دوست عزیز من شماتیک دیاگرام لازم دارم نه بلوک دیاگرام...
لطفا شماتیک و برای دانلود بزارین,ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
دوست گرامی ظاهرا شما زیاد اهل دقت کردن نیستید ! به خاطر یک نقشه دو صفحه تاپیک را کش داده اید و متوجه نشدید
فایلی که من برای شما گذاشتم دارای نقشه هم هست . این فایل در 8 صفحه تهیه شده و شامل بلوک دیاگرام و شماتیک میباشد .
صفحه2 فایل شماتیک کلی و صفحات بعدی بخشها جداگانه تفکیک شده است. لطفا در موارد بعدی بعد از چک کردن کامل درخواست دهید
اگه ممكنه نقشه الجي مدل به شماره شاسي mc-059c بزارين21fs2cg-ts
درود
نقشه را از لینک زیر دریافت کنید
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
سلام
لطفا نقشه الجی مدل cf-21d70 باشماره شاسی mc64a بگذارید
باسلام دوست عزیز
از نقشه این مدل شاسی در این تایپیک استفاده نمایید
منتظر اقدامات دیگر دوستان نیز باشید
شاسی MC64A
درود
نقشه را از لینک زیر دریافت کنید . در ضمن از سایر نقشه های این شاسی نیز میتوانید استفاده کنید
نقشه تلویزیون lg مدلهای CF-14D16R - CF-21D16R - CF-21D70R با شاسی MC-64A - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
لطفا نقشه LG 29FU1 RX-T1 روی سایت بزارین با تشکر
با سلام
لطفا نقشه تالویزیون 29 اسلیم الجی
مدل 29FU6RLX-T5
شاسی CM-62D
با تشگر
دوست عزیز سلام
شماره شاسی را اشتباه نوشته اید !
شماره شاسی CW-62D میباشد !
لطفا در ارسال مدل و شماره شاسی ها دقت بیشتری نمایید
برای دریافت و دانلود نقشه و سرویس مانوئل درخواستی خود اینجا کلیک کنید
موفق باشید
با سلام در خواست نقشه تلویزیون ال جی 21fk2 را دارم
با سلام شماره شاسی cw81b
دوست عزیز سلام
لطفا قبل از درخواست ، سایت را جستجو نمایید !
نقشه در این لینک قرار دارد
موفق باشید
سلام لطف کنید نقشه تلویزیون LG مدل RT-21FD70RX بگذارید
دوست عزیز سلام
شماره شاسی تلویزیون شما MC-049C میباشد و در سایت ، در این لینک وجود دارد
البته شما به دلیل اینکه هزینه اشتراک پرداخت نکرده اید ، قادر به دانلود آن نخواهید بود !
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
موفق باشید
سلام آقای پناهی منظورم از دو تایی شدن تصویر در تلویزیون LG با شاسی MC-049C با توجه به تصویر زیر
فایل پیوست 49277فایل پیوست 49278
با سلام و خسته نباشید لطفا نقشه تلویزیون ال جی به شماره شاسی CW62Bو مدلRT-21FK1S3ALX
را برای دانلود بگذارید.
با سلام
دوست عزيز براي دريافت نقشه كه جناب پناهي در اين مسير قرار داده اند برويد
LG TV CHASSIS CW62B
نقشه و مانوئل سرویس تلویزیون ال جی با شاسی CW62B - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام نقشه ال جی مدل 21fb45 را لازم دارم با تشکر
سلام خدمت دوستان گرامی نقشه ct-21Q20et lg شمارهشاسی mc99ba
درخواست مانوال سرویس تلویزیون ال جی 29fs7rnx-tw دارم.
با تشکر از دوستان عزیز
درود
در موارد بعدی حتما شماره شاسی را اعلام کنید . در صورت تکرار به درخواست شما رسیدگی نخواهد شد.
نقشه این مدل را از این لینک میتوانید دانلود کنید :
نقشه و سرویس مانوئل تلویزیون ال جی مدل 29FS7RNX با شاسی CW71A - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
درود
نقشه را از لینک زیر دریافت کنید :
نقشه تلویزیون ال جی مدل CT-21Q20 با شاسی MC-99BA - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
از اساتيد درخواست ميشود نقشه و بلاك دياگرام تلويزيون ال جي مدل :RT-21FB45VQبا شاسيMC-49B را براي دانلود دراين تاپيك قرار دهند
درود
نقشه مخصوص این مدل برای شما در سایت قرار داده شد .
اما اگر قبل از درخواست دقت میکردید چندین بار نقشه این شاسی در سایت قرار داده شده است
نقشه و سرویس مانوئل تلویزیون ال جی مدل RT-21FB45VQ_VT با شاسی MC-049B - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
نقشه و سرویس مانوئل تلویزیون LG مدل RT-21FE10VQ_VT با شاسی MC-049B - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
LG RT-21FD35M-V-VX Chassis MC-049B Service Manual - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
سلام
دوستان عزیز
نقشه تلوزیون ال جی مدل rt-21fb55vqبه شماره شاسی mc-049bرا میخاستم اگه کسی داره دوستان برام آپ بفرماید
باسلام وخسته نباشيد نقشه تلويزيون LG مدل 29FC2RNB وبا شماره شاسي MC-05HA در صورت امكان آپلود فرمائيد متشكرم MANSSOR
دوست عزیز سلام
نقشه درخواستی خود را از این تایپیک دریافت نمایید
نقشه تلوزیون الجی LG Chassis MC-05HA 29FS2AMB Service Manual - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
باسلام و خسته نباشيد ممنون از اينكه ديروز نقشه LG را برام فرستاديد متا سفانه درت نبود در صورت امكان اين سريال را برام آپلود فرمائيد MC-05HB-68709M0731متشكرم MANSSOR
آقا منصور سلام
شما در پست شماره 74 نقشه MC-05HA را درخواست کردید و در پست بعدی فرمودید که نقشه MC-05HB می باشد !!! که توسط دوستان در اختیارتان قرار گرفت
اگر همچنان نیازمند نقشه درخواستی خود هستید به این لینک بروید
موفق باشید
با سلام
لطفا نقشه تلویزیون الجی 21
RT-21FU3RLX-T3 مدل
CW81Aشاسی
با تشگر
دوست عزیز سلام
نقشه درخواستی خود را از این تایپیک دریافت نمایید
LG 21FG1AL_RG_RL_RB_RLG_RLX Chassis CW81A - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک