موراتی: رانیری مرد باهوشی است؛او دقیقا می داند چطور ایده هایش را به بازیکنان منتقل کند
رئیس باشگاه نرآتزوری از برد تیمش در داربی میلان راضی و خوشحال است
http://u.goal.com/158400/158494hp2.jpg
سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی به تمجید از کلودیو رانیری، مربی تیمش پرداخته
این درحالی است که اینتر یکشنبه شب توانست تا با نتیجه 0-1 از سد میلان عبور کند و سه امتیاز این بازی را به حساب خودش واریز کند. تک گل اینتر دراین بازی را دیگو میلیتو به ثمر رساند و موراتی از این برد کاملا راضی بود.
موراتی در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« این برد نتیجه فعالیت و تلاشهای رانیری بود. او بار دیگر تیم را بلند کرد. رانیری مرد باهوشی است.او دقیقا می داند چطور ایده هایش را به بازیکنان متنقل کند و چطور از آنها کار بگیرد و اعتماد به نفس را به آنها بازگرداند.»
رئیس باشگاه اینتر در ادامه درمورد عملکرد خاویر زانتی و و میلیتو صحبت کرد و به تمجید از آنها پرداخت:« این مهمترین بازی ما بود و فکر می کنم تیم ما واکنش خوبی داشت. من واقعا تحت تاثیر شخصیت آنها و به ویژه شخصیت زانتی بودم. او دقیقا مثل یک پسربچه می دوید. میلیتو هم به روزهای اوجش بازگشته.من احترام فراوانی برای این افراد قائلم ، آنها شخصیت فوق العاده ای دارند.من حتی باورم نمی شد که تیم ما از آخر، پنجم بود. در آن زمان است که با امیدزندگی می کنی ولی ارزش این بازیکنان در چنین شرایط سختی، واقعا خوب بود.»
اینتر در حال حاضر در رده پنجم جدول سری آ قرار دارد و از 18 بازی اش 32 امتیاز کسب کرده و با یووه صدرنشین 6 امتیاز فاصله دارد.