سلام
استا عزیز
شماره شاسی cuc8890احتمالا درست است
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=saman 20;52607]سلام
دوستان من نقشه تلوزیون پارس مدل6-7093ویا گراندیکt70-528دوستان خرده نگیرین همین جوری پشت دستگاه دومدل براش ذکر شده و شماره شاسی هم زcuc8890است اگه کسی داره برام آپ کنین ممنون میشم
[QUOTE=saman 20;52986]آقا سامان سلام
شما این شماره های شاسی رو از کجا گیر میارید که تو هیچ عطاری پیدا نمی شود ؟
شماره شاسی را درست درج نکردید
اصلا درشاسی های گروندیگ شماره 8890 وجود ندارد
لطفا یک عکس از مدلی که پشت تلویزیون نوشته و یک عکس از نمای ظاهری شاسی ویک عکس از کنترل آن قرار دهید
موفق باشید
آیا شماره آی سی ایپرام آن SDA2526 یا SDA2546 هستند ؟
شماره شاسی wm081aa -cronas و شماره ای سی ورتیکال TDA 4863J میباشد
[QUOTE=محمد پناهی;52996][QUOTE=saman 20;52986]
آقا سامان سلام
شما این شماره های شاسی رو از کجا گیر میارید که تو هیچ عطاری پیدا نمی شود ؟
شماره شاسی را درست درج نکردید
اصلا درشاسی های گروندیگ شماره 8890 وجود ندارد
لطفا یک عکس از مدلی که پشت تلویزیون نوشته و یک عکس از نمای ظاهری شاسی ویک عکس از کنترل آن قرار دهید
موفق باشید
آیا شماره آی سی ایپرام آن SDA2526 یا SDA2546 هستند ؟
سلام
استاد اینم عکس از تلوزیون که خواستی اگه کسی نقشه اش رو داره ممنون میشم برام آپ کنید
آقا سامان عزیز سلام
اول اینکه اگر از همان اول عکسی از آن در سایت می گذاشتید ، زودتر به نتیجه می رسیدید
شماره شاسی تلویزیون شما CUC4510 می باشد و معروف است به شاسی اکوتو
شماره آی سی ورتیکال را اشتباه نوشتید !!!! آی سی ورتیکال این شاسی ها TDA8170 میباشد
ببینید آیا این نقشه به کارتان می آید یا خیر !
قسمت های تغذیه ، ورتیکال ، هریزانتال با هم یکی هستند
موفق باشید
سلام خدمت اساتید محترم
من نقشه تلوزیون پارس گراندیک مدل st2911mx را می خواستم ممنون میشم اگر کمکم کنید
دوست عزیز سلام
شما لطفا تمام شماره هایی که در شاسی درج شده را بنویسید
مدل را همانگونه که روی دستگاه نوشته شده است درج کنید (حروف کوچک و بزرگ رعایت شود + خط فاصله و .... را هم همانگونه بنویسید)
در غیر این صورت چند عکس از خود تلویزیون ، مدل تلویزیون ، شاسی تلویزیون ، کنترل تلویزیون در سایت قرار دهید تا زودتر نتیجه بگیرید
موفق باشید
g30
ga155
سلام
دوست عزیز ممنون از کمک شما ولی این نقشه ؛من قسمت تغذیه اش رو لازم دارم واضح نیست چه جوری بگم یه کم گنگه اگه مورد دیگه ای دارین ممنون میشم یا هم اگه فقط قسمت تغذیه اش کامل تر باشه به طوری که ولتاز دیود زینر ها مشخص باشه و پایه های آی سی و... اگه یه توضیح بدین در مورد طرز کار این مدار چون من دوتا تلوزیون دارم که هر دوتا تغذیه شون مشکل داره یکی تغذیه کم لامپ 100وات رو روشن میکنه ولی دیگری روشن و خاموش میکنه ممنون میشه یه توضیح هم در مورد این مدار بدین
سامان جان سلام
نقشه رو که فعلا در دسترس ندارم براتون آپلود کنم
ولی در مورد ایرادات تلویزیون شما ، پیشنهاد می کنم از بردهای تغذیه ای که در بازار به قیمت پنج هزار تومان بفروش میرود استفاده نمایید و اینقدر وقت خود را حدر نکنید !
روش استفاده این بردها هم به قدری راحت است که خودتان باور نمی کنید
فقط کافیست برای یکبار یکی از آنها در یک تلویزیون استفاده نمایید
موفق باشید
لطفا نقشه تلوزیون پارس مدل 21 f-356 با شماره شاسی future f 0415
بزارین واسه دانلود
ممنون...
درود
نقشه درخواستی شما در این تاپیک قرار گرفت . به لینک زیر مراجعه کنید :
نقشه تلویزیون PARS با شاسی FUTURE - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام
کسی از دوستان نقشه تلویزیون پارس 29 مدل
ST-7231-MX-PIP
رو اگه کسی از دوستان داره لطفا توی سایت بزاره
با تشکر
درود
دوست عزیز شماره شاسی چی شد ؟:dani:
این مدل احتمالا با شاسی cm-915 دوو است که در بخش موجود است
نقشه تلوزیون PARS با شاسی CM-915 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
نقشه و مانوئل سرویس تلویزیون دوو با شاسی : CM-915 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز
درخواست نقشه تلوزیون پارس اولترا اسلیم مدل :150P با شماره شاسی : PNM081AA را دارم
عکسهایی از شاسی و تلوزیون ضمیمه میکنم
با تشکر از عزیزان
با سلام
نقشه پارس مدل t70528 7093-6
اگه دوستان دارن محبت کنند ممنون میشم
آقا کریم سلام
به این لینک ها مراجعه کنید و ببینید آیا به دردتان می خورد یا خیر !
نقشه و مانوئل سرویس تلویزیون های پارس با شاسی اکوتو : GRUNDIG CUC 4400 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
نقشه و مانوئل سرویس تلویزیون پارس گروندیگ با شاسی : GRUNDIG CUC4510 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
درود
نقشه را از این لینک دریافت کنید :
نقشه تلوزیون GRUNDIG مدل T70-528 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
درود
جناب صالحی یک نمونه نقشه پارس الترا در این لینک قرار گرفت
لطفا تست کنید بینید با مدل درخواستی شما یکی است یا خیر ؟
نقشه تلویزیون PARS ULTRA SLIM FLAT - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام
درخواست نقشه گروندیک مدل ST-2114MX اگه کسی از دوستان دارن توی سایت بزارن...
با تشکر..
Chaci:cuc2***
درود
نقشه را از این لینک دریافت کنید
نقشه و مانوئل سرویس تلویزیون GRUNDIG مدلهای ST-55-715_725_805_825_855_898 با شاسی CUC2 0 2 1 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
لطفا نقشه 21f12s پارس با شماره شاسی cm908 را در اختیار من قرار دهید.
آی سی vct 38 32 را میتوان به جای vct 38 34 گذاشت؟ تغییراتی دارد؟
ممنون میشم کمک کنید
درود
از نقشه های زیر استفاده کنید . در ضمن فکر نمیکنم مشکلی برای استفاده از این دو آیسی به جای هم پیش بیاد اما فایل ایپرام
را سعی کنید تعویض کنید چون یکی مربوط به شاسی cm908s و دیگری مربوط به شاسی cm908/F است
نقشه و مانوئل سرویس تلویزیون پارس با شاسی : CM908S - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
نقشه و مانوئل سرویس تلویزیون دوو با شاسی : CM-908/F - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
بابت نقشه های قبل از شما ممنونم اما نقشه برای تلویزیون دوو بود و مدارات آن با پارس 21f12s متفاوت میباشد.
آقای مهندس،رنگی پارس 29 به شماره شاسی cm-920f دارم که تصویر به صورت منفی است حتی در حالت AV .
می خواهم بخاطر کمبود آی سی VCT 3834 آی سی VCT 3832 را جایگزین گنم.در حالی که آی سی ایپرام سالم گذاشته ام
اما تلویزیون یکبار روشن و به حالت STAND BY می رود.چنانچه تغییراتی روی شاسی نیاز دارد راهنمایی فرمایید.
درود
درمورد نقشه پارس 21F12S نگفتید کجای نقشه متفاوت بود ؟ . در مورد این آیسی نیازی به تغییر خاصی نیست فقط از آیسی ایپرام 24C32 استفاده کنید و اگر
تفاوتی نکرد با فایل ایپرام شاسی CM905 و CM908 هم تست کنید . میتوانید برای مشکل تلویزیون هم در بخش مربوطه تاپیک باز کنید تا دوستان راهنمایی کنند
تفاوت آیسیهای سری VCT38XX
فایل پیوست 46141
سلام من نقشه تلویزون پارس مدل T5530MX باشاسی CP370 را می خواهم
یا مقدار مقاومت R833 در شاسی CP370 را .
با تشکر . REZA321
باسلام دوست عزیز
نقشه درخواستی در سایت موجود بود
http://kiansat.kim/images/modernheaven/misc/tag.png http://kiansat.kim/images/modernheav.../paperclip.gif نقشه پارس Pars CP 370
نقشه کی برد پارس 29 unix راميخوام
ممنون
باسلام دوست عزیز
نقشه درخواستی در سایت موجود است
اما به علت اینکه شما کاربر ویژه نیستید نمی توانید دانلود نمایید
نقشه 29 اینچ پارس مدل یونیکس
------------------------------
سلام خدمت همکاران گرامی
R833=100=OHM
R834=5.6K
R812=0.33=OHM
STR-5707
--------------------------
دوست گرامی هرگونه سوال در مورد این تلویزیون داشتی مطرح نمایید تا با همکاری همکاران خوبمان در اسرع وقت پاسخ دهیم.
البته دوستان گرامی منهم به امکانات سایت دسترسی کامل ندارم وبعضی اوقات برای پاسخ دادن به برخی سولات ویا درمیان گذاشتن تجربه های خود با همکاران جوان به مشکل بر میخورم ولی به هر حال امکانات تعمیرگاه شخصی ام در اختیاری شما ست
دوست عزیز سلام
با سپاس از اینکه پاسخ دوستمان را دادید !
اما در پاسخ شما عرض کنم که شما می توانید با پرداخت 15 هزار تومان هزینه اشتراک یکساله سایت ، به گروه کاربران اشتراکی سایت بپیوندید و هم از تجربیات و اطلاعات سایت استفاده کنید و هم اینکه تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار دهید
موفق باشید