سلام
شما صفحه 17 این راهنما رو نگاه کنید مشکلی داشتید من در خدمتم
ببینید تعداد پایه ها یکی است ؟
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - کلیه پرسشهای شما در رابطه با سخت افزار ایکس پروگxprog-m xprog xprog-m xprog
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شما صفحه 17 این راهنما رو نگاه کنید مشکلی داشتید من در خدمتم
ببینید تعداد پایه ها یکی است ؟
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - کلیه پرسشهای شما در رابطه با سخت افزار ایکس پروگxprog-m xprog xprog-m xprog
سلام ممنونم که جواب دادید من دقیقا همون کار رو کردم و تعداد سیمها هم یکی است فقط روی دو تا از سیمها از سیمها نوشته شده Optional-must be Hi و Optional-must be Lo که منظورش رو نفهمیدم حالا نمیدونم اشکال کار اونجاست یا جای دیگری . البته این ایسی مربوط به ایموبلایزر پراید هست .
البته یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که زمانیکه میخوام ایسیهای st10 رو پروگرام کنم . البته اینم بگم دقیقا مطابق دستورالعمل شما کار کردم و تا حالا بالای 10 بار با دستورات شما چک کردم ولی دائم با پیام the device is silent مواجه میشم نمیدونم مشکل کار کجاست .
بازم از بذل توجهتون ممنونم که بدون هیچ چشم داشتی اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار میدید .
سلام.اگه میشه مراحل نصب نرم افزار را توضیح بدین.برای ویندوز 7با تشکر
سلام
میخواستم ببینم راهکاری برای برنامه ریزی ایسیوهایی که دارای ایسی فلش هستند از روی کار بوسیله XPROG وجود داره چون اون دستگاه تی ان ام 5000 که با یه اینتر فیس ارائه دادند بوسیله اتصالاتی به ایسی میکرو ، فلش رو بدون بیرون آوردن برنامه ریزی میکنه البته من دیتاشیت اون ایسی INFINEON رو دارم البته بگم دقیقا هم نمیدونم اون تی ان ام فلش رو برنامه ریزی میکنه یا اینکه باز هم خود میکرو دارای حافظه هست ممنونم اگه جواب بدید
شماره ایسی مربوط به ایسی میکرو ایسیو S2000 3E دارای ایسی فلش
INFINEON sak-C167CR
شماره ایسی فلش AM29F200BB
سلام
شرمنده دوست عزیز از اینکه دیر جواب دادم
این ارور شما دو علت داره یا اینکه برق به ECU وصل نکردید؟ یا اینکه کامپیوتر شما رابط RS232 داره که اونو غیر فعال نکردید
این عکسها رو نگاه کنید و چک کنید ببینید درسته یا نه ؟
فایل پیوست 48831
فایل پیوست 48832
با سلام خدمت جناب دهقان یه سوال داشتم اینکه منفی دستگاه xprogرواشتباها به 20ولت مثبت وصل کردم الان دستگاه دیگه کار نمیکنه و در قسمت hardware info میزنه device is silentبه نظر شما دستگاه رو چیکار میشه کرد ایا میشه تعمیرش کرد؟
با تشکر با تعویض هر دو مشکل حل شد