فایل ایپرام دستگاه دی وی دی AILIPUمدل DVD-3003
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman 20
سلام دوستان
فایل ایپرام دستگاه دی وی دی AILIPU اگه اسمش رو درست خونده باشم مدل 3004 رو میخاستم ممنون میشم اگه کسی داره برام آپ کنه مدل3003 رو دام از روی یه دستگاه دیگه کپی کردم جاش کار میکنه ولی کلید ها و دیس پلی کار نمی کنند ولی دستگاه درست کار مینه ایراد دستگاه هم اینه که صدا ندارد ولی با تعویض ای آی سی صدا درست شد فقط فایل مدل خودش رو میخام ممنون از همه شما عزیزان
سلام دوستان
عذرخواهم مدل رو من جابجا نوشتم مدل3003رو میخاستم 3004 رو دارم از این بات عذر خوام میبخشید دوتا دستگاه جلوم بود یه لحظه اشتباه شد در ضمن فایلهیی رو که برام آپ کرده بودین دان کردم با هیچ کدم کار نکرد حتی مدل 3004 که برام آپ شده بود در حالی که از روی دستگاه دیگه که مدل3004 هستش من هم کپی گرفتم و هم خود آی سی همون دستگاه رو تست کردم کار میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan nozad
سلام دوست عزیز
عذر خواهم این مدل رو هم تست کردم جواب نداد ضمنا شمار آی سی سیپیو هم هست S5L5025X04-00 و شماره خود آی سی هم GD25Q80 ممنون میشم این فایل رو برام آپ بفرمایید
درخواست فايل آپگريد دي وي دي سامسونگ مدل DVD-U9800
با سلام :
لطفا فايل آپگريد دي وي دي سامسونگ مدلDVD-U9800 را مرحمت فرماييد . ممنونم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman 20
سلام دوست عزیز
عذر خواهم این مدل رو هم تست کردم جواب نداد ضمنا شمار آی سی سیپیو هم هست S5L5025X04-00 و شماره خود آی سی هم GD25Q80 ممنون میشم این فایل رو برام آپ بفرمایید
سلام عزیزان
شرمنده دوستان گلم من منتظر این فایل هستم اگه کسی داره ممنون میشم آپ بفرماید
دخواست فايل ايپرام dvd new sony
]با سلام خدمت دوستان در صورت امكان فايل ايپرام dvd new sony dvs-7873 RC1389L-x6 را در سايت آپلود نماييد.
با تشكر