پاسخ : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ مشکلات سیستم های حفاظتی خودرو (دزدگیر)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASALAK
دوستان سلام
ماشین بنده 405 مدل 83 هستش ودزدگیر ماجیکار کره ای روش نصبه مدل دزدگیر 902-939F میباشد
میخوام دزدگیر رو به شیشه بالابر وصل کنم
دوستان گفتند باید پاور ویندوز بگیرم .حالا
1- چه مدلی بگیرم بهتره قیمتش ؟
2- نقشه اتصال به دزدگیر ؟
سلام
دوست عزیز مدل 902 استارتی و 939 بدون استارت هست
شما میتونید شیشه بالابر اتومات رو حتی بدون دزدگیر روی خورو نصب کنید و زمانی که درب ها رو قفل میکنید شیشه ها برن بالا حالا چه با دست یا ریموت فابریک یا دزدگیر دربهارو قفل کنید
فقط کافیه از تحریک منفی شیشه بالابر اتومات استفاده کنید و به سیم فرمان قفل سیستم قفل مرکزی ماشین متصلش کنید
داخل جعبه کیت شیشه بالابر اتومات نقشه سیمکشیش موجود هست
و بهتر از نمونه ای که شیشه هارو تک تک بالا میبره استفاده کنید که عموما همینجوریند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imen_g_sh
سلام
دوست عزیز در پژو 405 و پارس و سمند تحریک قفل مرکزی منفی است و با سیتم 206 کلا فرق میکنه شما نیازی به بالا بردن تایم فرمان دزدگیر ندارین و کافیه سیمهای فرمان قفل مرکزیتونو با دو عدد دیود به سیمهای فرمان قفل مرکزی خودرو متصل کنید و مشکلتون بر طرف میشه
باسلام
درصورت امکان شکل قرارگرفتن وجهات آن را نشان دهید.
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m,dehghan
باسلام
درصورت امکان شکل قرارگرفتن وجهات آن را نشان دهید.
سلام
اگر منظورتون جهت قرار گفتن دیودها در سمند و پژوست کافیه شما کاتد دیود ها رو به سیمهای فرمان قفل و باز دزدگیر وصل کنید و آند دیود ها رو به سیمهای فرمان قفل و باز ماشین متصل کنید
از دیود های سری 1N4001 تا 1N4007 میتونید استفاده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imen_g_sh
سلام
اگر منظورتون جهت قرار گفتن دیودها در سمند و پژوست کافیه شما کاتد دیود ها رو به سیمهای فرمان قفل و باز دزدگیر وصل کنید و آند دیود ها رو به سیمهای فرمان قفل و باز ماشین متصل کنید
از دیود های سری 1N4001 تا 1N4007 میتونید استفاده کنید
باسلام
مهندس میتونم بپرسم دلیل رفع عیب بخاطر قراردادن دیود ها ازنظر علمی چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m,dehghan
باسلام
مهندس میتونم بپرسم دلیل رفع عیب بخاطر قراردادن دیود ها ازنظر علمی چیست؟
سلام
به دلیل وجود نشتی جریان یا تلرانس برخی مدارات و قطعات یا به به قول بعضیا جریان برگشتی یا ...... در مسیر سیمهای تحریک قفل مرکزی و مدار دزدگیر شما منفی خالص یا صفر ولت که همون گروند یا بدنه هست رو در اتصال سیمهای دزدگیر به ماشین ندارین و یه سطح کمی از جریان یا ولتاژّ رو دارین و از اون طرف چون زمان فرمان تحریک خیلی کمه پس مسیر تحریک قفل یا باز کامل صفر نمیشه یعنی دزدگیر اون مسیر رو تو یه لحظه نمیتونه منفی کامل کنه و با گذاشتن دیود به شکلی که خدمتتون گفتم شما کار ***** رو انجام میدین و فقط منفی از کاتد دیود به مسیر تحریک ققفل مرکزی ماشن میرسه و اون سطح مزاحم رو بعد از کاتد دیود دیگه ندارید
1 فایل پیوست
راهنمایی درباره بی صدا قفل کردن درهای خودرو
باسلام خدمت دوستان بنده 2سال پیش این نوع سیستم حفاظتی که عکس کارتون وکنترلش راگذاشتم روی خودروام نصب کردم ودرمواقعی لازم هست روی بی صدا قفل کنم بلدنیستم وهرچی به نصب کننده مراجعه کردم هی بهانه آوردکه کدهای مخصوص داردکه باید ازنمایندگی بگیرم والان مشکل دیگری هم که دارم ازبس که باکنترل وررفتم سوئیچ که بسته هست بعدازچند سانیه سیستم فعال ولی درهاقفل نمی شوندمن هم حواسم نیست دررابازمیکنم وصدای آجیربلندمیشه واطرافیان راآزرده خاطرمی کندلطفادرصورت امکان منوراهنمایی بفرماییدمتشکر
فایل پیوست 84247
پاسخ : راهنمایی درباره بی صدا قفل کردن درهای خودرو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EBRAHIM47
باسلام خدمت دوستان بنده 2سال پیش این نوع سیستم حفاظتی که عکس کارتون وکنترلش راگذاشتم روی خودروام نصب کردم ودرمواقعی لازم هست روی بی صدا قفل کنم بلدنیستم وهرچی به نصب کننده مراجعه کردم هی بهانه آوردکه کدهای مخصوص داردکه باید ازنمایندگی بگیرم والان مشکل دیگری هم که دارم ازبس که باکنترل وررفتم سوئیچ که بسته هست بعدازچند سانیه سیستم فعال ولی درهاقفل نمی شوندمن هم حواسم نیست دررابازمیکنم وصدای آجیربلندمیشه واطرافیان راآزرده خاطرمی کندلطفادرصورت امکان منوراهنمایی بفرماییدمتشکر
فایل پیوست 84247
سلام دوست عزیز
بهتر بود عکسی از کیت دزدگیر میذاشتین
اگر دفترچه دزدگیر رو دارین توش نوشته
پشت ریموتها هم غالبا دستورات کاربدی رو مینویسن (mute یا silent)
فرمان بی صدا عموما فشردن همزمان کلید های قفل و باز هست
شما با روش سعی و خطا دو به دو کلید ها رو همزمان یک بار فشار دهید و اگر جواب نداد دو به بو یکبار نگه دارید و با اضافه شدن یا پاک شدن علائم روی صفحه ریموت به فرمان آن کلیدها پی میبرید که با تکرار مجدد همان عمل به حالت اول بر خواهد گشت
لطفا پس از تست نتیجه را اعلام کنید
پاسخ : راهنمایی درباره بی صدا قفل کردن درهای خودرو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imen_g_sh
سلام دوست عزیز
بهتر بود عکسی از کیت دزدگیر میذاشتین
اگر دفترچه دزدگیر رو دارین توش نوشته
پشت ریموتها هم غالبا دستورات کاربدی رو مینویسن (mute یا silent)
فرمان بی صدا عموما فشردن همزمان کلید های قفل و باز هست
شما با روش سعی و خطا دو به دو کلید ها رو همزمان یک بار فشار دهید و اگر جواب نداد دو به بو یکبار نگه دارید و با اضافه شدن یا پاک شدن علائم روی صفحه ریموت به فرمان آن کلیدها پی میبرید که با تکرار مجدد همان عمل به حالت اول بر خواهد گشت
لطفا پس از تست نتیجه را اعلام کنید
سلام دوست وهمشهری عزیزممنونم ازمحبت شمامتعصفانه دفترچه نداردبرچسب پشت ریموت هم کنده شده وباکلیدقفل وباز امتحان کردم نشدمیشه بیشترتوضیح بدیدوبفرماییدمنظورازدوبه بویکبارنگه دارید؟متشکرم ابراهیم خلف