درود
دوست گرامی لطفا مدل را دقیق و کامل درست مانند نوشته روی دستگاه بنویسید .
در ضمن حتما شماره شاسی را پیدا کنید و اعلام کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من نقشه تلویزیون پاناسونیک مدل tc 14z88rbgبا شاسی tnp4g373را میخواستم .دیود زنر d846سوخته وشماره ان معلوم نیست. با تشکر
درود
نقشه این شاسی را از این لینک ها دریافت کنید . دیود d846 هم زینر 18 ولتی است
301 Moved Permanently
301 Moved Permanently
.
باسلام وخسته نباشید
درخواست نقشه تلویزیون PANASONIC مدل TC-25P80R
با شاسی TNP4G164 را دارم
در صورت امکان آپلود نمایید
با تشکر
سلام آقا شهریار
خدمت شما
باسلام
نقشه پاناسونیک21 مدل TC-21KS30RQ باشاسی TNP4G175
تلویزیون شما با شاسی MX-7Z میباشد و میتوانید از نقشه این شاسی استفاده کنید . برای دانلود به لینک زیر بروید
نقشه تلویزیون PANASONIC مدل TC-21PS35B با شاسی MX-7Z - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
نقشه پاناسونیک مدل TC_29V30R را نیاز دارم.شماره شاسی TNP107948.مشکل صدا دارم.خش خش میکنه.آی سی آمپلی هم عوض کردم اما نشد.شماره IC:MC13500
:lay:
درود
همان طور که جناب پناهی هم گفتند باید شماره شاسی را درست بنویسید و برای پرسش هم به بخش سئوالات مراجعه کنید .
شماره شاسی مدل تلوزیون شما M16MV3 است نقشه و مانوئل سرویس این مدل را از لینک زیر دریافت کنید
نقشه و مانوئل سرویس تلویزیون PANASONIC مدل TC-29V30R با شاسی M16-MV3 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
باسلام و خسته نباشید
درخواست نقشه تلویزیون پاناسونیک مدل TC-21KS30R
شاسی TNP4G136 را دارم
با تشکر
درود
جناب شهریار شاسی این مدل MX-7 است و میتوانید از نقشه های زیر استفاده کنید
نقشه و سرویس مانوئل تلویزیون PANASONIC مدل TX-21PM30T با شاسی MX-7 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
مانوئل سرویس Panasonic TC-21PM10R CHASSIS: MX-7 همراه با عکس - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
نقشه و سرویس مانوئل تلویزیون PANASONIC مدل TC-15PM30R با شاسی MX-7 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
باسلام به نقشه تلويزيون پاناسونيك 14 نيازمندم درصورت امكان درسايت قراردهيد .
مدل : TC1435DX
شاسي : TNP4G233
باكمال تشكر
سلام خدمت شما عزیزان لطفا در صورت امکان نقشه پاناسونیک مدل tc-21s85r که دارای 2 فوتو کوپلر در تغذیه آن و ضمنا مقاومت r 851 در مسیر کوپلر کاملا سوخته است. ضمنا این مدل معروف به صوفیا میباشد . تشکر
دوست عزیز سلام
شاسی تلویزیون شما MX-5ZA میباشد
برای دانلود نقشه اینجا کلیک کنید
موفق باشید
دوست عزیز سلام
فکر کنم شماره شاسی تلویزیون شما MX-5 باشد
برای مشاهده و دانلود نقشه اینجا کلیک کنید
ضمنا در این نقشه مقدار مقاومتی R851 که فرمودید 240 اهم میباشد
موفق باشید
با سلام من تازه با کامپیوتر اشنا شدم نقشه تی وی فوق را میخام با ولتاژهای مدارات tc1435r
باسلام دوست عزیز
جهت درخواست شماره شاسی را اعلام نمایید
نقشه درخواستی شما احتمالا با این مدل ها یکسان است
ChassisMX5-Z TC-1415HQ .. TC-2000T.... TC-20S10M ..TC-2130T TC-21PS70T\TC-21S85RQ - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
panasonic tc 1435 r
---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
ببخشید منظورتان از کد فوق جیست htmlکد
سلام پاناسونیک مدل tc1435r با شاسی tnp4go66 ساخت مالزی در لیست نبود درخواست نقشه دارم:lay:
باسلام دوست عزیز
نقشه درخواستی خود را از این تایپیک دریافت نمایید
نقشه و مانوئل سرویس تلویزیون پاناسونیک با شاسی : MX-5
استادشهریار عزیزبا سلام و خسته نباشید نقشه m x 5 همخوانی با شاسی tnp 4 g 066 ندارد panasonic tc1435 r مونتاژ مالزی با اوت پوت های ولتاژ d2499 لطفا نقشه
این هم برای تنوع یه دقیقه از برق و الکترونیک بکشید بیرون ایول مسافری غریب دل شکسثه و عاشق چنین گفت با مردم شهر سنک و آهن منم و نی لبکم سر کوهی گر نیست ته چاهی بدهید تا برای دل خویش بنوازم آری عشق تنهاست راستی چرا تنهاست؟؟؟؟؟؟؟//؟/؟/
عرض سلام وتشکر از مدیر محترم سایت به جهت اجابت خواسته های اینجانب در ارسال نقشه ها و درخواست های مکرر در طول زمان عضویت بنده در سایت . لطفا در صورت امکان نقشه پاناسونیک مدل tx-21ks3dx را در سایت قرار دهید . سپاسگزارم young star
تا سلام لطفا نقشه پاناسونيك مدلTCM21 با شماره شاسيTNP197068 را بزاريد:0018:
سلام آقاي پناهي :lay:همه چيزي كه نوشته شده بود همينه TC-M21 شماره شاسي هم درسته البته دوتا شاسي داره كه شاسي كوچكتر فرقشون شماره آخرشونه(يك قسمت از تغذيه)
ضمن عرض سلام مجدد . لطفا نقشه پاناسونیک مدل tx-21ks3dx درخواستی که بی پاسخ مانده بود را در صورت امکان در سایت قرار دهید متشکرم yang star
نقل قول:
محمد پناهیدوست عزیز سلام
مدل و شماره شاسی شرکتی این تلویزیون Z8M است که بنده در آرشیو نداشتم
ولی سعی بر پیدا کردن آن می کنم
موفق باشيد
:lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay: خبري نشد؟
سلام حداقل كسي اگه شماره ترانزيستور تغذيه را ميدونه بگه -چون شماره از بين رفته
با سلام
لطفا نقشه تلويزيون پاناسونيک
PANASONIC
مدل TC-21KS30RQ
شاسی B1 94V-0
با تشگر
با سلام
لطفا نقشه تلویزیون پاناسونیک مدل tc-21ks30RQ شماره شاسی TNP4G175 را می خواستم ممنون:0018:
دوستان عزیز سلام
مدل شاسی تلویزیون شما دوستان MX-7Z می باشد
برای دانلود آن به این لینک بروید
موفق باشید
به نام خدا
با سلام خدمت دوستان عزیز لطفا در صورت امکان نقشه تلویزیون پاناسونیک مدل tx-21z88xq با شماره شاسی tnp a4g269 را در صورت امکان اپلود فرمایید
با تشکر
محمد جان سلام
نقشه درخواستی شما در سایت قرار گرفت
نقشه و مانوئل سرویس تلویزیون PANASONIC مدل TX-21Z88XQ شاسی GP3 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک