پاسخ : سورپرایز برای دوستان کیان ستی کم کردن کیلومتر از روی ای سی یو زیمنس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حميد ذوالعلا
دوست عزيز خط هائيكه نام برديد اگر در ان 0f1f بود دست نزنيد.(ان خط را تغيير ندهيد)
با سلام اقای ذوالعلا عزیز در بسیاری از زیمنس ها در خطوط مورد نظر کیلومترها به 0f1f ختم میشود و بدون تغییر ان کیلومتر قابل تغییر نیست
البته جسارت بنده رو ببخشید
اقای ذوالعلای عزیز لطف کنید پاسخ دهید در بعضی از فلش ها در تمام خطوط مورد نظر که کیلومتر در انهاست 0f1f وجود دارند یعنی با این فرماش شما اینها کیلومترشان کم نمیشود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasharararart
همکار گرامی درودفایل زیر را دانلود نموده انشالله که مثمر ثمر واقع شود
سلام یه سوال داشتم اینکه فایل فوق در چه صورت قابل دانلود میباشد.سایت اجازه دانلود به من نمیده....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siamakvaleocar
سلام یه سوال داشتم اینکه فایل فوق در چه صورت قابل دانلود میباشد.سایت اجازه دانلود به من نمیده....
درود :
دوست عزیز ، در صورتیکه عضو گروه ویژه باشید میتوانید فایل مورد نظر را دانلود نمایید . موفق باشید .
پاسخ : درخواست مجدد راهنمایی برای موتر ملی و والیو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasharararart
همکاران گرامی درپستهای بالاتر از همکاران در خواست کردم که طریقه کم کیلومتر موتور ملی
2:ای سی یو والیو را توضیح دهید که متاسفانه هیچ کدام از اساتید گرامی راهنمایی نفرمودید لطفا پیگیری ونتیجه را اعلام فرمایید:friends:
با سلام خدمت دوستان عزیز.
در ایسیو والئو خطوط کیلومتر در 2 بیت آخر خط 0010 -کامل خط 20-نیمه اول خط 30-دو بیت آخر خط 80- کامل خط 90 و نیمه اول خط A0 ذخیره می شود. که از فایل های با کیلومتر مشخص کپی کرده و جایگزین می کنیم.
در ایسیو های بوش کیلومتر در خطوط E0-F0-100-110 ذخیره می شود.امیدوارم مفید باشد.:(64):