جواب نمیده
نمایش نسخه قابل چاپ
جواب نمیده
باسلام
دوستان فایل اسنواf2172ts رو میخوام فایلهای 71و73 روتست کردم اما جواب نداد خواهشا فقط فایل خودشو بدین چون ازتست کردن انواع فایلها خسته شدم
باتشکر
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟
سلام
آی سی خام استفاده کنید باید جواب دهد و ولتاژ روی آی سی ومسیر scl و sda را برسی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rmha465;1***21
دوست عزیز سلام
شما ابتدا در پست های خود یک حال و احوالی از دوستان بپرسید
اکثر پستهای شمارا که نگاه کردم ، دیدم به قوانین سایت احترام نگذاشته اید و در برخی از آنها مدل و یا شماره شاسی را نیز ننوشته اید و یا اینکه به درستی درج نکردید
لطفا به اینگونه موارد دقت کنید و مدل و شماره شاسی ها را همانگونه که روی دستگاه نوشته است بیان کنید
برای دریافت فایل ایپرام تلویزیون خود ، مدل و شماره شاسی را به طور کامل اعلام فرمایید
موفق باشید
درود بر همه ایرانیها علی الخصوص کیانستیها.فایل ایپرام تلویزیون اسنوا مدل snw 21ctvبا شاسیpm ctv2140 2را میخواستم ازهمکاران محترم پیشاپیش متشکرم.
شماره ساسی درست است شماره ای سی سیستم ST92195C7B1/MBCوشماره ای سی چنگل ST2248Hاست وای سی مموری 24C08است.
سلام با ایپرام 2180و2185 هم تست کردم تصویر کوچک شد ومنو هم نمیاید. با تشکر.
درود
حدس میزنم فایل درخواستی شما مربوط به تاپیک زیر باشد . اگر اینطور است حتما کنترل تهیه کنید و تست کنید .
در نهایت فکر نمیکنم ایراد از ایپرام باشد . بهتر است مسیر کلیدها تا مایکام را بررسی کنید و در نهایت ایسی مایکام را تعویض کنید
عدم وجود منوهاوعمل نکردن کلیدها در اسنوامدلsnw ctv - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام
فایل ایپرام اسنوا مدل SUS-21SP-TS کسی از دوستان اگه داره لطفا توی سایت قرار بده لطفا...
با تشکر
باسلام دوست عزیز
مدل دستگاه شما 21sp است یا 21sb
آیا این فایل راآزمایش کرده اید؟
(SUS-21SB(TS
درود
از این لینک فایل را دریافت کنید
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام
در خواست فایل ایپرام تلویزیون اسنوا مدل SUS-21SM-TPS
با تشکر
درود
ایا این فایل را تست کرده اید ؟
فایل ایپروم تلوزیون اسنوا مدل Snowa SUS-21SM (TS) Slim - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام
درخواست فایل ایپرام اسنوا 21 مدل SUS-21SB-TS
با تشکر
باسلام وخسته نباشی
دوستان عزیز وگرامی احتیاج مبرم به فایل ایپروم تلویزیزن اسنوا مدل SUS-29SP(TS) ultra slim باشماره شاسی hdv15 وآی سی TDA12120 وایپروم 24c08a ممنون ومتشکرم
با سلام
درخواست فایل ایپرام اسنوا مدل Sus -21DA-TS
با تشکر
با سلام
درخواست فایل ایپرام اسنوا مدل SUS-21HS-TS
شماره ای سی سیستم:TDA12120H
با تشکر
درود
لطفا دقت کنید در چه بخشی پست ارسال میکنید . شما در بخش نقشه درخواست فایل ایپرام
کرده بودید که پست شما به اینجا منتقل شد . فایل این مدل در تاپیک زیر قرار گرفت
فایل ایپرام تلویزیون SNOWA مدل SUS-21HS-TS - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام
در خواست فایل ایپرام اسنوا مدل SUS-21SR-TS
شماره آی سی سیستم : TDA12120
با تشکر
با سلام و خسته نباشید
درخواست ایپرام تلویزیون 21 اسنوا مدل
SUS-21HS-TPS
شماره آی سی سیستم TDA12120
با تشکر
سلام وخسته نباشيد در خواست فایل ایپروم اسنوا مدل SNW-F21P دارم باتشکر
باسلام
بفرمایید دوست عزیز
فایل ایپرام تلویزیون اسنوا مدل:SNWF21P - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با درود بشما لطفا فایل ایپرام اسنوا مدل sus-21 sm ts احتیاج مبرم دارم متشکرم
لطفا برنامه ایپرام اسنوا مدل sus-21da-ts با آی سی 24c08 برایم در این تایپیک قرار دهید سپاسگذارم
با سلام و درود به دوستان
فایل اپیرام اسنوا مدل m2982tps را دوستان اگر هست لطف کنن اپلود کنند
باسلام
لطفا فایل های ایپرام رو در بخش ایپرام اپلود ودربخش درخواستی لینک داده شود
با سلام خدمت اساتید ودوستان این حقیر فایل ایپیرام اسنوا مدلmu2185tsرو میخواستم تو سایت مدل 2185tps lموجوده ولی مدل من نیست ممنونم اگه کسی از دوستان بزاره