پاسخ : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ مشکلات سیستم های حفاظتی خودرو (دزدگیر)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آرتینا
سلام مجدد.
ماشینم 206 دزدگیرم استیل میت تصویری.وقتی دزدگیر فعاله درخود بخود باز میشه در مکانهای مختلف.این کار به دفعات تکرار میشه.الارم بازو بسته شدن آژیر هم بصدا درمیاد.ولی رو ریموت هیچ آلارمی نشون داده نمیشه.کیت اصلی روهم تست کردم گفتن سالمه.ریموت هم مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنید.
متشکر.
/
با اینکه از تاریخ این پست چندماه گذشته ولی لازم دیدم که از تجربه خودم در این مورد برای دوستان توضیح دهم , من هم هفته پیش دقیقا" بهمین مشکل برخورد کردم و ایراد از ریموت کنترول بود و به این علت که میکروسوئیچ ریموت در ظاهر درست کار میکرد و حتی در دفعاتی هم بازدن شاسی درب را قفل میکرد ولی در واقع میکرو سوئیچ مشکل داشت و وقتی ریموت اصلی را داخل خونه گذاشتم و محض اطمینان باطریش را در آوردم و از ریموت یدکی استفاده کردم مشکل کاملا" برطرف شد ...
پاسخ : قفل مرکزی 405 مدل 92
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen3437
سلام خسته نباشید.
یکی به من میگه سیمهای قفل مرکزی پزو 405 مدل 92 رو از کجا بگیرم چون با پزوهای 405 مدل پائین تر فرق میکنه سیم مربوط به بسته شدن /با تحریک منفی بسته میشه ولی سیم باز شدن درها/ باید تحریک منفی رو روی سیم نگه داری تا قفلها عمل کنه . من باید چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
با سلام . با اجازه اساتید عزیز با تعویض جامپر قفل مرکزی کیتدزدگیر مشکل این دوستمون بر طرف می شود
سلام
من میخوام باطری ریموت کنترل دزدگیر فابریک سمند 92 رو عوض کنم
چطوری باز میشه
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بابابرقی
سلام
من میخوام باطری ریموت کنترل دزدگیر فابریک سمند 92 رو عوض کنم
چطوری باز میشه
اینم عکسش
ممنون
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
احمد قربانی
دوستان با سلام من یه دزگیر با مارک MAGECARرو ماشین دارم میخواستم ببینم میشه شیشه بالابر رو ش نصب کرد (شیشه پرون)ماشین پراید 131هستش در ضمن دفترچه دزگیر رو هم ندارم ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام . برای نصب پاور ویندوز ( شیشه بالابر ) نیازی به دزدگیر ندارید بدون دزدگیر هم می توان پاور بست برای شروع شما یک عکس از پاور خودتون تو سایتقرار دهید تا برای نصب راهنمائی کنم