سلام آخرین جدیدترین فایل ایپرام و آبگرید ال سی دی ال جی به مدل 42LF20FR_TA رو میخواستم میخوام ورژن ال سی دی رو ببرم بالا یعنی آپدیت شه مرسی.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام آخرین جدیدترین فایل ایپرام و آبگرید ال سی دی ال جی به مدل 42LF20FR_TA رو میخواستم میخوام ورژن ال سی دی رو ببرم بالا یعنی آپدیت شه مرسی.
با سلام
لطفا" فایل ایپرام و یا آبگرید ال جی مدل 42lh20 rt جهت فعال سازی تیونر و گیرنده شبکه های استانی را خواستم
درود
این مدل باید به صورت پیش فرض تیونر دیجیتالش فعال باشد . اگر نیست در منو گزینه ها را بررسی کنید .
اگر در منو چیزی نبود با گرفتن همزمان دکمه های OK ریموت و دستگاه یا دکمه منو کنترل و دستگاه
ببنید منو سرویس ظاهر میشود یا خیر اگر منو نیامد نیاز به کنترل سرویس دارد که در اختیار نمایندگی ها است
در منو سرویس میتوانید این گزینه را فعال کنید اما مواظب باشید چه گزینه ای را تغییر میدهید چون ممکن است دستگاه دیگر روشن هم نشود
سلام به همه ی مدیران و کاربران من به پچ آپگرید LCD LH35 FR احتیاج دارم میدونم که شما این فایل رو واسه کاربران عادی قرار نمیدین ولی من هر چی تو همه ی سایت ها گشتم پیدا نکردم اگه لطف کنید و آدرس چند تا سایت بدین که این مدل های قدیمی هم واسه دانلود داشته باشه با تشکر فراوان منتظر جواب شما دوستان هستم
باسلام وخسته نباشیدخدمت دوستان عزیز ومدیران محترم لطفا اگه ممکنه فایل ایپرام ال سی دی ال جی مدل no 32 ld330 ta
درود
قابل توجه کاربرانی که درخواست فایل آپدیت دستگاههای خود دارند :
متاسفانه فقط تعداد محدودی از محصولات جدید ال جی شامل ساپورت میشوند
و دیگر محصولات حداقل در وب سایت شرکت پشتیبانی نرم افزاری نمیشوند
برای کاربرانی که درخواست فایل ایپرام یا فلش دارند نیز باید توجه کنند
اگراز مدیران و یا کاربران کسی فایل درخواستی را در اختیار داشته باشد برای آنها در سایت قرار خواهد داد و
نیازی به تکرار درخواست نیست . چون داشتن این فایلها ملزم به داشتن نمونه آن دستگاه و کپی گرفتن از فایل
ایسی های آن میباشد و نمیتوان در نت این فایلها را پیدا کرد . لذا تقاضا دارم در این موارد کمی صبور باشید واگر
پاسخی دریافت نکردید به معنی نداشتن ان فایل در حال حاضر توسط دوستان میباشد
با سپاس
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان و مدیران محترم اگه ممکن فایل ایپرام lcd lj 32ld 330
درخواست فايل فلاش و ايپرام lcd lg مدل 32ld310ta
سلام دوستان
نیاز به فایل فلش این پلاسما دارم 42pg220r-ta
با تشکر
مدل 42lk450-ta
درود
اگر فایل آپگرید نیاز دارید از لینک زیر میتوانید دانلود کنید .
LG 42LK450 Support: Find Manuals & Warranty Info | LG Australia
.
باسلام فایل پلاسمای الجی 32pc55rvh رو میخواستم
سلام فایل فلش برای مدل 42sl90qd-aa نیاز دارم در صورت امکان در سایت قرار دهید.خیلی متشکرم
سلام
علاوه بر فایل فلش اگر دوستی فایل ایپرام مدل 42SL90QD-AA را هم دارد در سایت بگذارد ممنون می شوم.
با سلام و خسته نباشید
لطفا فایل آپگرید ال ی دی ال جی 42PT350R-TD رادر سایت قرار دهید .
ایراد : منو ولوم به هم ریخته است-صدا نیست ولی تصویر هست - و برای ورود به تنظیمات کانالیابی رمز میخواهد .
با سپاس : BA.DAVOOD
باسلام خدمت دوستان فايل ايپرام الجي مدل 47LM6200
ابتدا مشکل خود را دقیقا" بیان کنید و سپس از Main Board عکس گرفته و در این صفحه قرار دهید .
سلام
شما برای فایل ایپرام در این قسمت در خواست دهید
لینک زیر
تاپیک مخصوص درخواست فایل ایپرام و آبگرید ال سی دی و پلاسما ال جی LG - صفحه 6 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام خدمت مدیران محترم بخش فایل اپیرام پروجکشن ال جی مدل: rt- 44NA21t
made in:republic of corea
با سلام خدمت مدیران محترم در خواست فایل اپیرام برای پروجکشن LG :RT-44NA21T
MADE IN COREA
باسلام خدمت مدیران محترم این بخش لطفا در صورت امکان فایل ایپرام tv الجی پروجکشن مدلRT 44AN21Tرا برام بذارید
سلام من نمیدونستم دقیقا کجا باید سوالم رو بپرسم که اومدم اینجا
تلویزیون من ال ای دی مدل LE5500 هستش و قابلیت اجرای صدا با فرمت DTS رو نداره میخوام بدونم میشه کاری کرد که بتونه این فرمت صوتی رو بخونه؟ حالا با آپدیت یا هر راه دیگه ای.
LG 42LE5500
اینم لینکه سایت LG
مشخصات دیگه ای هم باید بدم؟
درود
فایل اپدیت در لینک زیر قرار دارد . ورژن فعلی را با ورژن قرار گرفته
در سایت مقایسه کنید اگر یکی است نیاز به اپدیت ندارد
LG 42LE5500 Support: Find Manuals & Warranty Info | LG USA
.
با سلام خدمت دوستان و همکاران من به فایل اپیروم و ابدیت ال سی دی 42lk4300را نیاز دارم با تشکر
با عرض سلام خدمت مدیران انجمن ایپروم تلوزیون پروچکشن 46 انج مدل RT44NA21T را می خواستم
با سلام و خسته نباشید همکاران محترم
نیاز به فایل فلش ال ایی دی ال جی 47LV3500-TG دارم .
مشخصات :
آی سی فلش :شماره بدنه :IC 1401
شماره آی سی فلش:MX25L8006E هشت پین
ایراد: در بخش پرسش و پاسخ به صورت کامل توضیح داده شده.
ایراد : همه ولتاژها سالم هستند . استارت میشود .نور وتصویر و صدا نیست .احتمال بنده ایراد نرم افزاری هست .
با تشکر و سپاس : BA.DAVOOD
لینک ایراد به صورت کامل :
http://kiansat.kim/showthread.php?t=61250
سلام . خسته نباشید . فایل فلش ال سی دی ال جی مدل : 42px5rh-tb به شماره آی سی فلش : at49bv160c رو میخواستم . از اساتید خواهشمندم اگر کسی این فایل رو دارند لطف کنن و قرار بدن.
با سلام
اگه امکانش هست فایل ابگرید LG 42 LM 62000 روبزارید
باتشششششششششششششششششششکر
با سلام
لطفا فایل ابگرید LG 42 LM 62000 روبزارید
سلام. کسی فایل فلش ال جی نداره42px5rh-tb
سلام خدمت همه اساتید لطفافایل اپگرید تلوزیون 32lh70 ونحوه اپگریدش رو لطف کنید ممنون
لطفا نرم افزار و نحوه اپگرید LG 47 LW 45000-TA توضیح دهید. ممنون