باعرض سلام وتشکر.این شماره هم روی شاسی درج شده استTNP4G373.همان طور که قبلا هم عرض کردم آی سی ایپرام SMD است
نمایش نسخه قابل چاپ
باعرض سلام وتشکر.این شماره هم روی شاسی درج شده استTNP4G373.همان طور که قبلا هم عرض کردم آی سی ایپرام SMD است
باعرض سلام.این فایل رو تست کردم جواب نداد.تلویزیون اصلا روشن نشد
درود
این فایل نیز تست کنید . در ضمن سعی کنید روی ایسی دیگری تست کنید . از ایسی معمولی استفاده کنید و سیمکشی کنید
فایل ایپرام تلویزیون پاناسونیک مدل TC-14Z88RQ با شاسی GL1 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
دوست عزیز سلام
این فایل را نیز آزمایش نمایید
فایل ایپرام تلویزیون PANASONICمدل TC-21FX10T شاسی TNP4G373
دوست عزیز سلام
شما مطمئن هستید روشن نشدن مربوط به ایپرام است
فایل قبلی را بزنید ببینید روشن می شود
باعرض سلام .هر2 رو امتحان کردم جواب نمیده.لطفا مدل خودش دوستان عنایت بفرمایند.متشکرم
باسلام.بله همین کار روکردم با فایل قبلی روشن میشه.لطفا اگر ممکنه فایل خودشو عنایت کنید.سپاسگزارم
باعرض سلام .آیسی ایپرام رو مجددا با فایلی که جناب آریا عنایت کردند پرگرام کردم.تلویزیون روشن شد ولی هرچه سرچ میکنم کانالی درحافظه ذخیره نمی کند.درحالت AV هم مثل فایل اصلی خودش تصویر سیاه وسفید است.پس ایراد رنگ چیز دیگری است.لطفا راهنمایی فرمایید.متشکرم
سلام دوستان به كمك شما احتياج دارم ايپرام TC-2128T رو كسي نداره
دوست عزیز سلام
جهت درخواست دادن شماره شاسی الزامی است
با این حالت از فایل خود کپی و این دو فایل را آزمایش نمایید
فایل ایپرام تلویزیون PANASONIC مدل TC-2140T
فایل ایپرام تلویزیون PANASONIC مدل TC-2120T
با سلام
لطفا فایل ایپرام پاناسونیک 21
مدل TC-2126RT
شاسی TNP46036
مایکام AN5192K-B
با تشگر
درود
لطفا در نوشتن شماره شاسی دقت کنید . شماره ماین برد این مدل TNP4G036 است
که همان شاسی MX-3 است . میتوانید از ایپرام این شاسی استفاده کنید
فایل ایپرام تلویزیون پاناسونیک مدل : TC21S88R باشاسی : TNP4G036 -- MX-3 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
فایل ایپرام تلویزیون پاناسونیک مدل : TC-1420T باشاسی : TNP4G036 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام اگه می شه فایل اپیرام تلوزیون پاناسونیک مدل tx29fg20r رابرام بفرستید.با تشکر
خوشخو
با سلام فایل را از بخش میتوانید در یافت کنید
فایل ایپرام تلویزیون پانا سونیک TX29FG20R - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام لطفا راهنمایی کنید چه طور فایل اپیرام را اجرا کنم
پدرم در اومد هر کاری می کنم نمی شه لطفا راهنمایی کنید .
نرم افزار های زیادی رو هم امتحان کردم.
با تشکر
خوشخو
با سلام
دوست عزیز برای این کار دستگاه پروگرامر باید داشته باشید
واز طریق پروگرامر هم میشودایپرام را به ایسی انتقال داد
وهم میشود فایل را اجرا کرد
باسلام :
نیاز به ایپیرام پاناسونیک به شاسی TNP4G269مدلTC-21PS70Qدارم
باتشکر.
دوست عزیز سلام
این فایل مربوط به مدل TC-21PS70R است
تست کنید ببینید مشکل شما را حل خواهد کرد یا خیر
منتظر اقدامات دیگر دوستان نیز باشید
فایل ایپرام تلویزیون PANASONIC مدل TC-21PS70R - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با عرض سلام خدمت دوستان واساتید محترم:
لطفا فایل ایپرام تلویزیون پاناسونیک مدل tc1435dx را درسایت قرار دهید البته ای سی حافظه این
مدل به صورت smd میباشد ولی جای نصب ای سی معمولی را هم دارد با تشکر.
با سلام
دوست عزیز از فایل خود کپی گرفته و از این فایل استفاده
شود از لینک زیر اقدام کنید
موفق باشید
http://kiansat.kim/showthread.php?p=261420#post261420
سلام:
دوست خوبم با تشکر از شما فایل ایپرام که گذاشته بودید پروگرام کردم نتیجه نگرفتم اگر لطف کنیدو فایل
ایپرام پاناسونیک مدل tc1435dx رابگذارید ممنون میشوم .
{با تشکر رضا شیرازی}
با سلام:
استاد عزیز مشخصات تلویزیون پاناسونیک 1435dx وسری صوفیا وشماره ای که روی شاسی ان نوشته شده
TNP4G233 میباشد.
باسلام خدمت شما بنده نياز فوري به فايل ايپرام تلوزيون پروجكشن پاناسونيك مدلTX-43P950Xدارم اگر امكان دارد براي دانلود قرار دهيدTAU GIGA 100HZ
باسلام لطفا فايل ايپرام تلوزيون پروجكشن پاناسونيك مدلtx-43p950xرا قرار دهيد باتشكر از حمات شما
باسلام خدمت شما مدير محترم لطفا فايل ايپرام تلوزيون پروجكشن پاناسونيك مدلtx-43p950xرا براي دانلود قرار دهيد ممنون ميشم سريع جواب بدهيد .
پست زديم:693319_offtopicsmil اما چه فايده !
دوست عزیز سلام
فایل این مدل معمولا آسیب پذیر نیست
و متاسفانه چیزی هم نتوانستیم برای شما تهیه کنیم
نقشه آن جهت استفاده قرار گرفت
نقشه و مانوئل سرویس تلویزیون PANASONIC مدل های TX-51P950M TX-51P950X TX-43P950M TX-43P950X
باتشكر از زحمات شما متاسفانه مشكل بعد از ورود به منو مخفي ايجاد شده ومنو ي اصلي وتايمر محو شده است وبه همين دليل وارد سرويس نميشود كه مشكل را حل كنم به اين علت نياز به فايل داشتم ايا راه ديگري براي ورود به منو مخفي وجود دارد ويا راهي براي ريست تلوزيون هست ممنون ميشم جواب بديد ضمنا فايلي كه گذاشتيد را داشتم اما باز هم ممنون از اين كه زحمت كشيديد.:lay:
با سلام
لطفا ایپرام tx-29fx25r شاسی tnp4g380 ودر صورت امکان مقدار آپشن های آن
باتشکر
با سلام.
لطفا فایل ایپرام مدل tx-29p82x را در سایت قرار دهید.
با تشکر
خدمت دوستان عزیز اگر کسی فایل ایپرم پاناسونیک به مدل tc-29p80r وشماره شاسی tnp4G164 راداشته باشد ان را در سایت گذارد با کمال تشکر
سلام درخواست فایل ایپرام تلویزیون پاناسونیک مدلTC-21FJ10RSGبا شاسیTNP4G373را دارم عیب این تلویزیون در این پست مطرح شده است.با تشکر. خاموش شدن تلویزیون پاناسونیک مدلtc-21fj10rsgبا شاسیtnp4g373
باسلام درصورت امکان فایل ایپرام پاناسونیک TC-21FJ12R به شماره شاسی TNP4G347 قرار دهید با تشکر