باسلام
لطفا" از چگونگی اشتراک در گروه vip1 بنده را رهنمایی فرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
لطفا" از چگونگی اشتراک در گروه vip1 بنده را رهنمایی فرمایید
باسلام
برای طریقه عضویت در گروه ویژه سایت و نحوه واریز اشتراک و فعال سازی نام کاربری به لینک زیر وارد شوید
301 Moved Permanently
با سلام جناب كيانفر عزيز مشخصات فيش واريزي را ارسال كردم لطفا عضويت من (abady) را تمديد بفرماييد . با تشكر فراوان
درود
مشخصات وجه واریزی پیام خصوصی شد
لطفا رسیدگی کنید
مشخصات فیش را مجددا ارسال کردم
آقای کیانفر هنوز نام کاربری من در گروه vip2 فعال نشده
لطفا رسیدگی کنید
با تشکر
سلام مبلغ 150000 ریال ازکارت **** به حساب بانک صادرات شما کارت به کارت کردم لطفا نام کاربری منو در گروه vip2 فعال کنید.
با سلام مبلغ15000 تومان اینترنتی به حساب بانک صادرات جهت عضویت در گروه ویژه واریز کردم لطفآجهت فعال سازی اقدامات لازم مبذول گردد.باتشکر
با سلام مبلغ 32000تومان به حساب بانك ملي ازكارت ---------واريزكردم شماره پگيري --------جهت تمديدفعال سازي abbas6
سلام مبلغ 320000 هزار ریال از کارت اخرکارت به کارت ملت*********************
ازمدیریت محترم سایت نسبت به فعال سازی یوزر اینجانب اقدام فرمایند
سلام
مبلغ 22000 تومن از طریق اینترنت به حساب صادرات شما واریز شد و مشخصات به صورت پیغام خصوصی برایتان ارسال گردید لطفا اقدام مقتضی را میذول فرمائید
با تشکر
با سلام
وجه اشتراك يكساله به مبلغ 22000 تومان را طي تراكنش به شماره پيگيري 1045 از حساب 7004 **** واريز نمودم خواهشمندم اقدام فرماييد
با سلام من حق عضویت سالانه رو پرداخت کردم
جزئیات با پیام خصوصی ارسال شد
لطفا عضویت من را تمدید نمایید
باتشکر
سلام
دوست عزیز فعال شده
با سلام جهت فعال سازی نام کار بری mohammadaria
مشخصات فیش واریزی پیام خصوصی شد
:304019_mcsmiley4::304019_mcsmiley4::304019_mcsmil ey4:
بانک مبدا :ملت
بانک مقصد:صادرات
فیش واریزی پیام خصوصی شد
درخواست فعال سازی در گروه ویزه
سلام
آیا قیمیت تمدید vip اعضا با قیمیت کسی که برای اولین بار در سایت عضو می شود یک است ؟؟
سلام
دوست عزیز به دلیل اینکه هزینه های سرور خیلی بالا رفته و تعداد کاربران اشتراکی هم کفاف تامین این هزینه را نمیدهد خیلی وقته تخفیف تمدید اشتراک را بر داشتیم
ولی در این مورد سعی میکنم یه بررسی و نتیجه نهایی را خدمت دوستان اعلام کنم
بدرود
باسلام
به تایپیک زیر منتقل شوید
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام حساب --بهنامه -- شماره ارجاع01321319183
اینجانب کمال حسینی در تاریخ 18/5/91 مبلغ ده هزارتومان بابت تمدید اشتراک پرداخت کردم بانک صادرات کدشعبه4351 شماره فیش375543 لطفا کاربری منرا فعال کنید با تشکر از شما
دوست من
شما باید از طریق پیام خصوصی به بنده مشخصات واریز را بطور کامل ارسال نمایید نه در این تاپیک این هم لینک پیام خصوصی بنده
301 Moved Permanently
دوم اینکه تعرفه اشتراک بطور کامل و واضح نوشته شده مبلغ ده هزار تومنی در تعرفه ها وجود نداره
سوم اینکه این واریزی که نوشته اید در هیچکدام از بانک ها یافت نشد
موارد زیر را بطور کامل به پیام خصوصی من ارسال کنید تا بررسی شود
مبلغ واریزی؟(اگر کمتر از موارد ذکر شده در تعرفه واریز کرده اید مابقی انرا واریز کنید و مجددارسال نمایید)
تاریخ و ساعت دقیق واریز ؟
شماره پیگیری؟
شماره کارت شما؟
بانک مبدا و مقصد؟
این موارد همه بطور کامل در لینک زیر قید شده ولی شما به خودتان زحمت نمیدهید انرا بخوانید و ما را به زحمت نندازید!!!!!
قربان شما
سلام درخواست عضویت به چه صورت هست
سلام.به لینک زیر برو همه چیز کامل توضیح داد شده
http://kiansat.kim/showthread.php?t=7633
سلام دوست عزیز دقیقا حق با شمای که بترسی فقط بهتون بگم بعد از عضویتت افسوس اینو میخوری که چرا تا حالا زودتر عضو این سایت نشده بودی چون علاوه بر اینکه هم اطلاعات کاریت بالا میره هم میبینی که شاید صد برابر پولی که بابت عضویت پرداخت میکنی میتونی از کارهای که مشتریات میارن و قبلا توشون گیر میکردی به مجموع درامدت اضاف میشه:631821_Laie_82:
مبلغ وجه 150000ریال به حساب شما از طریق عابر بانک واریز کردم و مشخصات به صورت پیغام خصوصی برایتان ارسل گردید خواهشمندم اقدام فرمایید