رانیری: زمین خوردیم اما برمی خیزیم
اینتری ها پیش از شکست مقابل ناپولی، در 8 دیدار پیاپی به پیروزی رسیده بودند و سرمربی این تیم امیدوار این روند از دیدار فردا مقابل لچه بار دیگر از سر گرفته شود.
http://u.goal.com/159100/159166hp2.jpg
سایت گل- کلودیو رانیری، سرمربی اینتر، انتظار دارد تیمش بعد از شکست 2-0 مقابل ناپولی در کوپا ایتالیا، بار دیگر به مسیر پیروزی برگردد.
اینتری ها پیش از این شکست، در 8 دیدار پیاپی به پیروزی رسیده بودند و سرمربی این تیم امیدوار این روند از دیدار فردا مقابل لچه بار دیگر از سر گرفته شود.
رانیری در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این شکست باعث نگرانی من نشد تنها کنجکاو هستم که ببینم تیم چگونه به این شکست واکنش نشان خواهد داد.
بیش از یک بار در این فصل دیدیم که بازیکنان با انرژی به مسیر قبلی برگشتند. ما زمین خوردیم اما برمی خیزیم.باید همچنان در سری آ خوب کار کنیم و ببینیم چند امتیاز کسب خواهیم کرد.
هدف من این است که تیمی بسازم که هیچ چیز و هیچ ** نتواند روی آن تاثیر بگذارد. من به ماشین بی نقص می خواهم که با اراده ای خلل ناپذیر و ذهنیتی قوی به سوی هدفش می شود."
در چند روز اخیر شایعاتی در مورد پیوستن تیاگو موتا به پاری سن ژرمن منتشر شد و غیبت این بازیکن در دیدار مقابل ناپولی به این شایعات دامن زد اما رانیری تاکید کرد غیبت این ملی پوش ایتالیایی تنها به دلیل مصدومیت بوده است.
" تیاگو در فرم بدنی نیست. پزشکان به من گفتند او از ناحیه ماهیچه پشت ساق پا دچار مشکل است و تنها به این دلیل در دیدار مقابل ناپولی به کار گرفته نشد. من براساس صحبت های مدیر برنامه ها یا اقوام بازیکنان در مورد بازار نقل و انتقالات تصمیم گیری نمی کنم."