پاسخ سیستم دزدگیر تصویری استیل میت
با سلام دوست عزیز .فرمایشات جناب اشکان را انجام دهید و اگه مشکل حل نشد و اتومبیل شما 405 و یا پرشیا میباشد میتونه مشکل از سیستم قفل مرکزی خود خودرو از پمپ درب جلو /رله قفل مرکزی و یا از سیم کشی باشه که باید بترتیب چک شود /اگه اتومبیل شما جزو این دسته بود که عرض کردم حتماٌ اعلام کنید
پاسخ : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ مشکلات سیستم های حفاظتی خودرو (دزدگیر)
سلام مجدد.
ماشینم 206 دزدگیرم استیل میت تصویری.وقتی دزدگیر فعاله درخود بخود باز میشه در مکانهای مختلف.این کار به دفعات تکرار میشه.الارم بازو بسته شدن آژیر هم بصدا درمیاد.ولی رو ریموت هیچ آلارمی نشون داده نمیشه.کیت اصلی روهم تست کردم گفتن سالمه.ریموت هم مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنید.
متشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آرتینا
سلام مجدد.
ماشینم 206 دزدگیرم استیل میت تصویری.وقتی دزدگیر فعاله درخود بخود باز میشه در مکانهای مختلف.این کار به دفعات تکرار میشه.الارم بازو بسته شدن آژیر هم بصدا درمیاد.ولی رو ریموت هیچ آلارمی نشون داده نمیشه.کیت اصلی روهم تست کردم گفتن سالمه.ریموت هم مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنید.
متشکر.
با سلام دوست من.اگه از کیت دزدگیر مطمئن هستید سیم منفی دزدگیر را چک کنید و حتمأ از بدنه جایی که رنگ نداره بگیرید
4 فایل پیوست
سلام خسته نباشيد دزدگير ماجيكار مدلm339f دارم كه به تعميركار نشون دادم ميگه انتن خراب شده وبايد تعويض بشه. از اساتيد ودوستان راهنمايي ميخواهم.تشكر
سلام دوستان آيا قابل تعمير هست يا به قول تعميركار تعويض كنم.ممنون اگر دوستان راهنمايي كنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فتوحی
قابل تعمیر هست ولی قیمت انچنانی ندارد تا وقت براش بزاری
سلام ممنون از پاسخ شما قيمت هشتادهزار ميگه تعميركار.
عدم نمایش اطلاعات روی ریموت تصویری ماجیکار
درود بر شما دوستان عزیز
دزدگیر تصویری کاملا عمل میکنه اما تصاویر رو نشون نمیده و فقط ساعت عمل میکنه
ممنون میشم توضیح بدید کدوم قطعه مشکل پیدا کرده که تعویضش کنم.
مشکل بی دا بودن دزدگیر استیل میت
امروز رفتم لنت عوض کنم اومدم خونه دزدگیر رو که زدم صدا نداشت.دلیل چیه؟