با سلام ، بنده هم این مصیبت وارده را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض می کنم
مارا نیز در غم خود شریک بدانید .
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام ، بنده هم این مصیبت وارده را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض می کنم
واقعاً متأسف شدم ...
با سلام و عرض تستیت خدمت جناب آقای کیانفر بابت فوت همسر گرامیشان اینشاالله که غم آخرتون باشه از خداوند رحمان برای شما وخانواده ی محترم وباز ماندگان آن مرحوم صبرو شکیبایی خواهانم داداش سرت سلامت برای شادی روح تمامی خفتگان خاک الفاتحه
باسلام تسليت اين بند ه حقيررادر اين غم بزرگ بپذيريد انشاالله كه روح ان مرحومه مبروره قرين ارامش وامرزش باشدوبا تنهابانوي دوعالم همنشين گردد.غم اخرتان باشد.
ارادتمندشماrahpoyaگلپايگان
من هم تسلیت عرض میکنم خدا رحمتش کنه
بادرود وسلام خدمت جناب كيانفر اينجانب مصيبت وارده را به شما وبازمندگان محترم تسليت عرض ميدارم خداوندبه شما صبوري عطا بفرمايد بازگشت همه به سوي اوست.
جنابکیانفرگرامی ما را نیز در غم خود شریک بدانید
برای آن مرحومه طلب آمرزش و برای شما
و سایر بازماندگان صبر و طول عمر با عزت آرزومندم .
انا لله و انا الیه راجعو ن
و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی آغازی بی پایان را می سرایددرگذشت همسر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده
همسفر در راه ماند
زندگی سخت است لیک در سفر باید بود
همراهتان از سفر ماند سیلی سهمگین باور شاید نه سختی راه را می نماید
که بایستی تنها رفت صبری باید تا آرامشی زاید
ترک یارتان بر شما تسلیت باد
بازگشت همه بسوی اوست...
همکار عزیز جناب کیانفر
درگذشت همسر گرامیتان را صمیمانه تسلبت عرض نموده و از باری تعالی
برای جنابعالی و خانواده محترم ان مرحومه صبر عظیم مسئلت مینمایم .
ایزد منان روح پاکش را با سرور بانوان عالم حضرت فاطمه زهرا (س) محشور نماید
باسلام و عرض تسلییت جناب کیانفر عزیز از خداوند متعال خواستار صبر و بردباری برای شما و کلیه عزیزان و وابستگان همسر گرامییتان را دارم.ما را در غم خود شریک بدانید.
اندوه ما در غم از دست دادن ان عزیز بزرگوار در واژه ها نمیگنجد تنها میتوانیم از خداوند برایتان صبری عظیم و برای آن مرحومه روحی شاد و آرام طلب كنیم
من هم تسلیت عرض میکنم وخداوند برای شما صبر عطا فرماید
جناب کیانفر عزیز فقدان همسر بزرگوارتان ما را نیز اندوهگین ساخت. غفران و رحمت الهی برای آن عزیز از دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای جناب عالی از پروردگار متعال خواهانیم.
همسفر در راه ماند..زندگی سخت است…لیک..در سفر باید بود…همراهتان از سفر ماند سیلی سهمگین باور شاید نه ..سختی راه را مینماید که بایستی تنها رفت صبری باید تا آرامشی زاید.
ترک یارتان بر شما تسلیت باد .
تسلیت.غم اخرتون باشه
منم به نوبه خودم خدمت آقای کیانفر تسلیت عرض میکنم و انشااله که خداوند بهشون صبر بده
با سلام به جناب کیانفر و دوستان سایت بزرگ کیانست انشالله خداوند صبر بر تحمل غم وارد شده را به شما عطا کند
سلام آقای کیانفر بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدونید بقای عمر شما باشد
درود به جناب کیانفر درگذشت همسرتون رو تسلیت عرض میکنم امیدوارم غم آخر شما باشه!
من هم به نوبه خود این مصیبت وارده را خدمت اقای کیانفر وخانواده ایشان تسلیت عرض کرده وامیدوارم که خداوند صبروشکیبایی به شما عطابفرماید انشاالله که غم اخرتون باشه
با درود و احترام
بنده این غم بزرگ را به اقای کیان فر تسلیت عرض میکنم امیدوارم غم اخرتون باشه از درگاه خداوند خواستار بخشش برای ایشون دارم ایشالله خدا بهش رحم کنه خدا هم به شما صبوری بده
جناب كيانفر اينجانب مصيبت وارده را به شما وبازمندگان محترم تسليت عرض ميکنم خداوند صبر بر تحمل غم وارد شده را به شما عطا کند
سلام آقای کیانفر بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدانید خدا به شما وخانواده محترم شما و همسرتان صبر بدهد
با سلام
من هم به نوبه خودم تسلیت عرض میکنم . غم آخرتون باشه .
تسلیت اینجانب را قبول کنید و انشاالاه غم اخرتان باشد.خدا رحمت کنه همسرتان را.
سلام آقای کیانفر بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدانید خدا به شما وخانواده محترمتان صبر بدهد
با سلام خدمت آقای کیانفر بنده هم این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم ماراهم درغم خود شریک بدانید خدا به شما وخانواده محترمتان صبر بدهد وبقای عمر شما باشد
جناب كيانفر اينجانب مصيبت وارده را به شما وبازمندگان محترم تسليت عرض ميکنم خداوند صبر بر تحمل غم وارد شده را به شما عطا کند
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
جناب آقاي كيانفر، دوست عزيز و گرامي
درگذشت همسر بزرگوار و بردبار جنابعالی باعث تأسف و تألم خاطر شد.
اینجانب فقدان این بانوی گرامی را به جنابعالی و خانواده محترمتان تسلیت گفته و از خداوند متعال مغفرت و رحمت الهی را برای آن مرحومه و صبر و اجر برای جنابعالی و سایر بستگان مسألت مینمایم.
انالله وانا الیه راجعون
بنده هم به آقای کیانفر تسلیت عرض کرده و برای روح همسر گرامیشان غفران و رحمت ابدی و برای ایشان وسایر سوگواران صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم
انا لله و انا الیه راجعون..
تسلیت مجدد خدمت جناب کیانفر..
خداوند بیامرزدشان..روحشان شاد
گاهی زبان قادر به بیان کلامی برای تسلی خاطر نیست
جناب کیانفر خوب میدانم که هرچه بگویم باز هم نمی تواند ذره ای از درد و غم را برایتان کم کند
هر چند این کلمه این روزها برایتان تکراری ست اما تسلیت مرا هم پذیرا باشید
روحشان شاد و یادشان گرامی
بهشت خدا منزل گاهش
انا لله و انا الیه راجعون
آقای کیانفر عزیز ما رو در غم خود شریک بدانید....خداوند به شما و تمام خانواده داغدارش صبر دهد...
و ان شاء الله او را در جوار ام ابیها فاطمه زهرا در آن دنیا قرار دهد....
واقعا متاثر شدم از شنیدن خبر درگذشت همسر عزیزتون
خداوند متعال روح پاکش را با فاطمه زهرا محشور نماید و به شما و بازماندگان صبر عنایت فرماید
آقای کیانفر عزیز
بنده وسایر دوستان فوت همسر گرامیتان را به شما تسلیت عرض نموده وطول عمر با عزت برای شما وخانواده محترم از درگاه خداوند منان خواستاریم. امیر از رودسر
من هم درگذشت همسرتان را تسلیت عرض میکنم بقای عمر خانواده باشه.
جناب آقای کیانفر ماهم در غم خود شریک بدانید انشاءالله خداوند به شما صبر اعطا فرماید قاسم از کال
استاد شریک غم شما هستیم خداوند به شما سلامتی و صبر عطا کند
با عرض تسلیت خدمت اقای کیانفر انشاالله خداوند به شما صبر عطا بفرمایند ما را در غم خود شریک بدانید. 206v20
جناب استاد کیانفر به حضرت عالی تسلیت عرض می کنم , مارا در غم خود شریک بدانید , انشاالله خداوند به شما صبر جمیل عطا کند .