پاسخ : مشکلات کــــــاربری شما کـــــاربران در استفاده از سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sh.joomong
Fبا سلام و خسته نباشید به تمامی عزیزانی که ما را در مشکلاتمان یاری مینمایند.چگونه میتوانم وارد قسمتی از سایت شوم که جواب در خواست هایم تقریبا" به روز باشد یا نزدیک باشد ؟چرا که وقتی وارد موضوعی که میخواهم بشوم به عنوان مثال:دیدن فرکانس های جدید یا نرم افزار جدید و... بهد از باز کردن آن موضوع وکلی چرخیدن وبالا وبایین کردن مطا لب متوجه میشوم موضوعی را که وارد آن شدم مربوط به سال و حتی سالهای قبل بوده است.لطفا" مرا بعنوان یک تازه وارد و مبتد ی خوانده و شفاف و روشن راهنماییم کنید.خیلی خیلی از کمکی که به بنده میکنید ممنون و سباس گذارم چرا که برای رسیدن به موضوعاتم زمان زیادی را صرف میکنم .باز هم از لطفتان ممنونم...
درود
دوست عزیز برای دیدن اخرین موضوعات باید به اخرین صفحه
ان بخش مراجعه کنید و فکر نکنم مشکلی باشد چون پستی
که ارسال می شود دقیقا در اخرین صفحه همان بخش قرار
می گیرد
پاسخ : مشکلات کــــــاربری شما کـــــاربران در استفاده از سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sh.joomong
Fبا سلام و خسته نباشید به تمامی عزیزانی که ما را در مشکلاتمان یاری مینمایند.چگونه میتوانم وارد قسمتی از سایت شوم که جواب در خواست هایم تقریبا" به روز باشد یا نزدیک باشد ؟چرا که وقتی وارد موضوعی که میخواهم بشوم به عنوان مثال:دیدن فرکانس های جدید یا نرم افزار جدید و... بهد از باز کردن آن موضوع وکلی چرخیدن وبالا وبایین کردن مطا لب متوجه میشوم موضوعی را که وارد آن شدم مربوط به سال و حتی سالهای قبل بوده است.لطفا" مرا بعنوان یک تازه وارد و مبتد ی خوانده و شفاف و روشن راهنماییم کنید.خیلی خیلی از کمکی که به بنده میکنید ممنون و سباس گذارم چرا که برای رسیدن به موضوعاتم زمان زیادی را صرف میکنم .باز هم از لطفتان ممنونم...
دوست عزیز سلام
هر تایپیکی برای خود تاریخ دارد
که از روی آن می توانید متوجه بشوید که این پست مربوط به چه تاریخی هست
این یک مورد و مورد دیگر اینکه معمولا آخرین ارسالات و یا جدیدترین ارسالات در صفحه یک قرار دارد
و بترتیب صفحه دو و سه و چهار تا آخر بهمین ترتیب پست های قدیمی تر آن هستند
پاسخ : روش تغییر نام کاربری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بابک51
بار سلام وخسته نبا شید
بنده مشکل ورود به سایت با نام کاربری دارم وقتی میخوام نام کار بری را بنویسم اکثرا با ک حمزه دار می نویسد وسیستم قبول نمی کنه اگر راهنمایی بفرمایید چطوری میتونم نام کاربری را به انگلیسی تغییر دهم ممنون میشم.
دوست عزیز سلام
امکان تغییر نام کاربری فقط توسط آدمین سایت انجام میگیرد
با جناب کیانفر هماهنگ نمایید
ویروسی داشتن ادرس یاب سایت
سلام خسته نباشید من وقتی ادرس یاب سایت رو دانلود میکنم ویروس کش کامپیوترم اعلام ویروس داشتن می کنه با کامپیوتر دوستم هم امتهان کردم بازم همین مشکل بود لطفا چک کنید مر30 از زحمات شما