خدمت شما جناب yasharararart
.البته كمي هم به فايل بكاب شما شك دارم.اميدوارم مشكلي نداشته باشيد.
لطفا نتيجه را اعلام فرمائيد.
نمایش نسخه قابل چاپ
خدمت شما جناب yasharararart
.البته كمي هم به فايل بكاب شما شك دارم.اميدوارم مشكلي نداشته باشيد.
لطفا نتيجه را اعلام فرمائيد.
با نظر جناب ذولعلی موافقم تا حالا چنین فایلی ندیدم لطفا نتیجه رو اعلام کنید ممنون.
همکاران گرامی درود
متاسفانه با یه بک اپی دیگه که گرفتم و مقایسه انها متوجه اختلاف شدم وتا اخرین لحظات هم منتظر شما اساتید گرامی بودم نهایتا ماشینو بی کد کردم رفت ولی خودم هم از محتویات فایل شاخ در اوردم چون چنین موردی رو بهش بر نخورده بودم.
این هم فایل بک اپ دوم
سلام
هر دو فايل را چك كردم.خيلي باهم تفاوت دارند.
در بكابگيري دقت كنيد.
يك توصيه كه به دوستان و همكاران عزيز دارم اينستكه از اي سي دو بار بكاب بگيريد.وبا هم مقايسه كنيد.
مورد دوم اينكه هيچ وقت اي سي خودش را پاك و برنامه ريزي نكنيد.از يك اي سي ديگر جهت برنامه ريزي استفاده كنيد.تا در مواقع ضروري اي سي خودش را داشته باشيد.
همکارن گرامی درود
باز هم از عدم پاسخگویی شما سپاس گزارم :621221_LaieA_011::621221_LaieA_011:فایلی را که از شما همکارن درخواست کرده بودم به دست اوردم لذا انرا جهت استفاده دیگر همکارن قرار میدهم انشا... کار هرکسی که مثل خودم بلای ناگهانی بر:851319_parssmile_v1اش نازل شد راه بندازه
سلام خدمت دوستان این فایل فلش پراید هستش که زحمت آن را بکشید میخوام کیلومترش 15000 باشه با تشکر از زحمات شما دریافت کد سوییچ ایسیو های زیمنس تو پست 66
سلام خدمت دوستان با تشکر از شما با کمک یکی از دوستان کیلومتر مورد نظر رو به 15000 تغییر دادم اینم فایل تغییر یافته
سلام فایل پیوست مربوط به کامپیوتر زیمنس بای فول 405 cbeمیباشد لطفا به کیلومتر 9100 تغییر بدید متشکرم.