همکاران گرامی درود
اپدیت جدید بوش و j34 نیز اماده است لطفا دستگاه خود را اپدیت فرمایید .
در ضمن برنامه دانلود ساکس 500 در منو فقط برای نشتی هستش اپدیت جدید که گفتن رو تو منو نمیبینم ایا با هعمون منو باید بزنیم یا بعدا ایتمی بهش اضافه میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من امروز با برنامه دانلود بوش7.4.5 آقای همت زاده یک 206 v8 رو دانلود کردم شتاب ماشین بسیار خوب شد حتی از دانلود ایترنتی با pps نمایندگی هم بهتر بود که جای تشکر از جناب همت زاده رو داره امید وارم که مشکل روشن شدن چراغ چک هم برطرف شده باشه که نتیجه آن چند روزی زمان می بره
سلام
این دستگاه چه کارایی هایی داره؟قیمتش چنده؟
سلام خدمت دوستان یک خبر خوب هم به کسانی که isp جناب آقای همت زاده رو خرید کردن دارم اونم اینه که طی تماس تلفنی که با آقای همت زاده داشتم قراره پروگرام کردن fn و icn سمند مولتی پلکس هم تا دو ماه دیگه بهش اضافه بشه
با سلام
دوستان گزینه هایی که در برنامه ecu tools کاتل در قسمت دانلود بوش وجود داره به شکل زیر هر ecu رو مشخص کرده
me7.4.4(9647345280)13
me7.4.4(9646664380)91
me7.4.4(9650116680)23
me7.4.4(9647817380)23
سوال من از اساتید این است که اعداد درون پرانتز و دورقم بعد از پرانتز مشخصه چه چیزی هستند؟ و بر روی ماشین به چه صورت می توان این اعداد را پیدا کردتا برنامه صحیح را انتخاب کنیم؟
با سپاس فراوان
با سلام خدمت دوستان سايت بزرگ كيانست و تسليت ايام محرم و شهادت سرور و سالار شهيدان امام حسين (ع) و ياران با وفايش
دوستان موارد لازم رو اعلام نمودن در مورد اصلاحيه ساكس500 همان منو قبل ميباشد كه فايل اصلاحيه جايگزين شده است كه در مورد نشتي و مشكل سوئيچ كردن در سر بالايي ها ميباشد
و با تشكر از دوستان كه اطلاع رساني ميكنند
سلام
من یه اطلاعات مختصر در مورد دستگاه می خوام
1_دانلود های دستگاه از طریق obdهست؟
2_تبدیل ها رو از طریق obdانجام میده یاخیر؟