با سلام خالي ميباشند و فقط فرمول داخل آنها نوشته شده
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خالي ميباشند و فقط فرمول داخل آنها نوشته شده
با فرمولی که گفتید نشد ایا باید 5خط کیلومتر نوشته بشه یا خطهای اول 00 و خط اخر کیلومتر
این فایل رو به 17000 تغیر بدید لطفا
تقدیم به شما
با تشکر از دوست عزیزی که فایل رو کم کردن باید بگم که شما مطمئنید که ماشین روشن میشه قبل از اینکه بتونم فایل شما رو امتحان کنم ماشین رفته بود ولی با روش شما چند مدل تست کردم نشد ولی در اخر با چند بار بازو بست تونستم یه راهی براش پیدا کنم شبیه کار شما با یه تفاوت کوچک
تست کردم صدر صد جواب می ده
سلام دوست من دست شما درد نکنه از بابت فرمول ولی من با این فرمول همه کار هایی که گفته شده رو انجام میدم ولی وقتی با برنامه خواندن فایل کیلومتری که جناب آنتی زحمتش رو کشیدن انجام میدم دو تا کیلومتر میده یکی کیلوکتر قبلی خودش و یکی اون 8 بیتی که با فرمول شما زده میشه رو نشون میده و رو ماشین هم امتحان نکردم هر دو فایل رو آپلود کردم دوستان نظر دهند با تشکر:lay:
فایل شما رو چک کردم شما یکی از خطهای کیلومترو پاک نکردید
کیلومتر در فایلی که شما قرار دادید در دو خط 4550 و 4D40 ذخیره شده اند
شما باید یا هر دو رو مشابه هم تغییر بدید و یا یکی رو صفر کنید !
با سلام خدمت مهندس این فایل رو یکی از دوستان تغییر دادن و با برنامه ای که شما زحمتش رو کشیدین فایل کیلومتر رو یکی نشون میده و من خط ها رو نگاه کردم همشون رو f کرده بود همون خط4d40 رو آیا با ffکردن مشکلی پیش نمیاد یا تغییر بدیم خوبه چون با تغییر دادن دو تا فایل کیلومتر رو با برنامه شما مهندس نشون میده با تشکرفراوان