مشکل عمل نکردن سنسورحساسیت به ضربه دردزگیرمدل ht-618b racing
با سلام. در این دزگیر وقتی در را قفل میکنم وضربه روی سنسورحساسیت میزنم صدای اژیر در نمیاد خود سنسور حساسیت سالمه وسیگنال تحریک هم تاروی پایه میکرو کنترلر هم میاد .ریست هم کردم ولی فایده نداشته ایسی 2003 هم سالمه کسی میدونه باید چیکار کرد ایسی میکروem78p447napg وایسی ایپرام93c46کسی اگه برنامه این دوتا ایسی مربوط به این مدل دزگیر را داره برام اینجا قرار بده خیلی ممنون
پاسخ : مشکل عمل نکردن سنسورحساسیت به ضربه دردزگیرمدل ht-618b racing
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habib....
با سلام. در این دزگیر وقتی در را قفل میکنم وضربه روی سنسورحساسیت میزنم صدای اژیر در نمیاد خود سنسور حساسیت سالمه وسیگنال تحریک هم تاروی پایه میکرو کنترلر هم میاد .ریست هم کردم ولی فایده نداشته ایسی 2003 هم سالمه کسی میدونه باید چیکار کرد ایسی میکروem78p447napg وایسی ایپرام93c46کسی اگه برنامه این دوتا ایسی مربوط به این مدل دزگیر را داره برام اینجا قرار بده خیلی ممنون
سلام
آی سی میکرو دزدگیر فیوز بیتاش فعالن و قابل رید یا رایت شدن نیستن و آی سی ایپرامشم کاری با عملکرد شوک سنسور نداره
مشکل دزدگیرتون سخت افزاری نیست و اگر اشتباه نکنمباید برند هوتای باشه
زمانی که با دزدگیر دربها رو قفل کردید و دزگیر فعال شد کلید های قفل و قفل باز رو هم زمان نگه دارید تا 2 فلاشر و 2 تک آژیر بزنه و شوک سنسور دزدگیر فعال بشه
در ضمن برای تست شوک پس از قفل کردن دربها و فعال شدن دزدگیر حدود 30ثانیه صبر کنید و سپس برای تست ضربه بزنید
اگر مشکل بر طرف نشد عکسی از کیت دزدگیر آپلود کنید
پاسخ : قفل مرکزی 405 مدل 92
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen3437
سلام خسته نباشید.
یکی به من میگه سیمهای قفل مرکزی پزو 405 مدل 92 رو از کجا بگیرم چون با پزوهای 405 مدل پائین تر فرق میکنه سیم مربوط به بسته شدن /با تحریک منفی بسته میشه ولی سیم باز شدن درها/ باید تحریک منفی رو روی سیم نگه داری تا قفلها عمل کنه . من باید چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
برای قفل و باز هر دو با همون تحریک منفی عمل میکنن
احتیاطا بهتره برای اتصال سیمهای دزدگیر از دوتا دیود استفاده کنید
محل سیمها هم به گفته همکار عزیزمون میتونیت از یونیت قفل مرکزی بگیرین هم از سوکت کنار ستون بالای اهرم کاپوت
پاسخ : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ مشکلات سیستم های حفاظتی خودرو (دزدگیر)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pal-electronic
لطفا سوالات و مشکلات خود را در خصوص سیستم های حفاظتی و دزدگیر خودرو در این تاپیک مطرح نمایید
سلام خسته نباشی رله ی قفل مرکزیه 206 کجا قرار دارد.خواهش میکنم از دوستان سریعا جواب بدن