پاسخ : راهنمایی درباره بی صدا قفل کردن درهای خودرو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EBRAHIM47
سلام دوست وهمشهری عزیزممنونم ازمحبت شمامتعصفانه دفترچه نداردبرچسب پشت ریموت هم کنده شده وباکلیدقفل وباز امتحان کردم نشدمیشه بیشترتوضیح بدیدوبفرماییدمنظورازدوبه بویکبارنگه دارید؟متشکرم ابراهیم خلف
سلام خواهشمندم
تو دزدگیرها و عموما تصویری ها با یکبار فشار دادن لحظه ای کلید ریموت یه عمل رو انجام میده و با نگه داشتن همون کلید (برای 2 ثانیه) عمل دیگه ای رو انجام میده که بستگی داره دزدگیر و برنامه هاش
چون اطلاعاتی در مورد برنامه های دزدگیر شما نداریم باید تست کنید مثلا کلید قفل و باز رو یکبار با هم یک لحظه بزنید اگر عکس العملی روی LCD ریموت نداشتید یعنی برای این حالت برنامه ای تعریف نشده یا اگر علامتی روی LCD ریموت اومد یعنی اون برنامه برای دزدگیر به این صورت فعال یا غیر فعال میشه و اگر نمیدونستین اون علامت که اومده چه برنامه ای هست دوباره عمل فشردن کلید های ریموت رو که انجام داده بودید رو تکرار میکنید و برنامه به حالت اول برمیگرده (اگر برنامه ای فعال شده باشه مجدد غیر فعال خواهد شد)
با این روش میتونید به اون برنامه مورد نظر که حالت سایلنت یا بی صدا فعال شدن دزدگیر هست دست پیدا کنید
امید وارم تونسته باشم ساده توضیح بدم و در رفع مشکلتون کمکی کنم
اگه بازم موردی بود در خدمتم
پاسخ : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ مشکلات سیستم های حفاظتی خودرو (دزدگیر)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajadnasirpor
سلام دوست عزیز نوع دزدگیرتون رو دقیق ذکر کنید که آیا دزدگیر ماجیکار اصل هستش روی کیت دزدگیر رو نگاه کنید و ببینید آنتن داره یا نه
سلام ممنونم اره ماجیک کار اصله یه انتن داره که پشت شیشه نصب شده ولی مدل دقیقشو نمیدنم رو کیتش نوشته mm211ریموتشم سفیده حالت بیضی هست
پاسخ : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ مشکلات سیستم های حفاظتی خودرو (دزدگیر)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EBRAHIM47
سلام دوست عزیزموفق نشدم عکسی ازکیت دزدگیرگذاشتم تاشایدبتونیدراحترکمکم کنیدهمچنان که فرموده بودی هرکلیدراچندثانیه نگه داشتم فقط کلیدکنارFکه باعلامتON/OF هست رویLCD علامت کلیدمیادوکلیدهاقفل می شوندوباتکراربازمیشوندوبان گه داشتن2کلیدی که درعکس روی ریموت دیده می شوندکه همان FوON/OFهستندنورLCDروشن ویارنگ آن تقییرمی کندکلیدFومولودی ویبره فعال می شودON/OFبابازکردن واردتنظیمات ساعت وON/OFباقفل کردن واردساعت کوکی می شود ودرضمن درپست قبل گفته بودم مدتی هست بعدازچندثانیه بسته بودن سوئیچ بدون اینکه درهاقفل شونددزدگیرفعال می شودوفکرمی کنم
AUTO SET ازآن زمان روی LCDریموت هستش منتظرراهنمایی شماهستم متشکرم
فایل پیوست 84488فایل پیوست 84487
سلام من هرروزبه این پست سری میزنم شایدکسی به من جواب بدهدممنونم ازآقاسجادعزیزچون به پستم توجه کرده بودیدولی شایدنخواستیدجواب دهیدچون دوستی به سئوالم جواب داده بودومن پستم خطاب به آن دوست بودولی بازهم ممنونم چون درادامه پستم دوستان آقامجیدوفوجی عزیزپست ایجادکردندوشمابه آنهاجواب دادیدسپاسگذارم