فعال شده است
نمایش نسخه قابل چاپ
بادرود وخسته نباشید خدمت مدیریت محترم بنده امروز ۱۴۰۰/۱/۲۵ساعت حدودا ۱۲:۴۵به شماره کارت چهار رقم آخر ۲۱۷۱حق اشتراک پرداخت نمودم نام کاربریmoein 88لطف نمایید اشتراکم رو فعال بفرمایید با سپاس از لطف شما :lay::lay::359421_LaieA_048:
بادرود جناب کیانفر گرامی مبلغ از حسابم کم شده ولی همچنان رنگ کاربری زرد میباشد لطفا فعال بفرمایید سپاس
بادرود جناب کیانفرگرامی مشخصات واریزی حق اشتراک روبراتون پیام خصوصی کردم منتظر لطف جنابعالی هستم با سپاس
ازلطف شما سپاسگزارم
شماره حساب۵۸۵۹.....۶۲۵۰نقل قول:
نوشته اصلی توسط deba
باسلام من پول واریزکردم 70هزررتومان واریزکردم کاربریم سبزنشد
4 رقم اخر کارت خود را پیام خصوصی کنید تا بررسی شود
در پیام خصوصی هم به شما عرض کردم شما یک نام کاربری بیشتر نمیتونید داشته باشید که این هست :kamal hosini
و اشتراکی هم هست اگر سعی کنید با نام کاربری دیگری وارد سایت بشید هر دو نام کاربری شما رو مسدود میکنم
الان هم اگر واریز مجدد داشتید با این یوزر kamalhosini که فکر نمیکنم راست بگید چون قبلا بخاطر ارسال مشخصات جعلی پرداخت این نام کاربری :کمال حسینی مسدود شده
الان هم باز دروغ بگید کوکی سیستم شما رو جوری میبندم که به هیچ طریقی نتونید وارد سایت بشید
متوجه هستید برادر بنده با شما شوخی ندارم
مشخصات واریزی را پیام خصوصی کنید اگر درست بود شماره کارت هم بزارید براتون برگشت بشه نمیتونید برای این یوزر اشتراک مجدد بدید همان یک یوزر رو میتونید استفاده کنید
تا الان سه نام کاربری درست کردید که همه یوزر های شما رو گشت سایت اتوماتیک برای بنده پیام میده و مشخصه :
kamal hosini seems to have kamalhosini multiple personalities using کمال حسینی and kamal hosini sharing the same computer. No soup for you! and you! and you!
دبیری هستم ولی هرچی سرچ میکنم نمیتونم دانلود رو انجام بدم
دبیری هستم فایل فلش پخش مارشال me2279 لطفا
برادر این تاپیک مخصوص اعلام عضویت کاربران میباشد
درخواست فایل فلش اینجا نیست
لطفا با ایجاد پست در مکان نامناسب بخش های سایت رو نامنظم نکنید
این تاپیک درخواست فایل فلش
درخواست بدید اگر مدیران در اختیار داشته باشند براتون میزارند اگر نداشته باشند باید از جای دیگه فراهم کنید
***بخش مخصوص درخواست فایل فلش رسیور ***
باسلام
حق اشتراک واریز شد.جهت تمدید اقدام
فرمایید. باسپاس md.ht
با سلام kamran48 هستم حق عضویت یک ساله پرداخت شد
چهاررقم اخر کارت۴۷۷۴ میباشد
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.
من عضو جدید هستم و فقط نیاز به یک فایل جهت خام کردن یونیت ایربگ دارم.
اشتراک یکساله حقیقتا برام کاربردی نداره و فقط میخوام فایل هارو دانلود کنم که یکی از دوستانم که دستگاه پروگرامر داره،یونیت ایربگ ماشینم رو برام درست کنه.(البته اگه مشکل دیگه ای پیش نیاد)
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن یا اشتراک یک روزه رو فعال کنن.
با تشکر از همه اساتید❤️❤️
سلام اشتراک Vipیک ساله پرداخت کردم ولی فعلا فعال نشدم ممنون رسیدگی کنید شماره آخرکارت 9978
برادر شما سه تا نام کاربری درست کردید که اولی هم چند سال پیش بوده و توقیف شده و دلیلش هم مشخص نیست
از درست کردن نام کاربری تکراری خودداری کنید
این نام کاربری برزو62که اشتراک پرداخت کردید رو براتون فعال کردم
از ورود با کاربری های دیگر خودداری کنید چون باعث بسته شدن همه یوزرهای شما میشه
سلام.بنده عضویت تمدید کردم مبلغ هفتاد تومن اما یوزرم فعال نشده.لطفا پیگیری کنید.مشترک چندین سالتون هستم
باسلام خدمت مدیران محترم .من ازتاریخ 2012عضو میباشم امروز برای تمدیداشتراک اقدام کردم و گزینه اول گروه ویژه راانتخاب کرده ومبلغ70000هزارتومان پرداخت نموده ولی هنوز فعال نشدم واسمم سبز نشده اگراشتاه کردم لطفااصلاح کنید ومرا فعال کنید تا از امکانات این سایت عالی وبینظیر همچون گذشته استفاده کنم.باتشکرفراوانmazi29
mazi29هستم شماره آخر کارتی که با آن پرداخت نمودم1817میباشد
سلام جطورپرداخت کنم
باسلامmona55هستم مبلغ100هزارواریز کردم ساعت 12-48-41سانیه
تراکنش با موفقیت انجام شد
شماره مرجع: 198764566204 نام سایت پذیرنده: ------ شماره پایانه: ------ مبلغ: 1000000 شماره کارت: -******603799 بانک صادر کننده: بانك ملي آدرس سایت پذیرنده: ------ زمان انجام تراکنش: 00:48:42 1400/07/01 شماره پیگیری: -----
اوکی
اشتراک شما فعال شد
mona55
https://kiansat.kim/images/RedMetal/...ser-online.png
***کاربران ویـــــــــژه*** https://kiansat.kim/images/ranks/star02.gif
مشخصات واریزی رو نباید در پست بزارید
بادرود - مهندس جان درتاریخ 1400/08/17 ساعت 11:28 مبلغ 100 تومان بابت اشتراک سالانه پرداخت کردم از درگاه پرداخت انلاین متاسفانه هنوز اشتراکم فعال نشده . چهار رقم آخر کارت 7787 تجارت --- لطفا رفع مشکل بفرمایید. با سپاس