی :
- جناب کیانفر گرامی چرا من گزینه خروج ندارم ؟لطفا امکان داره رسیدگی کنید.خیلی وقت همچی مشکلی دارم
- همچنین عکسی هم در این مورد ضمیمه کردم لطفا مشاهده نماید
- باتشکر ازجنابعالی
آقا مجید سلام
خیلی جالب است ! ما این کار را کردیم که دوستانی چون شما از سایت خارج نشوند و پیش ما بمانند !!!
من تابحال همچین مشکلی ندیده بودم که نشود از سایت اوت شد !
جناب کیانفر پاسخ سوال شما را خواهند داد
موفق باشید
آقا مجید سلام
خیلی جالب است ! ما این کار را کردیم که دوستانی چون شما از سایت خارج نشوند و پیش ما بمانند !!!
من تابحال همچین مشکلی ندیده بودم که نشود از سایت اوت شد !
جناب کیانفر پاسخ سوال شما را خواهند داد
موفق باشیدباسلام گرم وخنک به جناب محمد پناهی دوست داشتنی این سایت پابرجای کاربران ومدیران عزیز
جناب پناهی عزیز از دیدن پیامت خیلی خوشحال شدم به نظر من کم پیدای مثل چند ماه پیش فعال نیستی به جان خودم خیلی دلم برای رویت شدنت در سایت تنگ شده بود امروز به خدا به فکرت افتادم گفتم اقای پناهی زیاد پیداش نیست بازم خدا شکر یافتیمت .واقعا با این نوشته هات به نظر من روحیه میدی به کاربر و کسانی که بازدیدکننده اند بازم از ارادتمندی شما به موضوع و جناب کیانفر عزیز و مدیران محترم کمال تشکر بی نهایت دارم.
خوش وخرم باشید.
باسلام دوست عزیز
با صحبت های شما کاملا موافق هستم
من می خواستم جناب کیانفر ودیگر دوستان زحمت کش
این سایت را نیز به این لیست اضافه نمایم
که واقعا عرض نمایم
که هر کدام از آنها اگر چند روزی هم نباشند دل ما برایشان تنگ می شود
آن چیزی که مارااسیر کرده مرام ومعرفت آنان است
به امید دیدار همگی دوستان
سلام دیشب من نرم افزار 1.71 را تو سایت گذاشته بودم که مدیران سایت هون رو حذف کردن و خودشون امروز جایگزن کردن هدف بنده فقط ارتقاع سایت است.
باسلام دوست عزیز
لینک مورد نظر را قرار دهید تا رسیدگی شود
با تشکر
دوست عزیز سلام
پست های شما به حالت اولیه بازگردانده شد
پست اول
پست دوم
از انتقاد به موقع شما نیز تشکر می نماییم
قابل توجه کاربران عزیز : چنانچه با همچین مشکلاتی رو برو شدید ، در اسرع وقت اطلاع دهید تا نسبت به بررسی آن اقدام شود
جناب الوی عزیز : لطفا دلایل حذف پست های کاربر خاطی را توضیح دهید
موفق باشید
سلام یوزر شما چک شد هیچ ایرادی نبود ممکنه از مرور گر و یا تنظیمات سیستم شما باشه
با سیستم دیگر چک نمایید
فایل پیوست 34086
با سلام خدمت كاربر گرامي kooko بايد عرض كنم دوست عزيز اين تاپيك كه ايجاد كرده بوديد جهت نرم افزار 1.71 بنده در ابتدا تست ميكنم و بعد حذف كردم با شما كه خصومتي ندارم اين همون نزم افزار ارئه شده 1.70A بود كه 1.71 نوشته بوديد كه بنده يك هفته ژيش در تاپيك جديدترين نرم افزار هاي ميكرو 1 گذاشته بودم كه متاسفانه فعلا لينك حذف شده و حتي دو روز ژيش توسط دوست عزيزمون MEHRDAD1226 در بخش ميكرو ها گذاشته شده بود.
با سلام خدمت جناب کیانفر....این رتبه ها مثلا رتبه استادی یا عضو یا عضو ماهر بر چه اساسی به کاربر ها داده میشه؟
با سلام خدمت آقای کیانفر . میخواستم بدونم آیا کاربرهای عادی هم میتونند از سرور سایت فایل آپلود کنند. متشکرم.
سلام
جواب سوال من در پست 18 است نمی توانم پست را باز کنم
کمکم نمائید.
با سلام دوست عزیز
شما اگر میخواهید دسترسی به کل سایت را داشته باشید
باید غضو گروه vip شوید
اگر دوست داشتید به پست زیر مراجعه کنید
http://kiansat.kim/showthread.php?t=7633
سلام جناب کیانفر.......اقا این ستاره ها جای خودشون میموندن بهتر نبود؟...الان من نمیدونم دقیقا رتبه ام تو سایت چنده...قبلا که ستاره ها بودن جالب تر بود ها.در ضمن قبلا میتونستم تو چت باکس باشم..نمیدونم چرا لان نمیتونم
باسلام دوست عزیز
شما بایستی کاربر ویژه باشید
تا بتوانید ارتقاء پیدا کنید
موفق باشید
سلام به جناب کیانی وتمامی مدیران واعضای سایت
وقتی لوگین میشم برا بار اول سایت یوزر وپسورد رو شناسایی نمیکنه و پیام 5 بار سعی کرده اید و انتظار 15 دقیقه رو میده وبعد از این زمان است که با وارد کردن U و PW میتونم وارد بشم
دلیلش چیه ؟ لطفا اصلاح فرمایید
با سپاس
دوست عزیز سلام
نه تنها در سایت کیان ست ، بلکه در سایت های دیگر هم با یکبار وارد نمودن یوزر و پسوورد اشتباه ، پانزده دقیقه منتظر نخواهید ماند
مطمئنا شما به تعداد پنج بار یوزر یا پسوورد را به اشتباه وارد میکنید و این پیغام برای شما نمایش داده میشود !
البته یکراهی دارد که بتوانید درخواست پسوورد و رمز جدید نمایید و آن هم به دو شرط بستگی دارد
1- یوزر صحیح باشد
2- در هنگام ثت نام ایمیل را درست وارد نموده باشید
با این تفاصیل شما میتوانید پس از فراموش کردن رمز ، برای یکبار که اخطار گرفتید ، درخواست رمز عبور جدید نمایید و این پیغام نیز برای شما ظاهر میشود !
در مورد اینکه دیگر دچار این مشکل نشوید ، بهتر است وقتی وارد سایت میشوید ، تیک کنار پسوورد را بزنید تا دیگر نخواهید برای ورود مجدد یوزر و پسوورد ارائه دهید
نکته مهم دیگری که باید خدمت شما عرض شود این است که شما میتوانید پس از ورود به سایت آدرس و لینک سایت را در مرورگر خود بوم مارک یا الو کنید و اگر از سیستم شخصی استفاده میکنید ، هیچگاه خروج را نزیند ! ولی اگر در کافی نت یا از سیستم های مختلف استفاده می کنید ، حتما خروج را بزنید تا یوزر شما مورد استفاده دیگران قرار نگیرد
اگر سوال دیگری مانده است بفرمایید تا پاسخ داده شود
موفق باشید
[HILIT]
ممنون جناب پناهی
سئوال من اینجاست که چرا با اولین بار در طول روز وارد کردن یوزر و پسورد پیام 5 بار رو میده
با وجود اینکه صحیح وارد مکنم
البته این بار که وارد شدم دیگه پیام نداد ولی دفعه های قبلی هر پیجی رو که باز میکردم یوزر و پسورد میخاست یعنی هر دفعه حال گیری
شاید از مرورگر IE باشه
باسلام
دوست عزیزموقعی که ثبت نام میکنیدبه حروف کوچیک وبزرگ توجه فرمایید.درموردواردشدن به سایت ویوزروپسورددوباره شما میتوانید بعدازواردکردن یوزروپسوردان راذخیره نماییدالبته این موردبه درکامپیوترشخصی بهتراست وباهربارواردشدن ازشما یوزروپسوردنخواد.درکافی نت ها میتوانندبه یوزوپسوردشمادسترسی نماییند.
ضمن عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما
جناب كيان فر با توجه به محدوديت دانلود فايلي كه ايجاد كرديد 6 فايل در 24 ساعت ، بارها شده يك فايل را چند مرتبه كليك كردم ولي به محض اينكه ميخوام دكمه SAVE را بزنم خود به خود ميپره و مجبور ميشم دوباره رو فايل كليك كنم تا دانلود بشه .
در ضمن هيچ دانلود منيجري رو سيستمم نصب نيست . از IE8 هم استفاده ميكنم.ويندوزم XP SP3 است.
بارها شده بخاطر دانلود يه فايل دو روز صبر كردم. تا با مكافات يك فايل دانلود كنم.
خواهشا بررسي كنيد .
دوست عزیز سلام
فرمایش شما توسط جناب کیانفر مورد بررسی قرار خواهد گرفت
ولی یک نکته ای را اشتباه اشاره کردید و انهم در مورد دانلود فایلها بود !
دانلود فایل در سایت کیان ست به این صورت است : در هر 6 ساعت کاربران میتوانند 12 فایل دانلود نمایند !
نه اینکه شما نوشتید : در 24 ساعت 6 فایل !!!!
موفق باشید
سلام
دوست عزیز در این مورد هیچ مشکلی از طرف سایت نیست
تعداد دانلود 10 فایل در 6 ساعت یعنی 40 فایل در 24 ساعت هست
یا مرورگر شما خراب هست یا ویندوزتون-(((یا اینکه فایلی که اماده سیو کردن {پنجره سیو فایل}هست پشت صفحه مرورگر قرار گرفته که با پایین دادن صفحه مرورگر قابل مشاهده هست))))
با مرورگر فایرفاکس تست کنید و اعلام نتیجه کنید که میدونم صد در صد ایراد شما بر طرف میشود
موفق باشید
سلام
من روی اسم هر کاربری کلیک میکنم میزنه
شما به این صفحه دسترسی ندارید.
, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :
- ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
- ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
- ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
- ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
- ممکن است شما حق اشتراک برای استفاده از تالارهای تخصصی (تعمیرات:تلویزیون.مانیتور.و ی سی دی و دی وی دی وتعمیرات رسیور)را پرداخت نکرده باشید وعضو گروه ویژه VIP نیستید.
- برای اطلاع از چگونگی پرداخت حق اشتراک وعضویت در گروه ویژه VIP کلیک نمایید
- در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید
مشکل عمومی هست یا فقط من این مشکل رو دارم؟
چون این که چیز خاصی نیست که نیاز به عضویت وی ای پی و اینا داشته باشه.
با سلام اميدوارم تايپيک رو درست انتخاب کرده باشم مديران محترم سايت از ديروز (پنج شنبه ) متاسفانه بعضي از صفحات سايت از وسط نصف و مثل اوايل درست بالا نمي آيند اگه ميشه بررسي بفرماييد مشکل چيه و از کجاست ؟ با تشکر
با سلام
لطفا اگه امکان داره امکان ارسال پست پشت سر هم را برای من فعال کنید چون بین ارسال دو پست باید 11 دقیقه صبر کنم.
با تشکر