پاسخ : کمک برای رفع خطای سنسور ناک پژو 405
نقل قول:
با یه مقاومت حدود صد کیلو اهم در مسیر سیم مهره قهوه ای تا یونیت فن مشکلت حل میشه
همه ایسیوهای بالا رو که نوشتی از نوع والئو میباشن که راحت به SLC تبدیل میشن
قبلا یه مقاومت سره راه سیم کشی یونیت بود درش آوردم دیروز دنبال چیزه دیگه ای بودم تو مغازه یهو اونو پیدا کردم با اهم متر مقاومتشو گرفتم دیدم 100 هست البته 2 تا 50 سری شده بودن ... یادمه قبل از برداشتن این ها فن روی 80 درجه روشن میشد حالا تصمیم دارم یکیشو وصل کنم و تست بگیرم احتمال زیاد دورو بره 90 روشن میکنه ...
همشون نه valeo نیستن خیلی هاشونو من دیدم روی قاب فلزیشون زده sagem ولی تو برنامه وقتی میخوای تبدیل بزنی اینطوری میارشون :
sagem/valeo
ولی s2000-10 رو فقط میزنه sagem
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jodah
قبلا یه مقاومت سره راه سیم کشی یونیت بود درش آوردم دیروز دنبال چیزه دیگه ای بودم تو مغازه یهو اونو پیدا کردم با اهم متر مقاومتشو گرفتم دیدم 100 هست البته 2 تا 50 سری شده بودن ... یادمه قبل از برداشتن این ها فن روی 80 درجه روشن میشد حالا تصمیم دارم یکیشو وصل کنم و تست بگیرم احتمال زیاد دورو بره 90 روشن میکنه ...
همشون نه valeo نیستن خیلی هاشونو من دیدم روی قاب فلزیشون زده sagem ولی تو برنامه وقتی میخوای تبدیل بزنی اینطوری میارشون :
sagem/valeo
ولی s2000-10 رو فقط میزنه sagem
ممنون
دروود
بعضیاشون درسته روی پوستشون نوشته ساژم ، ولی داخلشون سیستم والئو هست که حافظه ای دو برابر ساژم دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سعید زینیوند
دروود
بعضیاشون درسته روی پوستشون نوشته ساژم ، ولی داخلشون سیستم والئو هست که حافظه ای دو برابر ساژم دارن
اهان اینو نمیدونستم !
ممنون
یه پیام خصوصی دادم چک کن
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jodah
امروز مقاومت هارو تست گرفتم
2 تا 100 اهمی بودن که قبلا که روی ماشین بسته شده بودن اشتباه سری شده بودن و به جای اینکه 200 اهم مقاومت ایجاد کنه با اینکه سری بودن هیچ فرقی نکرده بودن و 100 اهم مقاومت داشت که من جداشون کردم و تک تک تست کردم دیدم 100 اهمی هستن سریشون کردم به صورت صحیح دیدم مقاومت شد 200 اهم بعد موازی کردم شدن 50 اهم که دیگه به صورت 50 اهمی بستمش سره راه یونیت فن
http://s6.uplod.ir/i/00879/yq35x4vvmaev_t.jpg
http://s6.uplod.ir/i/00879/b6gbue7xnp2g_t.jpg
بعد انجام این کار دمای روشن شدن فن از 96-98 به 90-92 کاهش پیدا کرد !
فعلا راضی هستم اگر بعدا بازم خواستم کمتر بشه مقاومتی با 60-70 اهم سوار میکنم
درود برشما وممنون بایت اطلاعات مفیدتون
برای پایینتر زدن فن 405 بهتره از 3عدد مقاومت که بصورتی که در عکس اوردم استفاده کنید
.خوبی اینکار اینه که میتونید در 3دمایمختلف کاربری داشته باشد توسط یک کلید 3 حالته
فایل پیوست 122354یا اینکه از یک پتانسیومتر 200 الی 500 همی استفاده کنید وروی اهم های مورد نظرتون بزارید