سلام فایل ایپرام مانیتور مارشال مدل ME-033 به شماره ایپرام 25F20 میخواستم دوستان اگه دارند لطفا برام لود کنید با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام فایل ایپرام مانیتور مارشال مدل ME-033 به شماره ایپرام 25F20 میخواستم دوستان اگه دارند لطفا برام لود کنید با تشکر
درود درخواست فایل فلش مانیتور geepasمدل gcm4565با ای سی cpu sphe8104dw وای سی فلش 25t80 را دارم. با تشکر فراوان از دوستان
سلام فایل ایپرام مانیتور CHUSEI مدل DTV706 و شماره ایپرام 25F20 میخواستم لطفا اگه دارید برام لود کنید با تشکر
درود بر شما دوست عزیزم:
بفرمایید اینم فایل تست شده به بخش مربوطه هم منتقل خواهد شد بازم بگین که چنگیز
ادم ... دعا یادتون نرهفایل پیوست 92823فایل پیوست 92824
[سلام چنگیز جان دستت درد نکه این آی سی که گذاشتید آی سی فلشه من آی سی ایپرام که شمارش گذاشتم میخواستم مال قست TV
دوستان کسی این فایل رو نداره؟؟؟؟
سلام فایل فلش سونی مدل 1080 شماره فلش EN25QH16 شماره cpu 1389VDE میخواستم دوستان اگه دارند لطفا برام لود کنید
با سلام وخسته نباشید
درخواست فایل فلش مانیتور پشت سری
CPU:SPHE8202R
FLASH:EN25T16
با تشکر
سلام فایل فلش و ایپرام مانیتو بوستر مدل BST-1110UB میخواستم لازم به ذکراست فایل فلش و ایپرام که در همین بخش است به این مدل نمیخوره شماره فلش 25T80 و ایپرام 25F10 با تشکر
باسلام
اگر مدیران محترم وقت داشتن به این بخش هم سری بزنند با تشکر
سلام فایل ایپرام مانیتورکارینا که مدلش متاسفانه کنده شده با شماره ایپرام 25F10 شماره سی پی یو LC730PF میخواستم لطفا اگه دارید برام لود کنید با تشکر
سلام فایل ایپرام مانیتورکارینا که مدلش متاسفانه کنده شده با شماره ایپرام 25F10 شماره سی پی یو LC730PF میخواستم لطفا اگه دارید برام لود کنید با تشکر
دوستان لطفا اگه کسی داره کمکم کنه تشکر
با سلام
ازآیسی خود یه بکاپ بگیرید واین فایل رو تست کنید :
عدم لود USB مانیتور کارینا (KARINA) مدل : SR790
سلام با تشکر این فایل فلشه من فایل ایپرام میخوام در ضمن مدلش پیدا کردم SR-910 باز هم تشکر
درود
دوستان فکر نکنند که به این بخش
رسیدگی نمی کنیم
جواب ندادن ما مبنی بر این نیست که درخواست
شما اهمیت نداره
نه
متاسفانه فایلهای درخواستی شما ها موجود نیست
موفق باشید .
با عرض سلام خدمت اساتيد فايل فلش maxeeder6709 ميخواستم ممنون
maxeeder mx-6749 flash file فایل فلش
مانیتور خودرویی" 9
درود
فایل فلش یا نرم افزار بروز رسانی مانیتور ماشین BOOSTER BST-7002DB رو می خوام
اساتید اگه موجود دارین واسم بذارین
مشکل دستگاه اینه که قسمت دیجیتال و ورودی AV سیاه و سفید شده ولی آنالوگ رنگی هست،
مشکل سخت افزاری نیست چک کردم
ممنون اگه راهنمایی و فایل فلش یا نرم افزار دستگاه رو بهم بدین
با سلام خدمت دوستان گرامی فایل فلش ال سی دی 7 اینچ کارینا مدل SR-780D اگه دارین برام اپ کنید ممنون
بادرود وخسته نباشید .
دوستانی که فایل فلش مانیتور 7 اینچ CLARO که فاقد مدل رو دارند .لطفا اپ نمایید .
سپاس
سلام فایل ایپرام TV خودرو مدل BST-7002DB شماره ایپرام 25F10 میخواستم دوستان اگه دارند برام آپلود کنید با تشکر
با عرض سلام وخسته نباشد استاد محترم فایل فلش مانیتور پشت صندلی sierra مدل sr-709zd مورد نیازم بود لطفا در سایت قرار دهید متشکرم
با درود مانیتور فلش تشخیص نمی ده ممنون فایل اگر کسی داره بزاره
با سلام خدمت همکاران گرامی فایل فلش مورد نظرو میخواستم.مانیتور فلش هم میخورد
باسپاس
باسلام فایل فلش مانیتور و دی وی دی با فایل فلش en25t16وای سی cpu-sphe8202k باهمراه عکس خدمتتان اپلود میکنم در صورت امکان محبت فرمایید متشکرم منصور
با سلام خدمت دوستان عزیز.
فایل فلش مانتیور سونی به مدل DA-701C اگر کسی از همکاراناین فایل را دارد لطفا برام اپ کنه.
در سایت دو فایل پیدا کردم که اصلا نمیخورد به این.
این مانیتور ال ای دی میباشد و فایلی که در سایت قرار دادید برای نوع ال سی دی همین مدل هست.
این مانیتور دارای USB -SD-TV میباشد.
ای سی سیستم SPHE8202K میباشد و ای سی فلش هم 25Q16 میباشد.
با تشکر.
سلام درخواست فایل فلش مانیتور کلارو مدل CL-1201 دارم لطفا اگه دارید آپلود کنید با تشکر
با عرض ادب
لطفا اگر همکاران محترم فایل فلش مونیتور 7 اینچ سوچی مدل cs-ATV705H را دارند عنایت کرده و آپلود نمایندفایل پیوست 120704
باسلام
درخواست فایل پروگرام فلش کاریزوریا CRX-63000G
ازدوستان کسی دارد لطف نموده واپلود نماید .
با نهایت سپاس
باعرض سلام فایل فلش مانیتور اندذوید ولکانو
باسلام خدمت دوستان عزیز .نیاز به فایل ایپرام مانیتور ۹اینچ اندروید با برد t3k2001دارم اگه کسی داره ممنون میشم قرار بدید تشکر از سایت خوب