سلام من هم اززحمات مدیران واساتیدسایت قدردانی وتشکرمیکنم وامیدوارم همیشه سالم وسرافراز باشید .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من هم اززحمات مدیران واساتیدسایت قدردانی وتشکرمیکنم وامیدوارم همیشه سالم وسرافراز باشید .
باسلام وعرض ادب واحترام به مدیران وکاربران سایت.یکی ازدوستان باوفای سایتnps2013که زحمات زیادی برای این سایت کشیده کسالتی برای ایشان پیش امده بود که برای عمل جراحی چند روزی درسایت غیبت داشت ازدوستان واستادان گرامی سایت خواهشمندم برای سلامتی روزافزون این دوست زحمتکش سایت دراین ایام عزیز دعا کنند کوچیک همه شما /محمدمهدس/التماس دعا
ان شا الله هر چه زودتر خوب بشن و با سلامتی کامل دوباره به جمع ما بپیوندند
از خداوند ارزوی سلامتی براشون دارم
همینطور برای تمامی مدیران و همکاران عزیز
باسلام:من نيز آرزوي سلامتي براي دوست عزيزمان جناب nps2013رااخداوندمتعال خواستارم ،همچنين ازمديران عزيزي كه شبانه روزي دراين سايت زحمت مي كشندآرزوي تندرستي وموفقيت رادارم،كه بعضي از دوستان را با اسم نام مي برم.جنابان كيانفر- ashkan nozad ،M.salehi nps2013،3400،kami2015،vahid6630 ، TITIO
حمد و سپاس خدای را که تمام عالم به معرفت او عارف است و به عنایت بی علت او واقف
از تمامی مدیران بخش های سایت وکاربران عزیزی که روزانه وشبانه وقت خودرا برای بهتر شدن وبهبود سایت می گذارند تشکر می کنم وخسته نباشید به این عزیزان می گویم وامیدوارم که همگی در سلامتی کامل به سر ببرند
با تشکر از مدیریت سایت جناب کیانفرعزیز
بنده نیز به نوبه خود از تمامی بزرگوارانی که برای ارتقاء سایت زحمت میکشند کمال تشکر و قدردانی رو دارم/
دوستان درود.
در اینجا لازم میدانم از زحمات بی منت اقا تقی عزیز عضو واقعا فعال سایت که بی وقفه بدون هیچ چشمداشتی مخلصانه به کاربران گرامی این سایت پاسخ میدهدسپاسگزاری کنم ودست این استا د گرامی راببوسم.امیدوارم درتمام مراحل زندگی موفق باشید
آره واقعا من حرف دوستمون رو تایید میکنم واقعا خسته نباشی.
سلامازهمه مدیرانی که درجهت پیشرفت سایت زحمت می کشندتشکربی نهایت را ازاین دوستان داریم بخصوص جناب آقای ashkan nozadوجناب آقای M.Salehi که شبانه روزفعالیت می کنندومشکلات دوستان را حل می کنندواقعا خسته نباشیدعرض می کنم وازخداوندمتعال آرزوی موفقیت برای این مدیران را درتمامی مراحل زندگی وکاری رادارم.