با سلام دوست عزیز
این فایل را امتحان نمایید
منتظر اقدامات ذیگر دوستان هم باشید
نتیجه را نیز اعلام نمایید
موفق باشید
فایل ایپرام تلویزیون پاناراما مدل 21N350 شاسی فلیپس UOC110 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دوست عزیز
این فایل را امتحان نمایید
منتظر اقدامات ذیگر دوستان هم باشید
موفق باشید
فایل ایپرام تلویزیون پاناراما مدل 21N350 شاسی فلیپس UOC110 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
درود
در این تاپیک قرار داده شد :
فایل ایپرام تلوزیون پارس مدل : 21uv86 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام اقای saman فایل ایپرام pars 21'' 21uv86 24c08 از این تاپیک دریافت کنید. http://kiansat.kim/showthread.php?p=78900#post78900
درود
لطفا برای نتیجه در بخش سئوالات مشکل را مطرح کنید . شما مسیر فیشهای ورودی تا آیسی جانگل
را بررسی کنید که قطعی مدار یا خرابی قطعه نداشته باشد . فیشهای ورودی جلو نیز چک شوند اگر در
منو سرویس گزینه ای برای صدای قسمت ویدئو وجود دارد تنظیم کنیددر نهایت ایسی جانگل نیز میتواند خراب باشد
باسلام دوست عزیز
این فایل را نیز آزمایش نمایید
فایل ایپرام تلویزیون پارس 21UV86 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
اگر جواب نگرفتید توصیه های جناب احسان پور رااجرا نمایید
موفق باشید
سلام
لطفا اگه فايل ايپرام تلويزيون پارس مدل
29f-14s
شاسي cm 920
درسايت قرار دهيد
سلام دوست عزیز
درخواست فایل ایپرام PARS UNIX111 شماره شاسی :TDA11126
با تشکر
درود
فایل را از لینک زیر دریافت کنید
فایل ایپرام تلویزیون DAEWOO مدل 29F-14S با شاسی CM920F - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
درود
فایل را از لینک زیر دریافت کنید
فایل ایپرام تلویزیون PARS مدل UNIX111 , UNIX 21 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
سلام
دوستان من تلوزیون پارس مدل 7-5593دارم که رو برچسب پشت دستگاه دومدل براش ذکر شده من فایل ایپرامش رو میخام ممنون میشم اگه کسیدراه برام آپ بفرمایید
دوست عزیز سلام
مدل شاسی شما اکوتو میباشد
اگر آی سی ایپرام آن SDA2526 است به این لینک مراجعه کنید
اگر آی سی ایپرام آن SDA2546 است به این لینک مراجعه کنید
لطفا در پست ها و درخواست های بعدی خود ، شماره شاسی را قید کنید
چرا که در غیر این صورت پاسخی دریافت نخواهید نمود
عدم درج شماره شاسی در طرح سوالات و درخواست ها = اخطار
موفق باشید
با سلام فایل ایپرام تلویزیون پارس مدل 21F13S با شاسی CM-908S در خواست می شود. با تشکر فراوان.
با سلام اپیروم گروندیک لیما 2115 را اگر همکاران دارند لطفا در سایت قرار دهند
با سلام اپیروم 21uv86 با ایسی جنگل tda 9361را لازم دارم با تشکر
با تشکر با این فایل ها صدا مشکل دارد ممنون چنانچه فایل دیگری دارید اپلود فرمایید
با دو مدل از فایلها صفحه تاریک و با یکی دیگر مشکل صدا دارد
با سلام دوست گرامی یک نمونه فایل در ارشیو داشتم این را هم تست کنید.
http://kiansat.kim/showthread.php?p=157790#post157790
سلام به همه همکاران
اگه کسی فایل ایپرام تلویزیون پارس اسلیم مدلpars-2123us ای سی جنگل /tda 12176ps را دارد لطف کند اپلود کند.
با تشکر
سلام .
از همکاران گرامی اگه فایل تلویزیون 21 پارس اسلیم مدل pars-2123us با ای سی جنگل tda 12176ps را در اختیار دارید اپلود کنید ممنوم میشم.
سلام شماره روی شاسی
ph2529t op
وشاید هم این شماره باشدln-091110
دیگه چیزی ننوشته
با عرض سلام. فایل ایپرام پارس 21 اینچ الترا اسلیم مدل 155p شاسی ULTRA SLIM 21 PIP می خواستم تشکر .
سلام
دوستان من فایل ایپرام تلوزیون پارس مدل t2115mxبه شماره شاسی cuc2003رو میخاستم اگه کسی داره برام آچ بفرماید ممنون میشم
با سلام
دوست عزیز از این فایل استفاده کنید
کلیک کنید
با درود
برنامه ایپروم پارس 25003 اسلیم را نیاز دارم با شماره شاسی p103s
با تشکر
با سلام خواهشمندم فایل اپرام پارس به شماره شاسی wpf94-0 را در صورت امکان اپلود کنید با تشکر
با سلام پشت فیبر های ولتاژ به علت سوختگی چیزی مشخص نیست ولی مدل تلوزیون 21u86 شماره ایسی سیستم tda11156ps و ایسی ورتیکال stv8172 و تلوزیون اسلیم میباشد و متاسفانه فایلهای موجود در انجمن برای این مدل از تلوزیون جواب نداده با تشکر