باسلام
دوستان 7.4.5 دو سنسوره را تبدیل به یک سنسوره کردم ولی خواستم دوباره به دو سنسوره تبدیل کنم ارور میده (در قسمت 3) . دیگه به هیچ مدلی نمیشه تبدیل کرد و در مرحله 3 ایراد میگیره.
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
دوستان 7.4.5 دو سنسوره را تبدیل به یک سنسوره کردم ولی خواستم دوباره به دو سنسوره تبدیل کنم ارور میده (در قسمت 3) . دیگه به هیچ مدلی نمیشه تبدیل کرد و در مرحله 3 ایراد میگیره.
دوستان مشکل حل شد
با تماسی که با مهندس داشتم.
ایشان فرمودند این شماره برنامه ها عمومیت داره و شما مقصد را تغییر نده و مبدا را یکی یک امتحان کن و خوشبختانه با یکی از برنامه ها که کاملا با نوشته روی ایسیو و قسمت شناسایی که با دیاگ قابل مشاهده میباشد فرق میکرد را قبول کرد و تبدیل شد.
ضمنا در مورد مشکل j34 with cruise هم با ایشان صحبت کردم و فرمودند که این فایلی که ما داریم مربوط به یک مدل از ایسیوهای اروپایی بوده که کروز فقط در دنده 5 فعال میشه.
با تشکر از توجه دوستان
با سلام خدمت دوستان آیا دستگاه کاتل ایسیو بوش دو گانه و تک سوز پراید رو فلش میکنه یا نه دوستان تا بحال فلش کردن دوگانه و تک گانه سوز بوش پراید رو با تشکر
سلام آقای امینفر من اکثرا با فلش کار میکنم و زیاد دانلود نکردم و و سوال من اینه که بوش پراید دو گانه رو شما فلش کردین با این دستگاه یا نه و اگه دستگاه رو به ماشین دو گانه بوش وصل کنم و فلش رو بزنم آیا امکان داره که فلش برنامه ماشین رو بهم بزنه یا اگه فلش این نوع ایسو موجود نباشه تو نرم افزار فلش کنه یا ارور میده در ضمن اگه ممکن هست بگین که چه مواقعی شما و چه عیب هایی تو ماشین میاد که دانلود میکنین و برای چه ماشین هایی با چه عیب هایی دانلود انجام میدین با تشکر
سلام
خدمت دوستان باید عرض کنم که دیاگ کاتل جناب همت زاده بوش پراید 2 گانه رو فلش میزنه و موردی هم نداره من خودم تست کردم